Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Roe
Kategória: Hentai
Feltöltő: Tifa

Kor: 20

Külső leírás: 165 cm, sportos alkatú, mogyoró barna, élénkcsillogású szemei vannak, enyhén kerekded arcát érdekes vágású, aranybarna haj keretezi. Haja fenekéig ér, gesztenyebarna, és lágyan csillogó. Ápolt hajkoronája tökéletesen el tudja fedni a kíváncsi tekintetek elől füleit, melyekben összesen 6 darab sima ezüst karikát visel. Teste tökéletesen arányos. Mint egy igazi harcosnak, erősek a vállai, izmosak a karjai, lábai, hasa is enyhén kockás, feneke formás, kemény, mellei ugyan nem nagyobbak egy erős B-s kosárnál, hetykén merednek előre. Dereka szépen ívelt, így még jobban kihozza testének csodálatos vonalát. Édesanyja ágáról ázsiai vért örökölt, ami egyedül mandulavágású szemeiben, és enyhe akcentusában jelenik meg, míg apja hamisítatlan európai. Bőre sima, világos, de a kemény kiképzéseknek „hála” tele van sebhelyekkel. Jobb lábszárán egy fehér, nagyjából 10 centis hosszanti irányú sebhely húzódik a sípcsontja mentén. Kellemetlen találkozás egy katana pengéjével.

Jellem: Igazi bérgyilkos. Csendes, mindenre elszánt, a cél érdekében bármire képes. Fülbevalóin kívül semmilyen más ékszerre nem hajlandó ránézni, hiszen akadályoznák a munkájában. Kötelességtudata családjának köszönhető, akik ősi bérgyilkos családok utolsó leszármazottjai. Minden örökségével együtt a világ egyik legjobb bérgyilkosa. Bár azt mondják, hogy a jó bornak is kell a cégér, neki nem kell semmiféle reklám. Így is többen keresik fel, mint amit el tudna vállalni, így aztán kedvére válogathat a munkák között.

Élettörténet: Szülei, akik szintén bérgyilkosok, hamar meghaltak, ezért viszonylag korán, 10 évesen meg kellett tanulnia az utcán elboldogulni. A rezsit pár évig a szülei által összeszedett pénzből fizeti, de tanulmányait már csak önképzés útján tudja folytatni. Így sokkal többet képes volt megtanulni, mint más vele egykorú fiatal. Rengeteg mestertől tanult. Kitanulta a ninják, a szamurájok, és a kommandósok harcművészetét is. Mostanra kitanulta, hogyan tűnjön el az árnyékokban, hogyan vágja át valaki torkát anélkül, hogy az megmukkanjon, és hogyan legyen méltóságteljes, akár egy igazi szamuráj. Ha szükséges, a legfinomabb etikett szerint is képes viselkedni. Egyenes tartása, és elegáns mozgása minden férfi elismerését képes kivívni. Viszont nagy hibája, hogy sosem tanították meg neki igazán, hogyan használhatja a testét. Ugyan a csábítás művészetét nagyjából ismeri, de egyik mestere sem volt hajlandó bevezetni a szex rejtelmeibe. Ugyan volt már fiúval, nagyon kezdőnek mondhatja magát.

Hobby: Tánc, háztetőkön való ugrálás, szertorna.

Foglalkozás: Bérgyilkos. Álcája: felszolgálónő.

Extrák: Mint minden bérgyilkos családnak, neki is megvan a jellemző tetoválása, amit még 6 évesen kapott. Egy tibeti tantra van a jobb alkarján fehér tintával, és a családi címer a bal melle fölött: lángnyelv egy körbe zárva. Mikor álcáját viseli, hátul két kontyba fogja a haját.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom. ()

Engedélyezve: 2012. 10. 31.
2015. 06. 19.

Módosítva: 2015. 06. 18. 22:00:44
Módosította: Tifa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).