Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Brewster Milborrow
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 31

Külső leírás: Magas, délceg és kitartó. Arca a férfiak között is kivételes sármnak örvend, amit sajnos olykor elront komor – állandósult – tekintete, pedig a lágy vonások, a mosolygás sokkal jobban állna neki, olyan lenne akár egy igazi herceg. De ezzel dacolva inkább jár kevésbé feltűnő avagy csicsás ruhákban, jobban kedveli az egyszerű öltözetet, s arca szinte mindig rideg, komor és olykor fenyegető. Habár megtehetné, mégsem pompában él, persze a kellemes luxust nem veti meg, mint minden nemes, viszont amire nincs szüksége, azt nem veszi meg. Lágy, barna szemeiben gyakran látni fagyosságot, a kedvesség már rég kihalt belőle, mikor megszűnt a felé irányuló anyai szeretet. Kezei a kard és fegyverforgatástól olykor durvábbak, kérgesebbek, de ettől férfias, akkor is, ha ujjai kicsivel kecsesebbek. Ruházata nem túl változó. Világos ingek, sötét nadrág, zakó és kabát, nem beszélve az elhagyhatatlan bőr csizmákról. Egyedül egyetlen ékszert hord, egy aprócska gyűrűt, de nem az ujján, hanem a nyakában, egy ezüst láncon, ami egykoron apjáé volt, a rajta lógó gyűrű pedig az anyjáé.

Jellem: Személyisége mint minden embernek van egy mások felé mutatott, egy magán, és egy titkos személyisége. A mindenki felé mutatott komor arc az, ami egy kemény maszk. tartanak tőle, és pont ezt szeretné elérni, viszont nagyon meggyőző tud lenni, jól alkudozik és ez az üzleti életében nagyon sokat segített. A magán személyisége nem sokban különbözik ettől, egyszerűen csak elfogultabb saját magával, ha céljait el is éri az életben, nem mindig tudja mire vágyik igazán, sokszor inkább a kötelességeit hajszolja, mintha nem tanították volna meg neki, hogy létezik magánélet, létezik olyan szakasz, ahol magával is kell törődnie nem csak élete vonalával. A titkos személyisége az, akit még Ő maga sem ismer. Kedves és törődő is tud lenni, szerető férfi, viszont hogy ez mind a felszínre jöhessen rá kell jönnie arra, hogy mit is jelent. Hamar összezavarodik, ha saját érzéseiről van szó, mert gyakran kerüli a témát, inkább talál magának elfoglaltságot, viszont örökké nem menekülhet.

Élettörténet: Egyke fiúként született, édesanyja sokat betegeskedett, így nem vállalhatott újra gyereket, de apja büszke volt arra, hogy ha egyetlen gyermeke is van, az éppen fiú, aki megörökölheti majd a családi kereskedelmi „vállalkozását”. Már kiskorában harcias fiú volt, de édesanyja kordában tudta tartani, az egyetlen személy volt sokáig az életében, míg el nem veszítette. Ez után apja teljesen a szárnyai alá vette, elkezdte kitanítani, oktatni, fegyelmezni és lassan magára öltötte a zárkózott álcát, aki csak a családdal törődik és az üzletek továbbvitelével. Édesapja bohókás ember volt, miután özvegy lett mondhatni dorbézolt az életben, viszont ez is okozta vesztét, agyvérzésben halt meg. Az akkor alig 15 éves fiúra szállt minden vagyon, sokan próbálták megszerezni, megvenni tőle, de nem tudták, hogy már ekkorra milyen kitanult lett, s gyámra sem volt igazán szüksége, tovább lendítette hajdani apja üzletét. Azóta nem csak felcseperedett de igazi férfi vált belőle, aki még őrzi szülei emlékét, és néhány szokásukat is próbálta felvenni, de keveset tartott meg, amit élvezett is az életben. Mára már ott tart, hogy tudja, szüksége lesz egy utódra, egy gyermekre aki az övé, hogy később ő adhassa át a stafétát, viszont feleség keresésében nincs egyszerű dolga. Tudja hogyan kell bánni a nőkkel, érett, művelt férfi ennek ellenére soha nem gondolt még arra, hogy szerelmes is lehet, vagy egyáltalán lesz egy nő az életében akivel törődni képes.

Hobby: Séta vagy lovaglás az esőben, vívás, versek és regények olvasása, nyelvtanulás, bálok, rendezvények.

Foglalkozás: Kereskedő nemes

Extrák: Történelmi játékra.

Engedélyezve: 2011. 12. 19.

Módosítva: 2011. 12. 18. 23:26:32
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).