Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rudolf von Hansem
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 29

Külső leírás: magas, izmos, erős férfi. Kék szemei hidegek, mint a kő, de harc vagy szex közben szenvedélyesen parázslanak. Arca markánsan jóképű, vonásai kissé kegyetlenek, de így is szívdöglesztő. Szőke haja rövid, ahogy a hadseregben kell. Általában az egyenruháját viseli, szereti a bőrkesztyűt, mert soha nem mocskolná be a kezeit.

Jellem: háborúban megedződött kemény katona. Szíve hideg mint a kő, nincs senkije, és nem is ragaszkodik senkihez sem. Saját magát sem szereti. A hazája a mindene, és célja hogy a Német nemzethez méltó országot hozzon létre a gestapóval. Keménykezű, durva és gátlástalan. Nincs senki aki ellent merne mondani neki, a katonák és a munkatábor lakói pedig kiszolgáltatottak neki, amit piszkosul élvez is. Imádja kiélvezni szadista hajlamait a zsidókon vagy éppen katonáin, akik rettegnek is tőle. A gyengédséget nem ismeri, számára a nők csupán annyit jelentenek, mint a WC csésze, amibe ürít szükség esetén. A szex sem több egy gyors aktusnál, hátulról meghágja őket, csak a maga örömével törődik. Kifejezetten szereti a szexet azután, miután egy szerencsétlen táborrabot megkínoztatott, vagy ő maga végzett vele, mert felajzza teljesen, és a régi szép időkre emlékezteti, Serafra. Az ő kis szépséges Serafjára, akit annyiszor meggyötört…

Élettörténet: Apja keménykezű erős katona volt, hasonlóan brutális lelki felépítéssel. Két öccsével együtt kemény és kíméletlen nevelésben volt részük, ahol több pálcázást és bőröves verést kaptak, mint szeretetet. Ha pontosabban szeretnék fogalmazni, szeretetet csak beteges és törékeny anyjuktól kaptak, aki negyedik gyermek szülésekor elhunyt a babával együtt. Rudolf és öccsei egy közeli általános iskolában tanultak, ahol zeneművészeti oktatást is kaphattak azok, akiknek szüleik ezt igényelték. Rudolf jobban bánt a fakarddal vagy bármilyen fapálcával, bottal, mint a hangszerekkel, hiszen a családja nem volt muzikális. Osztályába jártak zsidó fiúk, rajtuk gyakorolt a barátaival, jó kis boxzsákok voltak azok. Egy napon új diák érkezett, Seraf. Nagy sötét szemei voltak, hullámos dús haja feketén göndörödött sápadt kis arca körül. Egyszerű ruhákban járt, mellkasán virított a sárga csillag. Volt egy kis furulyája, és nagyon szépen játszott rajta, amikor pedig énekórán énekelt, angyalian szép volt a hangja és ő maga is. Rudolfot azonnal elbűvölte, csüngött rajta a tekintete, és annyira vágyott rá, hogy közel kerülhessen hozzá, hogy ezután minden brutalitását, durvaságát rázúdította. Elvette a furulyáját, minden nap többször is megverte, és a legtalálékonyabb módokon terrorizálta őt. Imádta nézni, ahogy Seraf sírt. Gyönyörű volt. Azonban egy dolgot nem tűrt el: ha valaki más bántotta őt. Mindenkit megbüntetett, aki csak hozzáért vagy durván rászólt a fiúra, mert csak ő lehetett az, aki bánthatta. Ez a furcsa kapcsolat éveken át tartott, Seraf pedig egyre szebb és szebb lett, Rudolf pedig egyre durvább. Aztán a gimnázium utolsó évében kijött a rendelet, hogy a zsidó férfiakat munkatáborokba rendelik. Azt követő napon Seraf nem jött többé az iskolába. Rudolf elment a házukhoz is, de az üresen állt, valószínűleg elmenekülhetett a családjával együtt. Furcsa módon ez Rudolfot megnyugtatta. Jelentkezett a katonai akadémiába. Jelenleg egy közepes méretű munkatábor vezetéséért felelős magas rangú tiszt. Lelkességének és zsidógyűlöletének, valamint befolyásos apjának köszönheti ezt a magas posztot. Két testvére is ugyanezt csinálták, két másik táborban, mivel a legmegbízhatóbb katonáknak számítottak a gestapó és a vezetőség szemében.

Hobby: zenehallgatás, lovaglás, magazinok olvasása, mulatozás katonatársaival

Foglalkozás: tiszt, ezredes

Extrák: Szemét mocsok. Csak mazochistáknak ajánlott! Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (google.hu)

Engedélyezve: 2009. 08. 23.
2015. 08. 10.

Módosítva: 2015. 08. 10. 19:00:28
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).