Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jason Williams
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 26

Külső leírás: Igazán kecses termetű fiú. Viszonylag magas, de persze nem égimeszelő, valahol 175 centiméter körül mozoghat a magassága. Csak egy kicsit, szálkásan izmos, de ezt sem annyira, hogy látszódjon, mindössze az alakját formálja. Ettől olyan formás, finom vonalú a teste – kerek popsi, feszes combok, karcsú csípő és derék, lapos has. Bár ő nem is veszi észre, hogy mások milyen elismerő tekintettel néznek rá. Az arca igencsak bájos, amolyan ártatlan kisfiús, de ezt ellensúlyozza, hogy tekintete legtöbbször komoly. Fitos orra és keskenyebb, puha ajkai vannak, szemei gyönyörű sötétkék árnyalatban csillognak. A bőre puha, selymes és illatos, érintése hihetetlenül finom. Fekete, félhosszú haja különleges, ugyanis természetesen ébenfekete. Dús, néha kissé rakoncátlan tincsei finom keretbe vonják szép arcát. Öltözködésben kedveli az eleganciát és a lazaságot is. Amikor tárgyaláson van, vagy ügyfelet látogat meg, mindig elegánsan öltözik fel, bár ez az ő esetében nem az öltönyt jelenti. Sokkal jobban szereti a garbókat, sportosabb zakókat, valamint a farmert. Ha otthon van, gyakran előfordul, hogy csak egy melegítőben flangál.

Jellem: Néhány szóval tökéletesen körül lehet írni a személyiségét: kedves, határozott, céltudatos, lelkiismeretes. Jószívű teremtés, aki még azokkal is kedvesen bánik, akik vele szemben nem megfelelő viselkedést mutatnak. Ha megköveteli a helyzet, természetesen helyre teszi az illetőt, de a maga okos és intelligens módján – nem folyamodik trágár szavakhoz, és a hangját sem emeli fel, de talán éppen ezért hatásos a módszer. Remekül tud bánni az emberekkel, és hatni is rájuk. Ha kezdetben bizalmatlanul is áll hozzá valaki, annak is elég néhány beszélgetés, és lassan megérzi, hogy talán nem is olyan megbízhatatlan személy. Valóban betartja, hogy ügyfelei esetleges titkait nem továbbítja senkinek – még otthon sem szokott a bensőséges dolgokról beszélni –, és amikor végre teljesen kitisztul előtte a helyzet, beindítja az agyát, hogy körvonalazódjon egy terv. Maximalista, addig nem nyugszik, míg a legmegfelelőbb, betonbiztos stratégiát ki nem dolgozza. Ezt pedig mi sem igazolja jobban, mint hogy eddig egyetlen ügyfelét sem hagyta cserben.

Élettörténet: Egy igencsak gazdag, jómódú családba született, New York egyik külvárosában. Két bátyja van, Alexander és Peter. Szülei boldog szerelemházasságban éltek, és élnek mind a mai napig. Bár a család mindig bővelkedett a pénzben, soha nem voltak elszállva maguktól, és a gyerekek sem lettek elkényeztetve. Mindig is a jóságra és az igazságosságra nevelték őket – sikeresen. Bár világ életükben népszerűek voltak mindhárman, helyzetüket egyikük sem használta ki: ők voltak az egyetlenek a „menők” között, akik jószívűek voltak, és nem aláztak meg senkit, ha megtehették volna. Jason kitűnő eredményekkel végeztemind az általános-, mind a középiskolát, remek eredménnyel érettségizett. Családjának szinte minden tagja az igazságszolgáltatásban, vagy a rendvédelemben helyezkedett el: nagyapja második világháborús veterán katona, apja és idősebbik bátyja, Alex rendőrtisztek, Peter katonatiszt, édesanyja pedig ügyész – ez motiválta őt is. Mivel Jason külsőre sokkal inkább édesanyjára hajaz, úgy döntött, az ő nyomdokaiba lép: a Harvardra adta be a jelentkezését, a jogi karra. Fel is vették, és ő cseppet sem meglepő módon az egyetemet is kitűnő eredménnyel zárta. Mára már sikeres ügyvédként praktizál.

Hobby: alkonyatkor rendszeresen eljár kocogni

Foglalkozás: ügyvéd

Extrák: Bár rendkívül sikeres és jól keres, néhány éve vállal ingyenes közvédelmet is. Ez annyit jelent, hogy aki nem rendelkezik saját ügyvéddel, annak ő lesz a kirendelt ügyvédje. *** Elképesztő, de egyszerűen mindig finom illata van. Persze nem a pacsulitól bűzlik, hanem a samponjának és tusfürdőjének illata keveredik kedvenc öblítőjének friss illatával. Ez az illat együttes kellemes, friss és megnyugtató hatású. *** Egyedül él saját lakásában, egy kertvárosi egyszintes házban, de így is szinte naponta találkozik a családjával, mert szoros a kapcsolatuk. *** Eddig minden ügyét megnyerte. *** Tinédzser korában volt egy-két barátnője, de hamar rájött, hogy ő bizony a másik csapatban játszik. Azóta szinte nem is volt kapcsolata, maximum néhány kaland vagy futó kapcsolat, de komoly még soha. Egyszerűen nem talál olyan férfit, aki megbecsülné őt, mindenki csak a külseje és a szex miatt érdeklődött iránta. Ennek ellenére nem hirdeti másságát, és nem is keres partnert kétségbeesetten.

Engedélyezve: 2011. 12. 17.
2012. 05. 11.

Módosítva: 2012. 05. 11. 13:19:07
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).