Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Akimoto Kiotaka
Kategória: Hentai
Feltöltő: Lureka

Kor: 18

Külső leírás: , izmos férfiú, arca finom vonású, mégis határozott. Rövid fekete haját mindig megfésüli általában fazonra vágatja, és előszeretettel igazgatja, vagy túr bele érzékien, amitől szinte minden lány elolvad körülötte. Imádja a stílusos, szívdöglesztő ruhákat, bár általában lazábban öltözik. Acélszürke szemeivel szinte megbabonázza az embert. Mosolyával bárkit képes elbűvölni vagy megtéveszteni.

Jellem: Igazi angyalarcú rosszfiú, nem igen számít neki a másik. Csak azokkal törődik, akit közel áll hozzá, esetleg a bandájába tartozik, mindenki másra magasról tesz. Nem bírja a „nebántsvirágokat”, gyűlöli, ha valaki nem képes kiállni saját magáért. Alapvetően nyugodt, kissé gúnyos, de könnyen elvadul. Kifejezetten szereti, ha valakivel ellenkezhet, vagy kikezdhet főleg ha az illető lány. Hihetetlenül makacs, ha valamit a fejébe vesz akkor nagyon nehéz megállítani, és ha még élvezi is akkor szinte lehetetlen. Evvel együtt, nehéz a bizalmába férkőzni, és bár szinte minden héten felszed magának egy nőt, egyiket se tartja igazi kapcsolatnak. Barátaival és barátnőivel is csak egy kicsit kedvesebb, de az igazi gyengéd arcát senkinek se mutatta még meg, már ha van neki ilyen.

Élettörténet: Gazdag szülök egy szem gyermeke. Édesanyja kiváló ügyvéd, míg apja agy jól menő vállalat igazgatója, Kio pedig a szemük fénye. Volt. Egészen addig, amíg nem kezdett el iskolába járni és önállósult. Ettől kezdve szülei egyszerűen nem foglalkoztak vele. Általános iskolában gyakorlatilag, már teljesen magára maradt és bár könnyen szerzett barátokat, ezek közül csak párat mondana igazinak. Mire elvégezte, már kisebb bandája volt, ami a gimnáziumba kinőtte magát és ő lett a suli „nagymenője”. Az évek során pillanatok alatt elsajátított egyfajta utcai harcmodort, de az első verekedése utána azonnal elkezdett harcművészetet tanulni magán tanárnál. Azóta minden héten kétszer eddz, ami meg is látszik testén és jellemén. Nem igen hagyja, hogy bárki kikezdjen vele.

Hobby: egyedül sétálni, bandázás, csajozás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Nagyon jól verekszik, és ért a lőfegyverekhez. *** Gyűlöli a kis félénk kölyköket, viszont ha valaki ellenkezik vele, azt kifejezetten élvezi.

Engedélyezve: 2011. 12. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).