Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien Rewon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Airia

Kor: 206

Külső leírás: Már ránézésre meg lehet állapítani, hogy ő nem ember. A fején két kicsi szarv van, és hosszúkás fülei, ami démoni létére utalnak, de ezeket sosem rejti el. Magas, izmos teste van, amire igazán büszke, hisz mellkasát, ha alkalom adódik rá, előszeretettel mutogatja. Vállig érő, tépett, szürke haja van, de elől átmegy vörösbe. Arcát férfias, markáns vonalak jellemzik, és szintén vörös szemei bűnbe csábítják az embert, vagy bármi mást is. Gyakran játszik ajkain egy halvány, csábító mosoly, ami még szexibbé teszi őt. Öltözéke általában sötét, azok közül is a fekete, és a szemével megegyező szín van kiemelve. Szereti a láncokat, ezért egy mindig lóg a nadrágján.

Jellem: Természete változó, de az egoista jelző bármilyen hangulatában illik rá. Arrogáns, folyton lenézi a nála kisebb rangúakat, és nem érdekli, hány embernek gázolt bele a lelkébe. Általában vad és kihívó, de van, hogy kedves is tud lenni, bár nem akárkivel. Jó emberismerő, ezért ha valakit el akar csábítani, folyton tudja, hogy mit kell mondania vagy tennie. Forrófejű, és nagyon könnyű felidegesíteni, pláne, ha valaki az önbecsülésébe próbál beletaposni. Okos, szinte lehetetlen átverni, mindig átlát a szitán. Ha valakit megszeret, azt nem engedi el, törődik vele, és foggal, körömmel küzd érte, bár ezt kevesen tudják róla, és tesz érte, hogy ez így is maradjon.

Élettörténet: A Pokolban született, egy gazdag, nagy hatalmú démonlord fiaként. Anyját fiatalon elvesztette, bár viszonylag hamar heverte ki annak halálát. Sosem szenvedett hiányt semmiben, mindig megkapta azt, amit akart, el lett kényeztetve. Folyton bajba került, szinte vonzotta azt, bár sosem kért segítséget, mindig egyedül oldotta meg a problémáit. Sok időt töltött az emberek között, ezért több nyelvet is megtanult. Tett a hírnevéért, ezért a neve nagyon is ismert az alvilágban, és mindig is gondosan ügyelt arra, hogy ez ne változzon semmit. Ha az apja meghal, ő lesz az utódja.

Hobby: edzés

Foglalkozás: -

Extrák: Tökéletesen tudja irányítani a tüzet.

Engedélyezve: 2011. 12. 14.
2011. 12. 15.

Módosítva: 2011. 12. 15. 18:39:20
Módosította: Airia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).