Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kyousuke Matsumura
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú sötétbarna haja, ami szinte feketének hat súrolja feszes fenekét és keretezi férfiasan hosszúkás arcát. Szemei vékonyak és sötétbarnák. Orra hosszúkás, telt ajkai csibészes mosolyúak. Szemöldöke nem túl vastag sötétbarna és ívelt. Arca és megjelenése figyelem felkeltő hatást nyújt együtt. Teste kidolgozott, de nem robosztus. Borotvált mellkasának izmai kivillannak legtöbb ruhája alól. Izmos hosszú végtagjai vannak. Mindig merev egyenes háttal jár. fejét sosem horgasztja le. Fülében piercingeket visel, ám más kiegészítőket nem kedveli. nem hord nyakláncot, karkötőt, sem gyűrűket. Egyszerű ruhákat hord, de mint említettem mellkasánál a legtöbb nyitott. Szoros fekete nadrágokat visel előszeretettel. Magas, kb. 190 cm, 95 kg súlya izmainak és magasságának köszönhető.

Jellem: Nem nevezhető nagyszájúnak, mert általában csendben figyel, de találó és gyakran sértő megjegyzései vannak. Lehengerlően intelligens és a csábítás érdekében a jó modort is elő kapja, ha olyan "egyeddel" hozza össze a sors, ám általában szókimondóan viselkedik és közli egyből pimasz mód szándékát az illetővel. Képzett, tanult fiú, sosem kellett megerőltetnie magát, az agya olyan mint egy szivacs, szinte első hallásra megjegyzi a számára később hasznosítható információt. Ha rossz kedve van, vagy másnapos (ami igen gyakran előfordul) akkor nem ismer határokat és a bunkó énje kerül előtérbe. Olyankor jobb elkerülni.

Élettörténet: Átlagos fiú, akit anyai nagyapja nevelt fel, miután anyja meghalt a szülésben. Gyenge és nagyon fiatal nő volt és nem bírta a szíve a szülést annyira erős gyermek volt Kyou. Az apjáról nem tudott sokat kiskorában, amikor nagyobb lett nagyapja elmesélte neki, hogy anyja és az apja egy buliban találkoztak ahol apja annyira be volt rúgva hogy nem törődött azzal hogy anyja nem szeretett volna vele lefeküdni a férfi mégis kényszerítette. Kyout mégsem hibáztatta az anyja és a sok tanács ellenére megtartotta a fiút, mert úgy gondolt a a gyermek nem tehet róla hogy milyen galád az apja. Szerette a hasában növekvő gyermeket. Kyou mérges volt az apjára mikor megtudta az igazságot, de hamar rá kellett jönnie, hogy részegen ő is gyakran őrültként viselkedik, rájött az alma nem esett messze a fájától..... és hiába kara ezen nem tud változtatni, mert hát a vér nem válik vízzé.

Hobby: sok minden érdekli, de nincs kifejezetten semmi amit nagyon kiemelkedne ezek közül.

Foglalkozás: üzletvezető egy bárban, ami a nagyapjáé

Extrák: Milyen Uke illene mellé: Levakarhatatlan, aki az idegeire megy bújós, esetlen. ---- VAGY----- Nagyszájú Uke, aki szócsatákba nagyon szívesen belemegy ezzel a beképzelt bunkó fiúval

Engedélyezve: 2011. 12. 14.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 11:43:37
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).