Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Blake Wellington
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Minden porcikájából süt a lázadás, a normák elvetése, kisugárzása pedig semmi kétséget nem hagy afelől, hogy nem célja bárkinek is megfelelni. Pedig ő aztán tökéletes lenne jó pár embernek, a lányok egyszerűen imádják, ami nem véletlen, mert hideg, elutasító viselkedése ellenére, lehengerlő a stílusa és megjelenése. Főleg a tekintetével tud hódítani, ami ugyan jég kék és metsző, de talán pont ez az elérhetetlenség teszi még vonzóbbá. Érzelmek igen ritkán olvashatóak ki a szeméből, max ha akaratlagosan enged utat nekik. Korosztályához képest átlag magasságú, teste azonban szépen edzett, finoman izmos, bőre pedig kissé sápatag. Ezt még inkább kihangsúlyozza éjfekete ápolt haja, mely félhosszúan, tépett fazonnal keretezi vonásait. Arcán nem túl gyakori a mosoly, vagy bármiféle érzelemnyilvánítás, általában közönyös, semmitmondó és elutasító, de ha barátai körében van, jelentősen enged a hűvösségből. A fekete a kedvenc színe, ez öltözködésén is meglátszik, szinte nem is vesz fel másféle pólót, de a nonfiguratív, vagy vadabb mintákat nem veti meg. Enyhén rocker-es beütését azonban nem csak ennek köszönheti, hanem szegecses karpereceinek, fekete kiegészítőinek, és szinte állandóan a gatyáján lógó, ezüstös láncainak. Ráadásul farmerjei többsége szándékosan szaggatott, vagy ha éppen normális, unalmában akkor is megvagdossa néha.

Jellem: Mint egy elszabadult, irányíthatatlan jéghegy, csípős nyelvvel, és erős szarkazmussal a környezetével szemben. Ez így egész találó jellemzés, bár Blake cáfolná a dolgot, ugyanis ritkán ért egyet a közvéleménnyel. Na igen, ha tőle elvárnak valamit, holt ziher, hogy az ellenkezőjét teszi, ha éppen ahhoz van kedve. Nem túl segítőkész, de nem is bunkó, a helyét mindig átadja az öregeknek, de ha valaki beszól neki, annak úgy vág vissza, hogy a sírás elérése a minimum. Habár hűvös és távolságtartó, jelleme sok szempontból mégis inkább a tűzhöz hasonlatos, tekintve, hogy könnyedén felkapja a vizet, akár verekedik is, és nehezen szab gátat forrófejűségének. Eme kettőssége teszi még kiismerhetetlenebbé mások számára, elég keveseknek adatik meg a szerencse, hogy magáénak tudhatják a bizalmát. Ugyanakkor, ha akar tud nyugodt is lenni, sokszor a nemtörődöm, közönyös stílusával húzza fel leginkább a tanárait, máskor pedig vad kezelhetetlenségével. Egyedül édesanyjával és húgával válik teljes mértékben odaadóvá, ők tudnak ugyan lázadó természetéről, de nem sokat látnak belőle. Velük mindig csendes, engedelmes, ha valamiért húzza is a száját, elég bármelyikük mosolya, hogy elfelejtse nemtetszését. Pár igaz barátja van, velük jóval felszabadultabb, de mivel ők is hasonlóan vad természetek, különösebben nem kell visszafognia magát. Bennük megbízik, de az idegenekkel szemben teljes mértékben elutasító, nagyon nehéz közel kerülni hozzá.

Élettörténet: Édesanyjával, és nála másfél évvel fiatalabb húgával él egy fedél alatt, mióta édesapjuk elhagyta őket. Ennek már tíz éve, valószínűleg mégis a cserbenhagyottság érzése nevelte belé a lázadó, az egész világra magasról tevő stílust, és vad öntörvényűséget. Anyja keményen dolgozik, hogy eltartsa gyermekeit, így Blake is keresett munkát. Csakhogy hiába talált, huzamosabb ideig kevés helyen maradt. Többnyire megunta a dolgot, és elérte, hogy kirúgják, vagy ha jobb volt a viszonya a főnökével, felmondott. Perpillanat esténként lép fel a bandájával egy pub-ban, és úgy tűnik itt egész sokáig maradnak is, hisz szeretik őket, a főnökük jó fej, a fizetés pedig remek. Az iskoláit azonban erőteljesebben, úgy váltogatta, mint más az alsógatyáit. A tanárainak ugyan nem lehetett panaszuk az eszére, mert ha akart, kiválóan teljesített, de a stílusa néha egyenesen bicskanyitogató. Ha pedig nem szeret egy tantárgyat, annak szinte az iskolában való létezését is ellehetetleníti, hát még a tanításáét. Hogy éppen mit nem szeret… az csak a hangulatától függ. Legutóbbi iskolájában az igazgatóhelyettes egészen a bizalmába férkőzött, és ő is tisztelte, így miután az igazgató elbocsátotta, a férfi segített neki egy másik jó nevű iskolába bekerülni. Édesanyja viszont eléggé kétségbeesett, hogyha innen is repül, akkor jó messze van másik, költözniük kéne, amire nincs pénzük. Így Blake megfogadta, hogy itt viselkedik, és inkább a nyugodt, elutasító stílusát részesíti előnyben a továbbiakban.

Hobby: Zenélés a bandájával (gitáros), bulik, rock, fallabda, gördeszka, a történelem az egyetlen tantárgy, amit még sose utált, meg a tesi. Lógni a haverjaival, csajozni.

Foglalkozás: Tanuló/gitáros.

Extrák: **Édesanyjával és húgával nem túl szegények, de nem is a legnevesebb városrészen laknak, néha elég balhés a környékük, Blake tökéletesen megedződött, és kissé a húga is.** Enyhén homofób, bár nem utálja a melegeket, inkább csak nagyívben kerüli őket.** Van egy fekete, fehérmancsos macskája, aki gazdájához hasonlóan, állandóan kóborol, mégis imádja Blaket.** Foglalt, seme.**

Engedélyezve: 2011. 12. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).