Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Naetsu Haru
Kategória: Yaoi
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 30

Külső leírás: Izmos, 180 cm magas férfi, aki ügyel jó megjelenésére. Általában mindig jól is néz ki, valamint szeret márkás öltönyökben, és menő napszemüvegben járni. Az eredeti hajszíne vörös volt, mint szemöldöke, de mivel nem szereti a vörös színt, egész haját befestette feketére. Ez a hajszín sokkal jobban is illik világos bőréhez, és sötétbarna szemeihez, környezete is elismerte. Haját mindig hátra zselézi, hogy ne lógjon napszemüvegére, és nagyon szeret még kiegészítőként különböző arany láncokat hordani.

Jellem: Ő egy menő, és okos dealer, aki, annak ellenére is, hogy tart magánál, sose fogyasztott még drogot, és megveti ügyfeleit, amiért ők azt teszik. Azt teszi, amihez kedve van, életének alakításába még szülei se szólnak bele. Ezért is fordulhatott elő az, hogy orvosi pályáról dealeri pályára léphetett. Erős, és durva módszerekkel szerzi meg, amit akar, de szeretteivel szemben mindig is nagyon gyengéd és kedves volt.

Élettörténet: Szerető családban nőtt fel, de mostanra már elköltözött otthonról, mert nem akarja veszélybe keverni családját egyes ügyfeleivel. Pénzt azért még rendszeresen küld nekik, még akkor is, ha ritkán tud hazajárni hozzájuk. Nagyon sok harctípust, főként pusztakezes harcokat ismer.

Hobby: Orvosi könyvek olvasása, főként a függőségről, futás, egyes, már lassan halálukon lévő ügyfelei tanulmányozása, azok végső pillanataiban.

Foglalkozás: Drogdealer

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 08. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).