Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jayson Bradley
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 26

Külső leírás: Mondhatni ő a férfiideál. Sármos,jóképű, a mimikája elképesztő, ahogyan az arcberendezése is, nem beszélve a testfelépítéséről. Olyan a megjelenése akár egy hercegé akkor is, ha csak egyszerű ruhákban van. Haja sötét, mogyoró színű ahogyan a szemei is. Széles váll, kedkeny csípő, kerek fenék jellemzi, amit gyakran trikó és farmer alá rejtve még jobban kiemeli sármosságát. Haját mindig belőve, avagy hátra waxolva hordja, a stílusa talán kicsit retro, de annyira kifinomult és illik hozzá, hogy valószínűleg újra divatba hozza. Nincs kedvenc színe, de rózsaszín ruhát soha az életbe nem venne fel. Hangja érzékien mély, nem túl erőteljes, inkább lágy, a nők olvadoznak utána.

Jellem: Szeszélyes, olyan mint egy fiatal, bulizni vágyó suhanc. Persze némi céltudatosság is lapul kiszámíthatatlan jellemében, ami a jó munkára való törekvés felé irányul. Ha magánéletében nem is a legjobb, mondhatni labilis addig a munkában teljesen két lábon áll a földön, keményen dolgozik, tanul, fejleszti magát, megragadja a lehetőséget. Egyik régi legjobb barátjára, mára már menedzserére támaszkodik egyéb kérdésekben. Megbízik benne, legjobb haverok, gyakran járnak el együtt szórakozni, és egyedül ő tud egy húron pendülni a fiatal férfival. Mint mondtam Jayson eléggé labilis a magánéletében. Sosem kötelezi el magát, egyéjszakás kalandok, flörtölés, partyk, házibulik, mindeközben bujkál a paparazzik elől, habár főként olyan helyekre jár, ahonnan kizárnak minden rögzítő készüléket. A nőkkel jól bánik, csábításban ha nem is verhetetlen, de nagyon jó, viszont a nőket csak szédíti, valójában a férfiakra bukik és ezt annyira jól leplezi, hogy ha valakinek bevallaná meleg, az csak akkor hinné el, ha valóban látja, másképp nem.

Élettörténet: Átlagos, de pénzes szülők, átlagos problémákkal küszködő gyermekkor, sok barát, annál több ellenség, mivel már surmóként is bejött a csajoknak, s sok pasi ezért ha barátkozott is vele, inkább csak puszta férfiúi büszkeségből. A fiúk ritkán olyan ellenségeskedők, mint a lányok. Sosem kötelezte még el magát egy lány mellett sem, sőt mikor egyik középiskolai bulizása során egy szép fiúka csábította el részegen utána ébredt rá, valójában másik csapatban játszik. Tehetségének és ambíciójának köszönhetően a színészi pályára lépett, egyik legrégebbi haverja lett a menedzsere, s ha nem is olyan hatalmas híresség mint Brad Pitt vagy más mostani ideálok, van rajongótábora, ideál, olykor pletykalapok témája már, de nem annyira, hogy igazán felkelthesse minden ember érdeklődését. Ezt szerencsére nem is bánja, elél keresetéből és neki ez pont elég ahhoz, hogy kiélje húszas éveinek maradékát. Mivel a munka és a partizás mellett nem nagyon van ideje luxus lakásának takarítására, egy házvezetőt vett fel, aki rendben tartja a házat, főz és mos rá, és ha kedve szottyan élvezi a luxus lakás örömeit. Különös módon nem egy nőről van szó, hanem egy fiatal fiúról, aki még egyetemista, mivel Jayson a férfiakban jobban megbízik pletyka ügyben mint a nőkben. Amire viszont csak nagyon halványan, talán nem is emlékszik, hogy egyszer ezt a fiút is elcsábította. Ennek ellenére még mindig dolgozik neki, és ezért úgy véli Jayson akkor talán csak képzelődött, s ugyan úgy viselkedik a fiúval azóta is: kedves alkalmazottként.

Hobby: ha nem dolgozik akkor szórakozik, minden alkalommal mást visz fel a lakására.

Foglalkozás: Filmszínész

Extrák: Főszerepet még nem játszott, habár annyira nem is hajt rá, mert tudja, nem mindig a főhős a nézők kedvence. Nagyon illik rá a csábító rosszfiú szerepe, ez az, amit a legjobban képes megtestesíteni, de igyekszik arra törekedni, hogy minél színesebb legyen tárháza a színészkedésben.

Engedélyezve: 2011. 12. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).