Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jace Graham
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 19

Külső leírás: Apró kincs. Egy édes kis szépség, tipikusan az a fajta, akit ha meglátsz, elolvadsz, és nem akarsz mást, csak megszorongatni – de még akkor is félsz, hogy egyszerűen eltűnik, mint egy látomás. Nem nőtt valami nagyra, sőt, egyenesen alacsonyabb termetűnek lehet titulálni alig 172 centijével. Testalkata tökéletesen idomul magasságához – vékony, karcsú, formás teste csak úgy vonzza a tekinteteket. De a természet még ennyi szemet gyönyörködtetéssel sem elégedett meg. Még mindig kissé kisfiúsan helyes arca finom vonású, szép vágású szemei az ég kékjében csillognak rajta. Ajkai nem túl vékonyak, de nem is túl teltek, pont tökéletesek – tökéletesen csókra csábítóak. Aranyos, tökéletes formájú kis orrán néha édes szeplőket lehet felfedezni. Bőre puha, tapintása akár a selyem, akárcsak borzas, barna haja.

Jellem: Egy szelíd, kötelességtudó, édes fiú – aki élete tizenkilenc éve alatt roppantmód ráunt sorsára, és magában megállíthatatlanul lázad ellene. Egy ideje dolgozott már benne ez az ellenérzés, de csak mostanában élesedett ki igazán. Olyannyira, hogy a gondolatai manapság már szinte csak egy jól megtervezett szökés körül forognak. Eleinte eszébe sem jutott volna ilyesmi, hiszen szereti a szüleit, és nem akarta őket ilyen megalázó helyzetbe hozni, de aztán egy bizonyos eset után önérzete győzött, és végleg elege lett. Mindezeket félretéve viszont valóban egy szelíd és kedves fiút ismerhetünk meg benne, tele szeretettel és jósággal. Annak ellenére, hogy ki ő, nem él vissza a helyzetével, soha nem is tette – mindig is jobban szerette letagadni kilétét, mint hencegni vele. Ha teheti, inkább a háttérbe húzódik, és csendben, halvány mosollyal figyeli a világot. Csendességének az izgatottság tud véget vetni: ha ideges, vagy zavarba hozzák, eszméletlen sokat és gyorsan tud beszélni, a lehető legértelmetlenebb mondatokat is képes összehadarni. Ilyenkor nagyon édes, de ha ezt megemlítik neki, csak még inkább zavarba jön. Nagyon tud szeretni, és ragaszkodó fajta, bár még soha nem volt szerelmes, ha az lenne, akkor igen szenvedélyesen tenné. Ha valakit megszeret, tűzbe tenné érte a kezét, éppen ezért tud nagyon fájni neki, ha hátba szúrják.

Élettörténet: Teljesen átlagos családba született, átlagos gyermekként. Na persze, már amennyire az amerikai elnök és a First Lady egyszem fia átlagos lehet. Nos, igen: ő az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Christopher Robert Grahamnek egyetlen gyermeke. (A családjukban hagyomány a férfinevek továbbvitele, így kapta meg ő édesapja első nevét, a Christophert is.) A felhajtást viszont már sajnos gyerekkorában is érzékelte, hiszen az övék amolyan elnökcsalád, már nagyapja is az volt. Akkoriban még visszafogottabb volt szerencsére, de aztán amikor édesapját is megválasztották, végleg felborult a normális élet. Minden lépését egyenruhás ügynökök figyelik, szinte szerencsésnek mondható, hogy egyáltalán vécére kimehet felügyelet és ellenőrzés nélkül. Soha nem voltak barátai – egy ember kivételével –, mert soha senki nem közeledett hozzá őszintén: mindenki csak azért akart a közelébe kerülni, mert „ő az elnök fia, és ez hú de menő”. És Jace hihetetlenül gyűlölte és gyűlöli ezt. A pohár viszont csak akkor telt be, amikor a 19. születésnapjára azt kérte édesapjától, hogy hadd ünnepeljen figyelő szemek nélkül. Legjobb – és egyetlen – barátjával, közép- és általános iskolai osztálytársával, Lindsay-vel mentek el az egyik közeli szórakozóhelyre... ahol aztán Jace alig tíz perc alatt öt biztonsági embert szúrt ki a tömegben. Ekkor lett végleg elege,és így, hogy befejezte a középiskolát, rengeteg ideje nyílt egy szökés kidolgozására. Bár minden neves egyetemen ott van a jelentkezési lapja – és természetesen mindenhova fel is vették –, ő sokkal inkább a szökésre koncentrál.

Hobby: imád rajzolni, és bár ő ezt soha nem ismerné el, meglehetősen tehetséges is

Foglalkozás: -

Extrák: Teljes valódi neve Jonathan Christopher Graham, azonban mind a Jonathant, mind a Christophert utálja. Rövidítésükből (J. C.) alakult ki a Jace becenév. *** Van egy cicája, Justin.

Engedélyezve: 2011. 12. 06.
2012. 04. 30.

Módosítva: 2012. 04. 30. 20:41:46
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).