Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kimitada Isoshi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 25

Külső leírás: Vékony, törékeny alkat, az ember attól fél, hogy összetörik, ha csak megpróbálja megérinteni. Az arca, a bőre, minden porcikája olyan megjelenést ad neki, aminek lehetetlen ellenállni. Finom mozdulataival bárkit képes elbűvölni. Puha, világosbarna tincsei lágyan ölelik körbe arcát, tökéletesen illenek a halvány ajkakhoz és a szürke szemekhez. Ez a szermpár tudja csak igazán megragadni az embert, bár már csak bizonytalanság csillog benne. Szomorú és rémül, akár egy fogságba esett állaté, aki nem tudja merre van a kiút. Egyedül ez árulja el, ezt nem tudja mosolya mögé bújtatni. Ruhái nagyrészt szürkék vagy fehérek, így tökéletesen illik munkahelyéhez. Mindig hosszúujjúkat visel, hogy eltakarja a karján lévő hegeket.

Jellem: Kedves törődő, bár már csak árnyéka régi önmagának. Minden körülmények közt arra törekszik, hogy másoknak jó legyen. Így próbálja tompítani saját fájdalmát. Bár külsőre nem mutatja, és mindenki azt hiszi, hogy rendben van, ez nem teljesen igaz. Sosem tudott újra visszazökkenni saját életébe, de mindent megtesz, hogy ez ne okozzon több gondot családjában. Nem akar mások terhére lenni. Öngyilkossági kísérlete óta azonban sokat javult az állapota. Évről-évre jobban tudja játszani, hogy minden rendben, így néha már ő is elhiszi. Igazán közel senkit sem enged magához, de boldogan hallgatja meg betegei, barátai történeteit. Szereti, ha sokan vannak mellette, ha fontosnak és biztonságban érezheti magát. Szörnyen rosszul viseli, ha veszekednek, vagy akár hangos, indulatos szavakat használnak mellette. Két nagy álma van, amit mindenek fölé helyez: másokon segíteni, és... felejteni. Mindent.

Élettörténet: Családja mindig sokat foglalkozott vele. Tanították, szeretgették, próbálták fölkészíteni mindarra, ami a későbbiekben várhat rá. Nem sikerült. Kedvességének és csinos külsőjének köszönhetően hamar a lányok kedvencévé vált. Mindennapos volt a szerelmi vallomás, és a randi kérés. Először szörnyen zavarban volt, nem tudta hogyan reagáljon rá, de idővel meg kellett tanulnia a kedves visszautasítást. Sajnos azonban nem csak a lányoknak keltette föl a figyelmét. Vesztére. Még csak első éves volt a gimnáziumban, mikor a lehető legrosszabb személy döntötte el, hogy kisajátítja. Próbált ellenkezni, finoman visszautasítani, de reménytelen volt. Csapdába esett, és nem menekülhetett. Képtelen volt bármit is viszonozni. Félt, és rettegett a féktelen imádattól, és a kisajátítástól. Tűrnie kellett az értelmetlen kínzásokat, a bűntetéseket olyan tettekért, amiket sosem fog megérteni. Ám a türelem is elfogy egyszer. Összetört, rettegett és menekülni akart. Már nem volt más lehetősége, mint az öngyilkosság. Sajnos túlélte, de szülei már eldöntötték, hogy mi a leghelyesebb döntés. Amint elhagyhatta a kórházat, már egy másik városban várta új otthona. Hosszú rehabilitáció után visszatérhetett saját életéhez. Nehezen tudott újra alkalmazkodni, igazán biztonságban pedig a mai napig sem érzi magát. Gyógyszereket már nem szed, egyedül csak altatót, mert anélkül már nem tudna nyugodtan pihenni. Retteg az álmaitól, attól, amit újra át kell élnie bennük.

Hobby: Betegek hallgatása, hosszú séták a barátaival, fotózás

Foglalkozás: Ápoló

Extrák: Gyerekkora óta szeret fotózni. A természet apró szépségei pillanatok alatt le tudják nyűgözni, és ezeket szereti is azonnal megörökíteni. Kedvencei a pillangók, szinte bármilyen ostoba helyzetbe képes belekeveredni, ha róluk van szó. Már egészen korán megtalálta kedvenc helyét, ahová a mai napig kijár, ha nyugalomra van szüksége. Ezt a helyet eddig csak egyetlen embernek mutatta meg.

Engedélyezve: 2011. 12. 01.
2011. 12. 03.

Módosítva: 2011. 12. 02. 20:10:03
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).