Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jacob Shelley
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 25

Külső leírás: Karcsú, mozgása finom, kivéve mikor hasra esik saját lábában. Bájos arca, és kedves mosolya népszerűvé tette mind a nők, és mind a férfiak körében. Bőre egészen világos, hibátlanságát egyedül egy apró kis gyík alakú tetoválás töri meg, a bal lapockáján. Még barátja kedvéért csináltatta, de nem bánta meg a dolgot. Fekete tincsei mindig szemébe hullanak, így már nem is törődik velük. Ujjain mindig látni egy kis grafitot vagy tollat, mert munka közben állandóan összekeni magát. Ruhatára főleg ingekből és sötét nadrágokból áll, otthon is szívesen viseli ezeket, persze a kevésbé elegáns fajtából. Közelre már kiskora óta rosszul lát, így olvasáshoz vagy munkához mindig föl kell vennie szemüvegét, bár elég butának érzi magát benne.

Jellem: Aki nem ismeri, az könnyen a gyerekes, megbízhatatlan és szeleburdni szavakat használná rá, pedig ez nem így van. Legalábbis nagyobb részt nem. Ha a helyzet megkívánja végtelenül precíz és aprólékos tud lenni, nem tűri, ha valaki keresztül húzza számításait. Munkahelyén mindenki szereti, hisz kedvessége és emberszeretete elhomályosítja hibáit. Pedig azokból is akad bőven. Tökéletesen megszemélyesíti azt a bizonyos kétbalkezes embert. Körülötte mindennapos a pohár törés, az apró konyhai balesetek és minden amivel árthat magának, vagy környezetének. Ezért is távolságtartó kezdetben az ügyfelekkel. Imád dolgozni, de fél, hogy ha látnák mennyire ügyetlen, akkor munka nélkül maradna. Könnyen elmerül saját kis világában, ehhez nincs is másra szüksége, csak egy fehér lapra és egy ceruzára. Barátja rengeteg van, így sosem unatkozik, mindig talál programot. Gyengéi a faviccek, azokon akár percekig képes megállás nélkül nevetni.

Élettörténet: Teljesen átlagos család egyetlen gyermeke. Már kiskorában is állandóan arról álmodozott, hogy hatalmas épületeket fog tervezni, és a fantáziája meg is volt hozzá. Sok időt töltött a homokozóban, de sosem a jól megszokott homokvárakat építette. Volt tehetsége és esze, így nem is volt kérdéses, hogy milyen irányban tanul majd tovább. Iskolai évei nyugodtan teltek, eltekinte az állandó piszkálódástól, amit ügyetlenségéért kapott. Munkái azonban mindig elismerést váltottak ki a környezetéből. Hála a tanárok remek ajánlásának, hamar kapott munkát, méghozzá nem is akármilyet. Még az egyetem elején ismerkedett meg barátjával. Nem nagyon viselte meg a tény, hogy a férfiakat szereti, ám az már annál inkább, hogy az a férfi, akit ő szeret, otthagyja. Három évig voltak együtt, a fiú kiköltözése utáni magányában vett magához egy cicát és egy kölyök kutyust, jelenleg velük osztja meg lakását.

Hobby: Városban járkálni, és szemügyre venni az épületeket, esetleg elmenni valahová a barátaival.

Foglalkozás: Építész

Extrák: Mivel szörnyen ügyetlen, ezért nem főz magára, esetleg csak apróságokat. Az a pár kísérlet, amit tett, mindig rosszul végződött, így letett róla.

Engedélyezve: 2011. 11. 30.

Módosítva: 2011. 11. 30. 22:08:39
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).