Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Haru Kaze
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 28

Külső leírás: Kaze maga a megtestesült tökéletesség, s ez akkor is így a legpontosabb meghatározás, ha az ember szerény kíván maradni. Haja selymes, világosszőke és hanyag félhosszúsággal keretezi lágy, mégis férfias vonású arcát, amelyet bármely híres modell megirigyelhetne, ahogy világoskék szemeit is, amelyekkel gond és zavar nélkül fal fel bárkit. Testalkatát tekintve átlagos, már amennyiben magasságáról beszélünk, testalkata ugyanis szembeötlően arányos, és kellemes látványként pihenteti a szemet, nem is beszélve a formás fenekéről, amely egyenesen kihívó, amivel tisztában is van. Izmos, de nem egy izompacsirta, viszont magához képest erősnek számít, főleg mert a mai napig önvédelmi órákra járva tartja karban magát. (így, ha nincs is meg a fizikai erőfölénye, technikásan kerekedhet felül az “ellenfelén”.) Munkájában kötelezően a megszokott öltönyt viseli, bár tény, az mindig világosszürke, vajszínű, esetleg fehér. ennek ellenére sosem piszkolja össze magát, elterjedt egy legenda is a melóhelyén, hogy még a kosz is szégyelli megérinteni. Munkahelyén kívül is ragaszkodik az eleganciához, és a fizetését tekintve, meg is teheti.

Jellem: Maximalista, s ezt elvárja másoktól is, így a munkahelyén kifejezetten szigorúnak tűnhet, de cserében segítőkész is, s mindig munkatársai és beosztottjai rendelkezésére áll, ha azoknak segítségre, tanácsra van szükségük. (Más kérdés, hogy a legtöbben rettegnek attól, hogy ezzel “beégessék” maguk előtte, pedig sokkal jobban utálja az összetákolt, szedett-vedett aljamunkát, mint azt, ha valaki kérdez, de utána kiváló teljesítményt nyújtva igyekszik megfelelni a tanácsoknak. Ilyen tekintetben abszolút a végeredmény érdekli, na meg a pontosság.) Herceg típus, az élet megadta neki a legirigylésreméltóbb dolgokat: tehetséges és lélegzetelállítóan néz ki, nem csoda, ha hozzászokott, hogy ha ő akar valamit, azt megszerzi, kerüljön akármibe. Jó emberismerő, kegyetlen tárgyalófél, nyájas üzlettárs, hajcsár főnök, kérlelhetetlen zsarnok szerető. Gyakran pécéz ki magának embereket, akiket jó szekálni, s élvezi, ahogy újra és újra számukra kellemetlen helyzetbe kényszerítheti őket, s szereti a reakcióikat, élvezi a felettük gyakorolt hatalmát, amely miatt még sutábbak egyébként is kapkodó reakcióik. Az viszont már perverznek tűnhet - talán az is, ő biztos nem tagadná, sőt megmosolyogná a jelzőt - hogy képes ebbe a sutaságba beleszeretni. A maga módján odaadó szerető, viszont kapcsolataiban is szereti sokszor tesztelni a társát, így nem mondhatni, hogy sokáig szokták mellette húzni. Viszont birtokló és féltékeny, emiatt igazi zsarnok is lehet akár, a hűtlenséget egyáltalán nem tűri, ha erre ráébred, vagy csak úgy érzi, hogy megalapozott a gyanúja - még ha nem is - előbújik belőle a vadállat, aki inkább szétszaggat, de nem engedi, amit az övé.

Élettörténet: Menedzser apuka és háztartásbeli anyuka egyetlen szeme fénye, apja viccesen már gyerekként legnagyobb remekművének nevezte, hiszen már ekkor megmutatkozott, milyen bájjal áldotta meg az ég. A kis félvér Kaze tökéletesen letagadhatná anyja japán származását, egy az egyben svéd apja génjeit örökölte (talán arca kecses és lágy vonása származik egyedül anyja japán vérvonalából). Jövője nem volt kérdéses, apja nyomdokaiba lépett, és szintén a menedzsment és marketing felé szakosodott, s ahogy azt szülei elvárták, példás eredménnyel végzett. Érzéke van ahhoz, hogy meglássa a tehetséget másokban, s bár maga is jó volt a szakmában, a jelenlegi cége mégis meglátta, akkor a leghatékonyabb a munkája, ha azzal foglalkozik, hogy másokat koordináljon, hiszen jó szeme van ahhoz, hogy tehetséges embereket válogasson össze, s még nagyobb érzéke ahhoz, hogy kihozza belőlük a lehető legjobbat. (Azért akad egy-egy mellényúlás, vagy nehezebb dió, de nem az a “feladom” típus, és az ilyen emberek számára is megtalálja a cégen belül a megfelelő munkakört.)

Hobby: kerüljön bármilyen későn ágyba, mindig végignézi a napfelkeltét, amely gyönyörködteti, s az új kezdetek lelkesedésével tölti el.

Foglalkozás: egy marketing cég tervezői részlegének vezetője

Extrák: foglalt, hármas játékra * Neve jelentése: tavaszi szellő (vagy szél, ahogy ő is lehet lágyabb vagy keményebb, csípősebb) * személyi titkárt keres épp, s nem feltétlen tiszta szándékból kinézte magának Futatsu Jinkakut. * Ha rossz kedve van, mindenki “örömére” komolyzenét bömböltet a részlegen.

Engedélyezve: 2011. 11. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).