Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Isaac Rustler
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 21

Külső leírás: Fekete fantom, aki egyszer csak felbukkan az éjszakában, és míg ében szemei megbabonáznak, mozdulatlanná dermesztenek, ő szépen megszabadít minden értékedtől, hogy aztán egy kaján vigyorral tűnjön el az árnyékok között. És mégse az jut először az emberek eszébe, hogy hívják a rendőrséget. Sokkal jobban bántja őket a tudat, hogy az éj vonzó tolvaját nem láthatják többé. Nem pillanthatnak a hibátlan, kissé sápadt, mégis selymes bőrre, a rakoncátlan, félhosszú fekete tincsekre, és a karcsú, fantáziamozgató alakra. Persze nem nehéz kitalálniuk, hogy a szálkás izmokat, és hajlékony testet milyen élettel szerezhette, de a felszín alá nem látnak. Nem tudhatják, hogy az átlagmagasságú, elsöpörhetőnek tűnő fiúban milyen erő, és gyorsaság rejlik valójában. Nem is sejthetik, hogy a kölykös vonások gazdája miket élt már át, hogy az ében tekintetben rejlő halovány fájdalomnak mi lehet az oka. Isaac pedig sose köti azt senki orrára, nem hagyja, hogy ama gyengepontját kihasználják. Mindig igyekszik hűvös, és megközelíthetetlen külsőt fenntartani. Ha pedig a kisugárzás nem elég, még mindig számíthat számtalan zsebében lapuló fegyvereire, idióta kütyüire, melyek többségét ő maga találta ki. Színvilága a szürke-kék-fekete skálán mozog, és nem azért, mert ezek állnak neki a legjobban, és emelik ki adottságait. Erről többnyire tudomást se vesz, fontosabb számára a kényelem és praktikum. Míg „dolgozott”, mindig kesztyűt viselt, és kapucnit, bár utóbbit általában magán hagyta, ezzel is próbálva erősíteni a megközelíthetetlenségét. Jobb karján két kígyó tekereg fel, egymással ellentétes irányban. Egy fehér, és egy fekete. Ezt a tetoválást még bátyával csináltatták meg mindketten, és Bradet meg őt szimbolizálja.

Jellem: Higgadt, megfontolt, és minden helyzetben átgondoltan cselekszik. Nem lehet felhúzni semmivel, maga a megtestesült nyugalom… Nos, igen, Isaac pont nem ilyen, habár nagyon igyekszik, hogy legalább pár jellemvonást magára öltsön az előbb felsoroltak közül. Csakhogy az önfejű, forróvérű fiú, mérföldekre van attól, hogy bárki így írja őt le. Habár képes hideg fejjel átgondolni a dolgokat, ha valaki felhúzza, úgy ugrik toroknak, mint akibe rugót szereltek. Nem viseli jól, ha becsmérlik, lenézik, ferdén pillantanak rá. Habár sok esetben veszi a lapot, benne van a jó poénokban, ha túlzottan elvetik nála a sulykot, nincs az az isten, hogy ő azt szó nélkül hagyja. Elég nagy szája van, és ritkán tesz rá lakatot, ami persze sok problémájának okozója, egyben megoldója is. Elég jó beszélőkével áldotta meg a sors, a legtöbb szorult helyzetből kidumálja magát, és ha ez mégse válna be, még mindig bevetheti harci képességeit, fegyvereit. Talán túlzottan büszke, nehéz letörni a szarvát, ha valakinek mégis sikerül, azt vagy teljes szívvel meggyűlöli, vagy végletekig tisztelni kezdi. Nem egy egyszerű személyiség, de érzései sokszor megjelennek az arcán, ha nem vigyáz rá eléggé, hogy fenntartsa a közönyös látszatot. Éles eszű, de hirtelensége miatt, ez gyakran hasztalan, képes olyan dolgokba is fejest ugrani, amiknek elég kétes a kellemes végkifejlete. Testvére halála óta elég bizalmatlan, és előfordul, hogy a múltja elől kéjbe menekül, néha akár azt se bánja, ha fájdalmat okoznak neki. De büszkeségét így is megtartja, azt nem tűri, hogy megalázzák, és akarata ellenére tegyenek vele bármit. Ha valaki mégis ilyesmire vetemedne, számíthatna kreatív, nem túl rózsás kimenetelű bosszúi egyikére. Persze, még válogatós is, az ő ízlésének nem felel meg bárki.

Élettörténet: Mi kell ahhoz, hogy valakiből a város egyik leghírhedtebb tolvaja, és fegyverszakértője/kereskedője legyen? Valószínűleg pocsék előélet, kellemetlen családi háttér, bajos gyerekkor… csupa sablon dolog. Nos, és mi kell ahhoz, hogy a város egyik legjobb nyomozójának fia térjen le a helyes útról? Ki mondta, hogy nem ugyan ezek? Persze az összetevők egészen máshogy keveredtek Isaac életében, de az eredmény felülmúlta eredeti terveit. Édesapja, George Wright, széles körben ismert, az alvilágban eléggé gyűlölt, de munkájában tökéletes férfi volt mindig is, ám apaként csúnyán leszerepelt. Ha csak elhanyagolta volna fiait anyjuk halála után, azzal még megbirkóztak volna mindketten, hisz Isaac-re nála négy évvel idősebb bátya mindig vigyázott, ám az apa gyötörte őket. Kemény kiképzést kaptak otthon, vasfegyelem uralkodott, és az apjuk mindig rajtuk vezette le a feszültséget, nem egyszer csúnyán megverte őket. A külvilág azonban ebből mit se vett észre. A két fiú mélyen hallgatott, fogcsikorgatva tanultak meg mindent a fegyverekről, a pusztakezes harcról, a bűnüldözésről. Ám ahogy cseperedtek, egyre többet maradtak távol otthonról. Brad kétes hírű bandákba keveredett, és öccsét is vitte magával. Hamarosan Rustler fivérek álnévvel váltak ismerté az utcagyerekek között, és el-elvállaltak piti balhékat. Kisebb betörések, fegyverek értékesítése. Mindezt persze a legtökéletesebben titkolták apjuk elől, aki mit sem sejtve oktatta őket tovább, hogy rendőrt faragjon belőlük. Mikor aztán Brad nagykorú lett, egyszerűen elszöktek otthonról, és végleg az alvilág részeivé váltak. Isaac ekkor még csak 14 éves volt. Évekig rendben mentek a dolgok, egyre jobbak és hírhedtebbek lettek tolvajként, fegyverszakértőkként, hamarosan már saját apjuk is a nyomukban volt. Isaac 20 éves volt, mikor durva bandaháborúba keveredtek, és bátyát súlyosan megsebesítették. A fiú teljesen kétségbeesett, és végső elkeseredésében, felkereste az apjukat, hogy segítséget kérjen. Ám tőle nem kapott, sőt, kis híján elfogatta őt. Sikerült elmenekülnie, ám testvérén már nem tudott segíteni. Brad halála után, Isaac vette át tevékeny bandájuk vezetését, és fiatalsága ellenére, kiemelkedő vezető lett belőle. Elvesztette az egyetlen személyt, akit szeretett, így előtérbe került a számítóbb, bevállalósabb oldala, és két éven keresztül a legelvetemültebb rablásokat is bevállalta. Múzeumok, műgyűjtők, még a rendőrfőnök alsógatyája se lehetett tőle biztonságban, bár utóbbit csak fogadásból csórta el, és nem volt élete legszebb élménye. Mindenesetre, elvetette a sulykot. Hamarosan a saját apja indított hajtóvadászatot utána, és végül elfogták, majd szinte tárgyalás nélkül vágták rácsok mögé.

Hobby: BMX, le parkour, gördeszka, dobókések, fegyverek szétkapása-összerakása, célba lövés, motorozás, videó játékok. Ha éppen olyanja van, és akad ínyére való partner, akkor szex, de máskor elhajt mindenkit a francba.

Foglalkozás: Tolvaj/betörő, fegyverkereskedő/szakértő.

Extrák: ** Imád hülye kütyüket kitalálni, és ezek többnyire hasznára is vannak... némi alakítás után, ugyanis elsőre szinte mindig robbannak, besülnek, kifüstölnek.**Kifejezetten imádja az extrém sportokat, melyek még a menekülésben is előnyére lehetnek, mint gördeszka, BMX, szabadfutás, motorozás. Jó pár pusztakezes harcot belénevelt az apja, de ezekre már csak a teste emlékszik, ő inkább az utcai, ösztönös harcokban jó, és főleg a gyorsaságára hagyatkozik.** Zsebtolvajként kezdte, és még ma is remekel benne, akár a fogtömésed is úgy kilopja, hogy fel nem tűnik a fogorvosig. Szinte minden lőfegyverhez ért, de az egyszerű pisztolyokat, és dobókéseket részesíti előnyben.**Édesszájú, valami nyalóka vagy cukor mindig van a szájában, még sincs egy lyukas foga se, az alakján meg úgyse látszik meg.** Dutyis tömegjátékba

Engedélyezve: 2011. 11. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).