Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Samuel J. Simmons
Kategória: Yaoi
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 28

Külső leírás: Ugye tudod milyen egy Szőke Herceg? Magas, mellbevágóan jóképű, elnevezéséhez híven szőke, ehhez mérten pedig kékszemű. Vegyük csak sorba a felsoroltakat, és nézzük át, mi hiányzik. Magas? Igen, nagyon magas. Felnézni is rossz rá, úgy érzi ember magát mellette, mintha arra kérné, hogy önmagának törje ki a nyakát. Jóképű? Oh, haver, de még mennyire. Egy igazi és hamisítatlan Adonisz, egy görög isten, egy hérosz. Határozott vonások, hamiskás arc, csintalan mosoly. Mindene megvan, ami a hódításhoz és az elbűvöléshez kell. Büszkeség és határtalan erő – ez sugárzik róla. Szőke? Technikailag igen, szőke. Szalmaszőke, szerteszét álló tincsek méltán büszke birtokosa, melyek megzabolázatlanul merednek az ég felé, csak arra várva, hogy valaki végre beléjük túrjon. Kékszemű? Bizony ám! Fagyasztó kék szemek tulajdonosa, melyekben a gleccserek hidegségével lángoló ravaszság, intelligencia és némi mániákusság ég. Most pedig jöjjön az a rész, ami biztos, hogy nincs benne a Grimm-mesék által megjelenített Szőke Hercegben. Az egyik szembetűnő dolog, a márványos bőrén fellelhető ezernyi sebhely. Orrán áthaladva az arcán, állkapcsán, nyakán, vállán, mellkasán, hasán, hátán, karján, kézfején, tenyerén, combján és vádliján. Egyetlen egy heg nélküli pontos sem találhatsz a testén, s mindegyik nyomnak meg van a maga története. Hol szomorúbb, vagányabb, szégyellni valóbb és büszkeséggel eltöltő. Aztán persze ott van még az izomkolosszus dolog. Nem hinném, hogy egy királylány egy ilyen királyfira várna. Bőre alatt duzzadnak az izmok, egészen olyan, mint egy gladiátor. Vasöklű, verhetetlen testű, félelmetes megjelenésű – mindazok ellenére, hogy ő a germán mesékből előpattant, élő Szőke Herceg. Az angyali arc, az elragadó mosoly és a lehengerlő pillantás mit sem ér, ha a teste egy igazi harcosé, egy olyané, aki nem ismer akadályt.

Jellem: A Grimm-mesékben a szöszi királyfi mindig kedves, odaadó, hőslelkű – egyszóval egy olyan férfi, aki tűzön-vízen keresztül megvédi a bajba jutott hercegnőt, még akkor is, ha nem ismeri. A szerelem forró lángját táplálja az imádott hölgyike bájai iránt, legyőzi a gonoszt, majd örök hűséget fogadva kitart a sírig kedvese mellett. Aha, persze, hogyne. Csak hogy Sam, az édes, drága Sam, minden csak nem éppen: hűséges, kedves, odaadó, hőslelkű és a többi csokiszirupos, karamellába mártogatott vattacukor maszlag. Sokkal inkább: kicsapongó, utálatos, önző, kegyetlen vadállat. Viselkedésileg az ősember határát súrolja; olyan, mint etika vagy előzékenység, ne adj’ Isten udvariasság számára nem létezik. Igazi ösztönlény. A bunkóság számára alapfogalom, értelmezési szótárának első helyén áll, s magára kivetítve, ő a tökéletes definíciója. Nagyszájú, igen. Akkora a pofája, mint a bécsi kapunak, ha nem nagyobb. Igazi őrült. Főnök vagy feljebbvaló – ugyan már, minek az, egyáltalán ki az? Önmaga ura, a parancsolgatást nem tűri el, ugyanakkor ő maga előszeretettel osztja az észt. Nem a legokosabb ember, sőt, igazából csak a saját szakterületén mozog otthonosan. A kémián, autószerelésen és gépfegyvereken kívül semmihez – csak a miheztartás végett még egyszer elmondom: semmihez – sem ért. Síkhülye a számítógéphez, bambán bámul az allegória szó hallatán, cseppet sem konyít a tőzsdéhez, és számológép nélkül – rejtély, hogy hogyan tanulta meg használni -, nem boldogulna még az egyszerű összeadásokkal sem. A fizikáról már ne is beszéljünk. Alapműveltsége hiányos, csak néhány dologban kiemelkedő, de abban verhetetlen. Pillanatok alatt, bármiből fegyvert készít, egy kocsira ránézve rögtön tudja mi a bibi a rendszerben, és a szarból is robbanóanyagot, mérgezőgázt és még sorolhatnám, mit kever. Egyéb szaftos információk? Azt hiszem nincsenek, a Szőke Herceg illúzióját tökéletesen leromboltam. Úgy gondolom, tökéletes munkát végeztem, s végszóként még annyit: nem éppen az a hűséges típus. A szerelem számára olyan, mint mások szájíze szerint a hasmenés. Sokáig baszogat és utána rohadt kellemetlen. Így aztán, Sam marad a bevált módszernél: ha valaki felkínálkozik számodra, fogd, és addig dugd míg forró.

Élettörténet: A New York állambeli, Amityville nevű kisváros szegénynegyedében született egy rideg, téli napon. Apja részeges disznó volt, anyja pedig egy drogos kurva. Nem foglalkoztak vele, igazi nyűgként tekintettek rá, még egy éhes szájra a családban. Sam volt az ötödik gyerek a családban. Bátyja, nővérei és közte nem volt igazi, érzelmes kapcsolat, ugyanúgy, ahogy később, közte és öccse között sem. Mivel környezetében csak azt látta, hogy az érzelmek feleslegek, ő maga is úgy cseperedett, hogy csak a farkastörvényeknek engedelmeskedett. Hamar kiszabadult az utcára, ahogy – alig 7 évesen – bekerült egy tolvajbandába. Utcai harcosok, igazi gengszterek voltak mind – egy internacionális társaság keretében. Gyorsan kitanulta a kocsi lopás csínját-bínját, s mivel ártatlan pofikája és hatalmas, gyönyörű kék szemei voltak senki sem gyanakodott rá, mikor egy-egy autót megkörnyékezett. A kémiával és gépfegyverekkel csak később került kapcsolatba, 12 évesen. A kisujjában volt a robbanóanyagok kikeverése, se perc alatt összeállított egy kisebb bombát, méghozzá úgy, hogy tulajdonképpen egyszer tanult róla – azt is csak azért, mert a szociális munkások révén kötelezték az általános iskola kijárására. A kezdetleges tudását egyik hétről a másikra mesterfokozatra emelte, egyszerűen elnyelte az ezzel foglalkozó könyvek minden tudását. A fegyverek a robbanótöltetek készítésekor jöttek be képbe. Azonnal megszerette a használatukat. A pisztoly rándulása a kezében, mikor elsüti, vagy gépfegyver rángatózása tüzelés közben – felbecsülhetetlen élménynek bizonyult számára. Utcai harcokban is jeleskedett, ösztönlényként nem volt nehéz magas szintekre emelni reflexeit és reakcióidejét. Pillanatok alatt kapta elő fegyverét vagy kését, ha úgy érezte, az ellenfél igazságtalanul készül eljárni ellene. Aztán egy szép nap, mikor felvirradt balszerencséjének reggele sokéves hiábavaló üldözés, kutatás és keresgélés után végre elkapták egy akció közben, mikor éppen a legújabb Audi R8-as cabrio bemutatópéldányát készülte megfújni a Vegasi Caesars Palace elől. Sajnos a sok biztonsági kamera és a rengeteg profi biztonsági őr elkapta a már legendának számító SS-t, ahogy a hatóságok nevezték maguk között a hátrahagyott jel után. Ugyanis semmilyen irata nincs, csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy Simmons a vezetékneve.

Hobby: Kémia, autók bütykölése, mániákusan fegyverbuzi

Foglalkozás: Mesterszínű autó tolvaj, legális fegyver- és bombakészítő, önjelölt gladiátor

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter. // Van egy hatalmas tetoválás a hátán, ami egy őshüllőt (sárkányszerű kígyót) ábrázol, támadásra kitátott pofával. // Teljesen neve: Samuel Jonathan Simmons. Becenév: SS. //

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2011. 11. 28.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:41:08
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).