Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 13 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Seiki Sato
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 28

Külső leírás: magas, erős de nem túl izmos, inkább szálkás. A focistákra jellemző szépen kidolgozott izmokkal. Hmm... kockahas. Jóképű de éles arcvonásai vannak, erőteljes állkapoccsal, magas homlokkal és fekete szúrós szemekkel. Szája vékony és nagyon kifejező. Ha dühös vagy feszült, elvékonyodik még jobban, gúnyos mosolya szinte mindig a sarkában bujkál. Fekete haja sűrű és kezelhetetlenül, de dögösen ágaskodik szerteszét. Szinte védjegye, néha még rá is segít az, hogy ha gondolkodik, akkor a haját borzolja ujjaival. Álatlában farmert és ingeket visel, munka közben pedig a szabványos felszerelést és maszkot, védőszemüveget.

Jellem: egy igazi mocsok. Nem akarod közelebbről megismerni, nincs azaz isten. Az egységének vezetője, és bajtársaival szemben lojális, a munkájában a maximumot nyújtja, azonban a civil életében más. Mivel pontosan ismeri a törvény betűit, pontosan tudja a korlátokat amelyeket gond nélkül át is lép ha úgy adódik. Az erőszakot sem veti meg, sőt. Igazán szadista tud lenni, és igazi vadásznak tartja magát. Ha megtetszik neki egy szép őzike, addig megy a vad után, amíg el nem ejti. Akkor aztán felfalja a zsákmányát, és addig nem is ereszti amíg fel nem emésztette teljesen. Nem válogat az eszközökben, bármire képes.

Élettörténet: ügyvéd szülők. Nagyapja háborús hős volt, szamurájok leszármazotta. Tőle örökölte a tartását, a lenyűgöző kisugárzását, amelytől úgy érzed betojsz ha szemtől szemben állsz vele. Egyszerű gyermekkor, barátok és iskolák. Senki nem vette észre, senki nem foglalkozott vele, hogy a barátai rettegve követték parancsait, hogy terror alatt tartotta az egész osztályát és kortársait. Ő mindig ilyen volt. Megmondta mi legyen, és rohadtul senki sem szólhatott ellene semmit. Ha mégis, azokat rövid időn belül különös balesetek érték, például fejjel előre beleestek a vécécsészébe, vagy furcsa kék-zöld foltok keletkeztek a testén, esetleg véletlenül beleállt a körző a kezükbe. És ez csak folytatódott, a nemzetvédelmi egyetemen. Amikor elhelyezkedett a tokiói kommandós egységnél, egy év alatt csapatvezetővé vált, mivel kiváló vezéregyéniség, és minden küldetést alaposan megtervezte, egy stratégiája sem volt hibás. Jelenleg egyedül él egy tokiói toronyépület egyik emeletén. Most lássuk a párkapcsolatait... Volt néhány lány az életében kamaszkorában, de aztán rájött hogy a kerek fiúpopsik és a csupasz és izmos hímpéldányok jobban felizgatják, így lazán átváltott. Gimnáziumban volt néhány csinos srác akiket könnyedén becserkészett és terrorizált, majd aktusra kényszerítette őket. Volt köztük egy, akit imádott, és szinte megszállottként ragaszkodott hozzá. Azt sem engedte, hogy mással szóba álljon rajta kívül. Mivel a fiú nagyon csinos volt, a lányoktól sok szerelmes levelet kapott, amelyek megőrjítették Satot, és ha talált nála egyet, vagy csak meglátta ahogy egy-egy lány szerelmet vall az ő kis ribancával, aznap este keményen megtorolta rajta. A dolgok odáig fajultak, hogy egy napon a fiú öngyilkosságot követett el. Felvágta az ereit, de nem halt meg. Kórházba került, és Sato hiába akarta meglátogatni, nem engedték be hozzá, néhány nappal később pedig a család elköltözött és magukkal vitték a fiút is. Sato soha többé nem találkozott vele. A mai napig minden partnerében őt keresi... őt helyettesíti és olyankor dühöst őrjöngésbe csap át. Éppen ezért, durva az ágyban és nagyon önző.

Hobby: lövészet, késdobálás, Blade Combat (késharc), akciófilmek, krimik.

Foglalkozás: SWAT Tokyo

Extrák: Gonosz seme.

Engedélyezve: 2011. 11. 28.
2018. 02. 24.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:36:22
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).