Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Futatsu Jinkaku
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 25

Külső leírás: Középmagas termetű, átlagos testalkatú férfi. Szemüveg nélkül semmi különösebb nincs rajta. Vöröses barna haj, kék szemek, helyen arc, átlagos öltözködés. Ha felveszi magára a szemüvegét, teljesen megváltozik, az arcvonásai erősebbé válnak, tekintete ridegebb, erőteljesebb, a kisugárzása teljesen megváltozik, mintha egy másik személyt látnánk magunk előtt. Ha felveszi a szemüvegét beletúr hajába, hogy kicsit felemelje a tincseket, így majdnem egy centivel magasabbnak is tűnik, viszont szemüveg nélkül egész homlokát, néha még szemét is eltakarják a fürtök. Haja egyenes, félhosszú, tarkóját pihék cirógatják, fokozatosra nyírt fazonú. Általában inget hord, munkahelyén öltönynadrágoz, és nagyon ritkán farmert.

Jellem: Jin egy fura személyiség, ugyanis neki nettő van. Ismert neve ennek, disszociatív személyiség, más néven betegségének neve, multiplex személyiségzavar. A munkahelyén sosem visel szemüveget, kis szürkeegér módjára él, különlegesen kék szemeit hajával próbálja takarni, mivel túl kifejezőek. Nem szeretne mást, csak nyugodtan dolgozni, és ha lehet sikeresebb lenni. Amikor kilép munkahelyéről, felveszi a szemüvegét, több okból is. Mivel gyerekkora óta távolra gyengébben lát, így utcán mindig felveszi, valamint ilyenkor kizárja a napi munka során összegyűlt stresszt. A munkahelyén azért nem hordja a szemüveget, mert tudja, hogy milyen hatással van rá, és ezt a munkahelyi életéből ki szeretné zárni. Jin tudatában van annak, hogy benne létezik Gen, Gennek viszont fogalma sincs arról, hogy ő egy másik személyiség. Az Ő jelleme teljesen eltér Jinétől. Perverz, halhatatlan libidóval, nem erőszakos, de céltudatos és ha valamit kitűz, azt bizony eléri bármi áron. Magabiztos, tudja, hogy jól néz ki, és ki is használja. Laza személyiségű, persze csak a megkapó látszat kedvéért. Mondhatni élvezi az életet, más dolga nem is igazán van, hisz ő az a fél, aki folyton csak kikapcsolódik, és megteszi azt, amire Jin képtelen lenne, avagy nem merné soha megtenni.

Élettörténet: Kiskorában született meg Gen, jobban mondva gyerekkorában a szülei Genkakunak nevezték el, de mikor elköltözött otthonról, nevet változtatott, így új városban szerzett „barátai” Jinkakuként ismerik. Az iskolában sokszor terrorizálták, állami iskolában járt, és a város ahol élt nem a legbarátságosabb környék volt. Már fiatalon nem volt tökéletes a látása, de mivel nem akarta, hogy még emiatt is gúnyolják, így iskolában sosem hordta a szemüveget, csak hazafelé és otthon, valamint akkor, amikor arra volt szüksége, hogy elbánjon másokkal, hogy megvédhesse magát, vagy hogy kikapcsolódhasson. Gen mindent tud a környezetéről, mindenkit úgy ismert ahogyan Jin, egyedül a saját, gyengébb személyiségéről nem tud. Ennek fényében nem igazán tudni, hogy ki a valódi és ki a született személyiség, mert a történetük annyira egybeforr, hogy nem lehet megállapítani. Szülei inkább Gen egyik változatát ismerik. Szemüveges, sikeres pasas, akinek csak a jó oldalát ismeri. Ritkán látogat haza de akkor szüleivel igyekszik „kedvesen” viselkedni. Mivel nem igazán kedveli ezt a vonását, mégis belül úgy érzi így kell tennie, így csak akkor látogat haza, ha nagyon muszáj. Mára már Gen azzal sem törődik igazán, hogy valójában csak csapongó életének részében van csak tudatánál, nem törődik azzal hol dolgozik, honnan van pénze, csak élvezi, hogy élhet. Jin mindennek közben tudatában van, sokszor már talán túlzásnak is vélte amit Gen csinál, de mégis úgy érzi, szüksége van erre az énre.

Hobby: Jinnek nem igazán van hobbyja, mert ritkán „él” szabadidejében. Maximum ha épp nincs szüksége Genre, akkor olvas. Gennek viszont sokkal aktívabb az élete. Bárokba, szórakozó helyekre jár, ahol „vadászhat” és csillapíthatja vágyát.

Foglalkozás: Egy marketing cégnél alkalmazott.

Extrák: Seme személyiségének a neve: Genkaku, avagy csak Gen, vezetékneve ugyan az. Betegségének neve multiplex személyiségzavar. Jin (uke személyiség) még sosem fedezett fel magában több személyiséget, így csak Gent és magát ismeri, és úgy gondolja Ő az alap személyiség, mivel mindenről tud.

Engedélyezve: 2011. 11. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).