Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Senji Kiyomasa
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 26

Külső leírás: A férfi. Már ha lehet így mondani. Magas és erős, izmos kockahasát nem is gyakran rejtegeti olcsó ruházat alá. Holló fekete haja felfelé zselézve áll fekete gyöngyház szeme csak a mély sötétséget vonzza magához. Elvesztett jobb szeme világára egy fekete pánttal keretezi csúfságát míg általában hosszú fekete kabátjában és szürke koptatott nadrágjában látni. Illetve nem utolsó sorban a nyakba kötött börtönét.

Jellem: Magabiztos, forrófejű imád "illedelmesen" beszélni másokkal és átlátni rajtuk ha jelentéktelenek a számára. Bár csak egy izomagynak tűnik ez messze nem mondható el, sőt sose tudni igazából, hogy pontosan mire is gondol. Tipikusan az a hím aki csak a harcnak él és ha szerelemről van szó hamar zavarba jön.

Élettörténet: A gyerekkoráról nem tudni sokat ugyanakkor igencsak lókötőnek számított és rablóból lett pandúr. A Tokiót szinte földig romboló incidens után rajta is mutatkozni kezdtek a jelek amik megsegítették rendőri munkáját. A békéjét hamar lerombolták hisz lemészárolták szeretteit köztük szerelmét is. Szintén kérdéses, hogy került Deadman Wonderland-be azaz a volt főváros helyén álló kisebb egyéni börtönbe, de ott van Halottemberként. Így hetente vívja gladiátor harcait az életben maradásért ami neki fantasztikusan megy hisz közkedvelt a nézők körében. Ugyanakkor jobb szeme világát azért vesztette el mert egy játékban kikapott és hát a büntetés az büntetés.

Hobby: edzés

Foglalkozás: rab

Extrák: Anime: Deadman Wonderland Senji képes használni a Bűn ágait. Azaz a saját vérét kard. kés, penge formájú tárggyá formálni mely szinte erősebb az acélnál. Saját elmondása alapján a hangsebességet is képes biztosítani vele. Beceneve: Holló - Crow

Engedélyezve: 2011. 11. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).