Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gyilkos Fagy
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: több mint ezer

Külső leírás: Egyetlen egy szóval lehet igazán jellemezni: tökéletes. Magas, izmos, gyönyörű, és ez még semmi. Hosszú haja combjait verdesi, ezüstös fényével igazi fémként hat, de tapintása lágyabb, mint bármelyik selyemé. Bőre szó szerint hófehér, alatta jég-kemény izmok feszülnek, széles váll, keskeny derék és csípő, hosszú kéz és láb. Habár nem egy izomkolosszus, de ez így tökéletes, mint minden porcikája. Három színű szemei magukban hordozzák a viharos, téli égboltot, mely szürkéskék árnyalattal, hidegséggel, olykor komorsággal tekint a világra. Arcának minden vonása férfias, dús, csókolni való ajkai csábítóak, és ha a szemébe nézel, elvesztél. Míg a többiek, mai kori ruhákat viselnek szívesebben, addig Ő a hagyományos viseleteket szereti, ami illik mindig magánál hordott kardjához is. Ruhában is lenyűgöző, de meztelenül egyenesen lélegzet elállító.

Jellem: A testőrök között Ő az, akinek a hangulata a legváltozékonyabb. A legelső aki haragra gerjed, és az utolsó, aki megbocsát, ráadásul duzzog. Az ágyban csodálatos, remek harcos, de az érzelmi életét karban tartani huszonnégy órás szolgálatot jelent. Hideg és gyakran komor, főként féltékeny és birtokló típus. Évszázadokig szolgált a királynő mellett teljes cölibátusban – úgy hírlik a királynő egyszer sem vitte az ágyába – és ez belül egyre őrültebbé tette, persze fagyos álcáját, mindig arcán viseli, és könnyen elrejt mindent mások elől.

Élettörténet: Nem sihdeként született, hanem azzá vált ezért régebben nem tekintettek rá teljes értékű sidheként. Úgy emlékszik, hogy ő egy "valamiből" lett teremtve, s istenek által kapott hatalmat. Nem emlékszik arra, hogy volt e gyerekkora. Régen a Seelie udvartartáshoz tartozott, már az Unseelie "Hollói" közé tartozik. Több, mint egy évezrede él a földön, régen Istenként tisztelték, ahogyan sok feyt, de ahol teltek az évek, a világ fejlődött, s már kevésbé tekintettek rájuk csodálatos lényként. Háborúzások után Európában már nem látták szívesen a feyeket, így most Amerikábak élnek. Fagy a tisztavérű sidhék közé tartozik, ereje nagy, hatalma is van amit anno a névtelenbe zártak le, amikor is egyezséget kötöttek az USA-val. Azóta egyre több erejétől megvált, sok más fey-el és sidhével együtt, és egyre emberibbé kezdett válni. Évszázadokig a királynő testőrségében szolgált másodparancsnokként, nagyon erős, de belül az ő lelkét is kezdte kikészíteni a cölibátus, ami akkor megszűnt, amikor bekerült Merry testőrségébe.

Hobby: kardvívás gyakorlása a többi testőrrel, olvasás, duzzogás

Foglalkozás: Merry testőre

Extrák: Laurell K. Hamilton Merry Gentry sorozatából származik. Kardjának neve Tél Csókja - Geamhradh Po'g. Hatalma elméletileg, hogy „terméketlenné” tesz. Régen istenként tisztelték, ereje hatalmas volt, de mára már az is tiltott, hogy imádják a sidhéket, ráadásul erejének egy része le lett zárva a Névtelenbe. A hideget, a havat, a jeget uralja, jéggel harcol. *** a Királynő cölibátusa annyit takar, hogy testőreinek tiltott a kielégülés minden formája, csak akkor megengedett, ha Ő maga okozhatja.*** Általában csak Fagynak szólítják, a királynő ragasztotta rá a Gyilkos Fagy nevet, szinte csak ő szokta szólítani "Gyilkos Fagyomnak", más nem igazán nevezi így.

Engedélyezve: 2011. 11. 10.

Módosítva: 2011. 11. 22. 17:20:26
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).