Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Bill Anderson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Búzaszőke haja van, rakoncátlan tincsei folyton össze-vissza kócolódnak. Smaragdzöld szemei hunut és bájos kisugárzást adnak neki. Könnyen lehet olvasni bennük. Arca vonalai kisfiúsak, arányosak. Teste vékonyka és törékeny, nem is látszik rajta semmilyen felesleg, pedig nagyon imád édességet zabálni. Ajkai folyton mosolyra állnak és egyfolytában jókedve van, le se lehetne lőni. Izeg-mozog, egy percig nem ül meg egy helyben. Bőre halvány őszibarack színű, érintése puha, selymes. Hibátlan bőre és szépen ívelt szemöldöke van. Illata a sütiéhez hasonlít és ami keveredik egy kis csoki aromával, ami általában arra sarkalja az embereket, hogy szimatolásszák körbe. Öltözködés terén nem válogat, szerei a laza pólókat, farmerokat. Kiegészítőket nemigen hord. Akaratlanul is, de mozdulatai gyerekesek, és van ami igen érzékien, csábítóan sikerül neki, mint például a krémes dolgok és a nyalóka eltüntetése.

Jellem: Pontosan olyan, mint egy kiskölyök, akit most engedtek ki az oviból. Kedves és illedelmes, nagyon nagy szíve van. Imádja a családját, a barátait, akikért mindenét odaadná. Aranyos viselkedésével és gyerekes figyelmetlenségével, mindenkinek mosolyt csal az arcára. Felcsaphatna az osztály bohócának is, folyton elkésik, sőt, volt olyan is, hogy táncraperdült a suliban, aztán meg az osztályfőnöke kellett szó szerint leültesse a helyére, hogy ne produkálja már magát. Félénk típus, de ha jobban megismeri félelme tárgyát, akkor igenis felbátrodik. Ha feldühítik képes néha idegösszeroppanást kapni. Remegni kezd és mellkasában szúros fájdalom hasít olyankor. Okos fiú, szeret tanulni és olvasgatni, de főleg a zene iránt érdeklődik. Imádja az állatokat, van is neki egy cicája, egy teknőse és egy kisebb akváriuma, amibe úgy 8 halacska úszkál. Képes órákig rágódni egy megválaszolatlan kérdésen és sosem adja fel, egészen addig, míg megfejti a rejtélyt.

Élettörténet: Átlagos családja van. Senem dúsgazdagok, senem szegények. Édesapja egy temperamentumos, vidám eber, aki újságírásból keresi pénzét. Anyja egy ruhagyárban dolgozik, ahol szabóként munkálkodik. Kedves nő, okos és türelmes, de van amikor nála is kihúzódik a gyufa. Billnek van egy nővérkéje, aki szinte sosincs otthon. Kint van külföldön és ha itthon van, akkor is állandóan bulizik. Öcsikéje még nem született meg, édesanyja pocakjának lakója, már 4 hónapja. Barátai elég sokan vannak és könnyen is szerzi őket, viszont kevés igazbarátja van, akik kiállnának érte az életük árán is. Nagymamájától örökölte a gyenge idegrendszerét, míg nagyapjától a remek humorérzékét. A suli megy neki, jó tanuló, nincs is vele gond, amíg fel nem pörög.

Hobby: Zenehallgatás, sütimajszolás.

Foglalkozás: Tanuló, szeretne cukrász lenni, vagy állatorvos, még nem döntötte el.

Extrák: Gondolom rá lehet jönni, hogy édességmániás. Ha valami hozzáér nyaka érzékeny területéhez, megborzong, aztán csap. Vigyázat, ezzel már sok ember megjárta. Kicsi a bors, de erős. És amit már tudunk, de nemárt megemlíteni: uke.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 11.

Módosítva: 2017. 09. 09. 09:38:45
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).