Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Bruce Ian Wickeroy
Kategória: Hentai
Feltöltő: ef-chan

Kor: 30

Külső leírás: Vagány, laza srác, figyelemfelkeltő izmokkal, és flegma, sármos tekintettel. Már ránézésre is olyan rosszfiús, s valóban benne is van nyakig mindig mindenben. Haja színe világosbarna, most épp a rövid kategóriába sorolható hosszúsággal, van hogy hagyja megnőni, van, hogy egész rövidre vágja, épp mire van igénye - s az igénye általában attól függ, mennyire aggatja aktuális melójában. Szemei elgondolkodók, s ridegen barnák annak ellenére, hogy gazdájuk kifejezetten érzelmes tud lenni. Meg igénytelen is akár, mert borotválkozni körülbelül annyira utál, és annyi figyelmet is szentel neki, mint a hajvágásnak, talán ez az a pont, ami miatt az embernek kifejezetten a rosszfiú imidzs jut eszébe azonnal. Ruhái tekintetében a vagányabb bőrcuccokat részesíti előnyben, de neki is találhatunk a szekrényében kényelmesebb, sportos darabokat, mert az edzőteremben nem feltétlen egészséges bőrben feszülni, kényelmesnek meg végképp nem mondható. A nyakában egy fura csontvázmedál lóg, amely valamelyest árulkodhat a szakértőbbek számára hobbijáról. Egyébként nem foglalkozik sokat az egyéb kiegészítőkkel, csak akkor, ha azt a munkája szintén megköveteli épp.

Jellem: Az egyik része komoly, számító maffiózó, aki gond nélkül gyalogol keresztül másokon. Legalább is látszólag. Valójában csak az élet sodorta szakmájába, s szerinte nem is alkalmas másra, s ezt az érzést erősítik benne barátai is. Épp ezért igyekszik ennek a képnek megfelelni, és gond nélkül puffant fejbe bárkit hezitálás nélkül, ha érdekei vagy a banda úgy kívánják, ahogy ugyanilyen lelkiismereti probléma nélkül használ ki és tipor meg embereket. Erre azonban csak azért képes, mert kívülállóként tekint mindenkire. Elválasztja magát mindenkitől, s nem enged igazán közel senkit, maximum csak látszólag, megjátszva magát, mert ezt kívánják az érdekek. Nem feltétlen nagy tudású, inkább tájékozott és intelligens, s mert mindent igyekszik objektíven, érzelmektől teljesen mentesen, részrehajlás nélkül kezelni, tűnik bölcsebbnek a nagy átlagnál, néha már megzendítve a filozófikusság húrjait. Természetesen a tökéletes képhez hozzátartozik a macsóság is, de ez is csak látszat, fiatalkori traumák során ugyanis teljesen elzárta szexuális vágyait, s magát aszexuálisnak kezdte tartani, s nem is érti az emberek folyamatos ilyen irányú küzdelmeit, törekvéseit. Ez a hozzáállása egyfajta misztikus elérhetetlenséget rajzolt köré, amely tovább növelte népszerűségét az ellenkező nem tagjaiban, de nem segítette őt saját maga helyes önértékelésében. A másik része, amelyet sosem enged a felszínre gyerekes. Szeret lelkesedni, és fantáziálni, elmerülni a képzelet szülte utópiában, amit maga köré teremtett, mert úgy sokkal egyszerűbb volt elfogadni a valóságot, s talán ezért alakulhatott ki vonzódása az idegen létformák iránt, amelyek között talán végre otthon érezhetné magát, s megszűnne a magány, amit mélyen belül pontosan érzékel, csak nem akar vele ténylegesen is foglalkozni, mert azzal sok minden mást is meg kellene kérdőjeleznie önmagában, a munkájában, egyáltalán a nyomban, amelyet a világ sokszínű arcában hagy majd maga után. S mint tudjuk, mindig önmagunkkal a legnehezebb szembenéznünk, megkérdőjelezni létünk, hasznunk, tetteink, egész eddigi életünk, és leszámolni vele. S a mélyen benne élő, törődésre vágyó, szeretetéhes fiú szép lassan kezd “meghalni”.

Élettörténet: Egy hatalmas világváros nyomornegyedében látta meg a napvilágot, s behatárolta életét. Szülei próbáltak becsületesen nyomorogni kevéske pénzükből, s megadni neki mindent, amire képesek, de a pénzszűke sokszor öli ki az emberekből az optimizmust és vele együtt a lelket. Az ő családja sem kerülhette el a befásultság, a reménytelenség eme csapásait. Apja egyik napról a másikra tűnt el nyomtalanul, talán elszökött, de az is lehet, ott rohadt meg valahol az utcán, mert épp rossz helyen volt rossz időben, sosem derült ki. Anyja alkoholista lett, s teljesen lecsúszott, maga is épp csak ki tudta dugni az orrát a mindent elöntő mocsárból, amellyel húzta le magába a gettó. Fizikai adottságainak köszönhetően tudott csak a felszínen maradni, s sportösztöndíjjal jutott középiskolába. Talán nagy sportember lehetett volna, futó, vagy valami labdajáték ismert híressége, de a mocsár nem enged könnyen. Gyermekkori barátai, az élmények, tapasztalatok, amelyeket a szegénység plántált belé, mind más, jól ismert út felé vezették. Piti utcagyerekekből álló bandában kezdte, majd jött a gyúrás, a tévképzet, hogy minél erősebb és minél inkább felpumpálja magát, annál inkább vonzó és menő lesz, főleg, ha bővíti is a bűnlajstromát komolyabb rablásokkal, verekedésekkel, fenyegetésekkel, garázdálkodással. Egy ideig megfordult az illegális utcai harcok világában is, ahol végül szemet vetett rá a környéket uraló maffia, s tagjai közé toborozta. Számára ez a világ létezik, és értelmezhető, a közemberek “normális” világa elérhetetlen, és azzal nyugtatgatja magát, nem is neki való. Ennek ellenére vannak olyan elfoglaltságai, amelyek mégis egy másfajta élet felé vágyódás kifejeződései, mint például a zongora iránti “szerelme”. Társas kapcsolatait tekintve a férfiak között mindig menőnek számított. Barátai felnéznek rá, és igazi nagyágyúnak vélik, amely jól esik neki, s ezért a képért mindent hajlandó elnyomni magában, a gyengébbik nemmel azonban ennek ellenére nincs szerencséje. Már egész kellemes nimbusz alakult köré, mikor először került oda, hogy az ágyban is bizonyítania kell. Szégyellte, hogy szűz, s nem is vallott róla, a lány, akit viszont nyugodtan hívhatunk tapasztaltnak, hisz a környéken szinte mindenkit az ujjára csavarhatott, és csavart is, a lelkébe tiporva fejezte ki kegyetlenül elégedetlenségét. Ez rányomta a bélyegét a következő próbálkozására is, amely értelemszerűen a stressz miatt, amelyet a szexuális közösülés gondolata váltott ki belőle, ismét csak nem sikerült, s a görcs nem hogy oldódott volna benne egy türelmes partnernek köszönhetően, ismét csak a lelkébe tiportak. Ekkor döntött úgy, hogy többé nem próbálkozik, s teljesen elfordult az ilyen irányú témáktól, magát ebben totális csődnek könyvelve el. A látszatot ugyan fenntartja, s sokat lódít nőügyeiről, de valójában azóta aszexuálisként éli életét. (Legalább is ő annak könyvelte el magát, és ezt a nézetét még nem változtatta meg benne senki)

Hobby: UFO mániás, minden idegen létformákkal kapcsolatos dolog érdekli, legyen az “hivatalos” kutatás, vagy egyszerű sci-fi.

Foglalkozás: maffiózó, azon belül épp mire van szükség

Extrák: gab287 Joy Adams nevű karakteréhez készült * Szeret zongorázni, tanult is a hangszeren játszani 5 évig, így már egész képzetten, hallgathatóan muzsikál, bár nem feltétlen dicsekszik vele. * aszexuálisnak tartja magát * Jelentősnek mondhat UFO-kkal kapcsolatos gyűjteménye van.

Engedélyezve: 2011. 11. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).