Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: dr. Kayden Philliphs
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 32

Külső leírás: Kifejezetten magas, 195 cm-es jelenség, de ha ezzel nem tűnne ki egyébként is, kisportolt alakjával mindenképp. Mielőtt azonban azt gondolnánk, valami sportoló, megakad a szemünk mindennapokban viselt öltönyén, ingén és nyakkendőjén, s már el is kergettük eme badarságot a fejünkből. Hát ha még meglátjuk fekete keretes szemüvegében, amelyet olvasáshoz visel, mert közelre nem lát jól, kész a tudós feeling. Egyébként rövid, szőkésbarna haja van, és ragyogó smaragdhoz hasonlatos, méregzöld szemei. Ezen kívül általában rövid szakállat is hord az állán, mert szerinte férfias, és jól áll neki. Szabadidejében nem ennyire hivatalos, akkor beleférnek a laza, utcai viselet, szinte fel is szabadul ilyenkor, de az extremitásokat kerüli, nem szeret kitűnni a tömegből, ő jól érzi magát szürke kisegérként, ahogy van (mintha az lehetne magasságával...).

Jellem: Totálisan hétköznapi ember, aki a tudományra tette fel az életét, azon belül is a bolygó ökológiájával, s ezzel összefüggésben az ember környezetre gyakorolt káros hatásaival foglalkozik a Katasztrófavédelmi Intézet munkatársaként. Mivel jobbára tudósként gondolkodik az életben, mindennek szereti tudni a kiváltó okát, és megérteni, de mint a Katasztrófavédelmi Intézet szakembere, gyakorlatias, és jó problémamegoldó képességekkel rendelkezik. Nem tétovázik, ha cselekedni kell, s higgadtan gondolkodik minden helyzetben. A különböző misztikus dolgokkal szemben szkeptikus, nem is hisz olyasmiben, aminek nincs tudományos alapja, és nem lehet bebizonyítani létezését. Azt viszont nem kell bizonyítani, hogy a Föld egyre kevésbé tolerálja az emberek felelőtlen magatartását, s sokszor jelenik meg nemzetközi konferenciákon környezetvédelemmel kapcsolatos előadóként, s a hétköznapokban is harcol a környezetvédelem fontosságáért, az “apró” dolgok hatásait próbálva tudatosítani minél szélesebb körben. Sokan kollégái közül viccesen a modern kor harcosának tartják, aki az ősi világra jellemző hevességgel vallja sajátos természetkultuszát, de erről szó sincs, nem tiszteli istenként a természetet, csupán képes felfogni, milyen katasztrófával jár, ha az ember továbbra is megengedni magának saját léhaságát, és a természettel szembeni nemtörődömségét, megásva önnön sírját. Hétköznapi viselkedésére ugyanúgy jellemzők a munkájában mutatott tulajdonságai, nem szeret érzelmi alapon dönteni, mindig logikusan mérlegel, de cserében odafigyel és igyekszik megérteni a környezetében élőket, tanácsokat adva, s azért, amit igaznak gondol, kiáll a végsőkig, másokat is védve akár. Magánéletében is igyekszik gyakorlatias és objektív maradni, ezért mindig ridegnek tartották, s hosszabb távon nem sokan maradtak meg mellette, azok is feladták. Kissé magányos, de úgy véli, így legalább jobban tud koncentrálni a munkájára. Persze sokakat fogad a szárnya alá, s sokan kedvelik, s sok barátja van, épp csak olyan igazán közel álló valakije nincs, aki megértené, s aki miatt talán még a csillagokat is képes lenne lehozni az égről, pedig tudja, eme kijelentés mekkora badarság voltaképp.

Élettörténet: Békés, nyugodt kisvárosban nőtt fel, apja tanár, anyja háztartásbeli, akik mind a mai napig élnek. Van egy öccse, aki kései gyereknek számít, még csupán 16 éves, vele jó a kapcsolata, s sokszor húzza meg magát az öcs egy-egy éjszakára nála, s olyankor együtt szemlélik a csillagokat, ugyanis öccse csillagász szeretne lenni. Az iskoláit kiváló eredményekkel végezte, s az egyetemen eredetileg biológia szakra jelentkezett, itt sodródott egyre inkább az ökológia és a környezetvédelem felé. Már ekkor kitűnt szakmaiságával, és kétszer is nyert OTDK-t, valamint elvégezte a doktorit is. Az egyetem ugyan marasztalta, tanári és kutatói állást biztosítva neki, de gyakorlatias emberként inkább a gyakorlatban kívánt hasznossá válni tudásával és képességeivel, így kapcsolatokkal megtámogatva jelentkezett, s felvételt is nyert. Ezután keményen dolgozott, hogy bebizonyítsa, nem hiába protezsálták be, valóban alkalmas a feladatra, s fiatal kora ellenére mostanra a katasztrófaelhárítási osztály vezetője lett az Intézeten belül. Magánéletében nem ennyire sikeres, számos futó kalandja közül két hosszabb kapcsolat emelkedik ki, az egyik még az egyetem alatt, a másik már a munkahelyén, de végül egyik sem bizonyult tartósnak. Hogy mégis várja valaki otthon örökbefogadott egy keverék kutyát, Hurrikánt.

Hobby: Hurrikánnal játszani, kosarazni a környékbeli fiatalokkal, ücsörögni a teraszon

Foglalkozás: katasztrófavédelni biztos

Extrák: Mora Loko nevű karakteréhez készült. * bár nem hisz a természetfelettiben, igen jártas a mondákban, legendákban, s igyekszik a toposzokat, allegóriákat megfejteni, amelyet izgalmas elfoglaltságnak tart * Egy dologgal bármikor le lehet kenyerezni, és elnyerni bocsánatát vagy rokonszenvét, ez pedig a csokis fánk.

Engedélyezve: 2011. 11. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).