Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jason L. Miller
Kategória: Yaoi
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 30

Külső leírás: Karizmatikus és rejtélyes jelenség, valami megfoghatatlan tudás sugárzik róla, amitől óhatatlanul kíváncsi leszel, késztetést érzel arra, hogy megismerd lényének minden szegletét. Féloldalas, egy csöppet elnéző – vagy lenéző? – mosoly villan fel néha lefelé ívelő, halvány, húsos ajkain; titokzatos, mélyről felbugyogó fémes kék szemek, amikben a csillagok fénye ragyog, ha igazán, szívből jövően mosolyog. Megkapó pillantás és aura büszke birtokosa. Ám valami mégsem stimmel. Pillantásában ősi szomorúság, mosolyában furcsa, meg nem értett bánat, arcgödröcskéiben pedig cseppnyi őrület bujkál. Arcába hulló hollófekete tincsei egy kis játékosságot, némi csábot csempésznek komornak látszó, helyes arcába. Bőre halovány színű, sápatag, de nem beteges. Nap érintette teste magas, erős – biztonságot adó a megjelenése.

Jellem: Oroszlánszívű, igazi harcos, akit csak az öregedés állíthat meg – vagy még az sem. Vérbeli Casanova, a nők – és néhány férfi – kéjes álmainak netovábbja. Egy édes, örök gyerek, aki bár csintalan, de végtelenül segítőkész. Igazi gyilkos, őrült elméjének csak önön halála vethet véget. Csonkalelkű, megkeseredett apa, szeretetre éhezik és könnyedségre, egy perc megállásra, gyermeke gyűlölködő pillantása helyett inkább megértőre. Egy macsó, bunkó, önelégült tapló, egy érzéketlen barom, nincs tekintettel mások érzéseire vagy életére. Börtöntöltelék; arisztokrata nemes; becsapott áldozat; kivégzésére váró ártatlan; csapdába esett katona; bukott hős; elhagyott szerető. . . ÍRÓ.

Élettörténet: Kisvárosi kölyökkén született, egy kisvárosi családban, ahol minden ház egyforma volt, ahol minden fa ugyanúgy nőtt, minden bokor ikertestvére volt a másiknak. Boldog, felhőtlen gyermekkor, egyes tárgyakban kimagasló teljesítmény, az első gyermekkori szerelem, melynek vége könnyekkel és egy búcsú puszival jött el. Később a gimnáziumi kapcsolatok, fergeteges bulik, nagy összecsapások, még egy két pofon is elcsattant. Az egyetemi időszak igazi kincsként ragyog egész életében. A sok csalódás és tanulás, kétségbeesés és stressz mellett megismerte álmai nőjét, akivel később, rengeteg viszontagság után frigyre is lépett. A házasság édes gyümölcse egy gyönyörű, tündéri kislány lett, a legszebb lény a földön. Soha nagyobb örömöt és büszkeséget nem érzett akkor, mikor először fogta kezében szerelmének virágát, aki csak mosolygott rá fogatlanul, s csak úgy nézett rá csillogó, baba kék szemeivel. De minden jónak vége szakad. Egy ostoba bolti rablás, egy elsülő fegyver, golyó a mellkasba. Felesége szörnyű halált halt, az orvosok hittek a lehetetlenben, de a műtőasztalon feladta az életet. Egyedül maradt négyéves gyermekével és a szörnyű tudattal, hogy egyedül maradt, s nem sokára – ki tudja mikor? – magára kell, hogy hagyja szívének teljes jogú birtokosát, az édes kis Lenát.

Hobby: Mindene a kislánya, nincs ideje hobbikra.

Foglalkozás: Jogi tanácsadó, író

Extrák: Aktív, egyjátékos karakter. Ef-chané. // Glaukómája van (zöld hályog). Eléggé előrehaladott állapotú, mivel későn vette észre, így az orvosok már nem igazán tudnak mit kezdeni vele, de még nem adta fel a reményt. // Több publikált regénye is van, szinte mindenféle stílusban. Eléggé elterjedt író. // A nevében az „L” a Logan nevet jelöli. Az apjától örökölte meg.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2011. 11. 09.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:27:57
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).