Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zeirra Lynx
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 18 körül.

Külső leírás: Vérbeli macska, és nem csak személyiségileg. Kisugárzása, megjelenése, de még mozgása is elárulja valódi kilétét, nem beszélve arról, hogy eme tulajdonságait előszeretettel használja fel céljai elérésére. Tisztában van sikereivel, nem kerüli el figyelmét mások áhítatos, vágyódó tekintete, legyen szó a női, vagy a férfi nemről. Nem is egyszerű elsiklani személye felett, és ennek nem kiemelkedő magassága az oka, hisz még a korabeliek szintjét is alig éri el. Azonban rögtön feltűnhet bárkinek természet adta, furcsa hajszíne, mely pár zöld tincs kivételével, a barna és a bíbor árnyalatai között ingadozik. Arca kifejező, minden érzelem kimutatására alkalmas, de ezek többnyire olyan gyorsan váltják egymást, hogy gondolatait kiismerni, így is lehetetlen. Bal fülében három pont csillog, vékony, alig észlelhető ezüstszállal összekötve, míg szemöldökében és alsóajkában egy pötty található. Utóbbit egy karika is kiegészíti. Napbarnított, selymes bőre, ruganyos, karcsú alakja, és a szemeiben parázsló tűz, bárki számára kívánatossá válhat, ha szembekerülnek vele. Addig nincs is gond, míg a keskeny pupillákkal rendelkező, méregzöld szemekben nem lobban fel a szeszélyes, szórakozást vágyó fény, és kezd el játszadozni legújabb áldozatával, mit sem törődve a következményekkel. Öltözködése nem követ semmiféle divatot, de még a normákat se. Azt veszi fel, amihez kedve szottyan, és még így is, ruhái általában lezserül, sokat mutatva lógnak rajta, nem akadályozva őt a szabad mozgásban.

Jellem: Szeszélyes, páratlan teremtmény, az a fajta, akit mindenki meg akar szelídíteni, cseppet se tartva attól, hogy ezzel elvennék a báját, hisz tudják, hogy lehetetlenre vállalkoznak! Valóban, egy zabolázatlan nagymacskából szobacicát csinálni, nem csak ostoba, de veszett ötlet is. Zeirra sose hagyná, hogy egyszerű állatként kezeljék, még akkor se, ha sértődései miatt, akár napokig marad másik alakjában. Azt se viseli el, ha le akarják korlátozni. Vad és szabad személyisége mégis lehengerlő, hát még, mikor buja hízelgéssel párosítja. Mert hiába a makacs öntörvényűség, mégis csak macskából van, igényli, hogy ő legyen a világ közepe, kapjon törődést és kielégítő mennyiségben simogatást is. Nem is rest meghálálni! Dorombol és bújik, egészen addig, míg kedve van. Ha az érdeklődése csökken, képes egyik pillanatról a másikra, törleszkedésről karmolásra és harapásra váltani. Még ideig-óráig is csak azt engedi magához, akit finnyás ízlése megfelelőnek talál. Azt viszont hajlandó kéjes gyönyörökhöz juttatni addig, míg meg nem unja a dolgot, vagy nem talál más szórakozást. Olyankor viszont nincs az az isten, ami őt visszaparancsolhatná a számára érdektelenné vált tevékenységhez. Jó páran próbálták már megtanítani neki a jó modort, ki szelídebb, ki határozottabb módszerekkel, de eleddig senki se járt sikerrel. Zeirra továbbra is egy szabad szájú, pimasz és szeszélyes vadmacska, aki tökéletesen ért hozzá, hogy húzza ki magát a bajból. Azt azonban el kell ismerni, hogy habár tagadja az általa okozott problémákat, ártatlanra sose kenné. Ez is azt mutatja, hogy nem rosszindulatú, vagy gonosz, egyszerűen úgy éli az életét, ahogy kedve tartja.

Élettörténet: Nem mondhatni, hogy problémamentes családba született. Szülei ugyan tisztavérű alakváltók voltak, de ahogy az a macskafélékkel lenni szokott, nem igazán fogadták el, ha bárki irányítani akarta őket, vagy beleszólt az életükbe. Zeirra hat éves volt, mikor egy ostoba ok miatt kirobbanó csatározásban, életüket vesztették. Az amúgy se túlzottan elterjedt vérkarakálok, még két képviselőjüket vesztették el, megmaradt tagjaik pedig túlságosan szétszórtan, és kevesen voltak, senki se tudott figyelni az árván maradt fiúra. Így Zeit pár nap kóborlás után, egy szószerinti sakáltanyán találta magát. Ha nem tudja már akkor is kitűnően kibeszélni magát a bajból, valószínűleg nem éli meg a másnapot. Ám a csavaros eszű fiú felkeltette a főnök figyelmét, és befogadta őt. Macska reflexeivel, és tökéletes érzékeivel hamar kitanulta az utcai élet fortélyait, de hamar rájött, hogy az ő nem akar még így se bűnöző lenni. Tíz évesen megszökött a sakáloktól, és városról-városra járt, sehol se talált olyat, ami lekötötte, marasztalta volna. Tizenhat évesen jött rá, hogy külsejét tökéletesen hasznosíthatja. Egyszerűen elcsábította a gazdagokat, hogy aztán egyszerűen faképnél hagyhassa őket, mielőtt bármi is történhetett volna. Közben azért elcsórt ezt-azt, még se tartotta magát bűnözőnek, hisz csak annyit vett el amennyire szüksége volt, attól akinek ennyi nem hiányzott úgysem. Előfordult néha, hogy belefutott olyanba, aki felkeltette az érdeklődését, és nem csak csábított, oda is adta magát. Ám ez volt a ritkább, jó ha négy-öt ilyen személyt talált eddig. Valószínűleg még most is hasonló módszerekkel járná a városokat, ha nem vetette volna el a sulykot legutóbb. Túl nagy halat nézett ki magának, és hiába volt minden ügyessége, nyakon csípték. Áldozata csak azért nem tartotta meg, mert be akart vágódni uránál, így Zeirrát elküldték az uralkodó háremébe.

Hobby: Hasát süttetni a napon, aludni, fára mászni (bármelyik alakjában). Kóborolni, felfedezni, és nem veti meg a kéjes örömöket se, ha ahhoz van kedve. Szeret és tud is rajzolni, nem veti meg az olvasást se, és jó hangja van, de nem nagyon szeret énekelni.

Foglalkozás: -

Extrák: **Karakál (más néven sivatagi hiúz) alakjában közepes méretű nagymacska, vöröses bundával, és nagy, fekete pihékben végződő fülekkel. Ha ezt az alakját veszi fel, méregzöld szemei kissé kékes árnyalatot kapnak. Szereti az állati alakját, egész sokszor veszi fel, vagy marad abban hosszabb ideig. Bármikor átalakulhat, de teliholdkor akarata ellenére is megteszi, és ha nem fogja vissza magát, kénytelen vadászni kisebb állatokra. Fajtája nem kifejezetten halhatatlan, de nem tudni mikor jön el az életük vége, és egy bizonyos kor után, szinte megállnak az öregedésben. Zeirra nagyjából most érte el ezt a kort.** Szereti az édességeket és a gyümölcsöket, a vizet viszont csak fürdésre és ivásra viseli el, az esőt és a nagyobb víztükröket ki nem állhatja. Nem is tud úszni.** Timcsi háremébe.**

Engedélyezve: 2011. 11. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).