Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Senbonzakura
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: Nem tudni.

Külső leírás: Ruhája egy lila kimonó,melyen elől és oldalt két fehér csík húzódik(ugyanez mind a két kéz résznél),kezein vörös kesztyűk.Arcán és vállán szamuráj páncélzat van(arany és vörös színben. Arcából semmit sem lehet látni mert maszk fedi, tetején 3 szirmú arany virággal. Haja hosszú,éjfekete,elől két vastag tincs ki van maradva. Egy fehér szalaggal van felkötve.

Jellem: Mint a gazdája ő is nagyon erős, még Byakuyát is megszorongatta egy kicsit. Amikor győznek Muramasa felett akkor látjuk hogy nagyon is különböznek a mindennapokban! Kicsit szétszórt,vicces,aranyos egy karakter.

Élettörténet: Később újra feltűnik akkor amikor Ichigo Muramasával összefut. Senbonzakura ekkor megvédi Muramasat és Ichigora támad, de az nem támad vissza, végül még is támadásba lendül. A zanpakotou szellem a kegyelem döfésre készült mikor Byakuya megálította, ezután elment a szellem, a gazdájával és Muramasaval. A zanpakotouk bázisán Senbonzakura egy próba tétel elé álította a gazdáját. A feladata , hogy pusztítsa el Rukia szellemét, meggondolás nélkül rátámadt Byakuya a szellemre. A harc végén meg is ölte Sode no Shirayukit. Ezekután Senbonzakura Byakuyával megtámadta a 6. osztag bázisát és a szellemnek összekellett csapnia Zabimaruval. A banakait használva gyorsan végez a két testű szellemmel. Ezekután a helyettes halálistennel csapot össze. Ez a harc sem tartott sokáig mert Ashisogi Jizou mérge eljutott a harctérig és menekelüni kellett. Nem sokkal később már Karakura városba tartott a gazdájával és Muramasával. Ott kiszabadították Kuchiki Kougat, és ezért Byakuya és Senbonzakura rá támadt és most együttes erővel próbálják megölni őt. És kiderül közben hogy az elejétől fogva ez volt a céljuk. A csapatnak sikerül győzedelmeskedni, még Muramasát is megállították.

Hobby: -

Foglalkozás: Zanpaktou

Extrák: Byakuya-nal keresd a képességeit. :)

Engedélyezve: 2011. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).