Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matthew A. Chance
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 24

Külső leírás: A termete nem túl figyelemkeltő. Nem nőtt valami nagyra, magassága alig egy-két centivel múlja felül a 170 centimétert. Ezt testalkata sem ellensúlyozza, sokkal inkább igazodik hozzá, meglehetősen kellemes összhatást elérve ezzel. Egy kicsit szókimondóbban: a teste elképesztően szexi. Teste karcsú, de egyáltalán nem nyurga, éppen ellenkezőleg. Izomzata szálkás, nem túl feltűnő, de ahhoz éppen elég, hogy csorgathassák utána a nyálukat az emberek. Pláne az a formás, kerek fenék, és a feszes combok... De, hogy még ez se legyen elég, az arca híven tükrözi második nevének jelentését. Kicsit kisfiús ugyan, de éppen ez teszi olyan széppé: finom, lágy és tökéletes vonások, szép ívű szemöldök, közepesen telt, rózsás ajkak. Nincs ember – legyen az nő vagy férfi –, akinek ne tűnne fel szépsége. Pláne, ha belenéz gyönyörű, égszínkék színben ragyogó szemeibe. Haja kissé hosszabb, selymes, mézszőke tincsei mindig finom vaníliaillatot árasztanak. Egész nap egyenruhában van, szinte csak abban látni.

Jellem: Bátor, már-már vakmerő és igazán szenvedélyes lélek. Szenvedélyesen tud szeretni – és szenvedélyesen gyűlöl. Soha nem rejti véka alá a véleményét, mindig keményen kimondja, amit gondol. Ezt még akkor is megtenné, ha valaki kést tartana a torkához. Harcias, kitartó, kemény fából faragták, és inkább elpusztulna, mintsem megengedje bárkinek is, hogy megtörje. Ha valami nem tetszik neki, még akkor is képes szembeszállni bárkivel, ha az illető kétszer akkora, mint ő. Rettenetesen nagy a szája, jól fel van vágva a nyelve. És ha ezekhez hozzáadjuk a fegyvereit is, akkor igazi kis gyilkológéppé és képes válni, akit a bosszú éltet. Nem foglalkozik az olyan számára felesleges dolgokkal, mint a szerelem, úgy gondolja, neki végképp nincs szüksége ilyesmire, élete egyetlen célja, hogy bosszút álljon az édesanyjáért. Mindezek ellenére ott a másik oldala is, amit szintén sokan ismernek. Ha éppen nincs szolgálatban, egy igazi aranyszívű fiúként jelenik meg. Aki nem szolgál rá, azzal nem ellenséges, sőt. A hétköznapi életben kedves és végtelenül szerethető, rengetegen imádják a környezetében.

Élettörténet: Már bőven a megváltozott világba született bele. Családja még az adott körülmények ellenére is rendkívül szerető volt. Egy bátyja és egy húga van, akikkel a kapcsolatuk kezdettől fogva szoros. Mindig is szerencsésnek érezte magát, hogy ő a demokratikus felépítésű rendszerben élhet, bár gyermekként még vajmi keveset tudott arról, miféle káosz is uralkodik az egész világon. Édesapja már egészen kicsi korától kezdve igyekezett belénevelni, hogy gyűlölnie kell az egyik legfőbb ellenségüket, a szomszédos diktatúrát, de ő sokáig nem tudta ezt teljesíteni, mert nem élt meg semmi olyasmit, amivel a diktatúra neki ártott volna, így nem látta okát, hogy gyűlölje őket. Az alapvető tartózkodás viszont kezdetektől fogva ott volt. Ez egészen tizenegynéhány éves koráig tartott, amikor is a diktatúra orvtámadást szervezett a rendszerük ellen. Ez önmagában nem is lett volna olyan megrázó Matt számára, de a támadás rengeteg civil áldozatot követelt – köztük az édesanyja életét is. Ekkor változott meg minden Matt számára, a lelkében is és a családjában is. Édesapja katona volt, de a visszafogottabbik fajta, felesége halála után azonban minden energiáját a munkájába fektette. Addig nem nyugodott, míg a lehető legmagasabbra nem lépdelt a katonai ranglétrán, így most egyike a közvetlenül az uralkodójuk alatt szolgáló magas rangú katonai vezetőknek. Alig járt haza, így Matt és testvérei csak egymásra számíthattak. Az apjuk csak annyira avatkozott bele az életükbe, hogy ellátta őket minden jóval, és kötelezte a fiait, hogy katonák legyenek, valamint a lányát, hogy később katona férjet keressen magának. Így hát Matt is a katonai pályára lépett – bár nem is lett volna sok választása –, de ez nem is volt ellenére. A szívében felgyülemlő düh és bosszúvágy, hogy megtorolja szeretett édesanyja elvesztését, mindennél erősebben tombolt és tombol ma is. Őt az sem érdekli, ha a diktatúra új vezetőt kapott, neki aztán mindegy, hogy kicsodán, csak egyszer bosszút állhasson. Kiválóan teljesítette a kiképzést, remek, rangos katona vált belőle.

Hobby: a munkája és a bosszú; a bátyjával átbeszélgetett hosszú órák

Foglalkozás: katona – tüzér

Extrák: Nevében az A. rövidítés a második nevét takarja, ez pedig az Angel. Hivatása miatt, meg úgy egyébként sem igazán tartja magát egy angyalnak, ezért nem használja, és legtöbbször nem is említi, hogy lenne második neve. *** Jelenlegi rangja: főhadnagy. *** Egyetlen gyengepontja van, a húga, Anna. Rettenetesen fél, hogy ő is olyan sorsra jut majd, mint az édesanyjuk. *** Bátyjával különösen szoros a kapcsolata. Valamilyen szinten a második apjaként tekint rá, és egyben a legjobb barátja is. Sokszor megesik, hogy csak csendben, vagy halkan beszélgetve ülnek a szabad ég alatt egy pohár bor társaságában. Ő az egyetlen, akinek megengedi, hogy második keresztnevén szólítsa – cserébe mindig Lexynek becézi. Lex ezért bárkit gondolkodás nélkül megölne, de tudja, hogy neki elnézi.

Engedélyezve: 2013. 07. 19.
2014. 10. 24.

Módosítva: 2014. 10. 24. 03:26:12
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).