Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ragnar Moldskred
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 460

Külső leírás: Magas, robosztus, izmos és félelmetes kisugárzású. Hosszú, sötétszőke haja derekát verdesi, ritkán zavarja, de olyankor egy fonatba, vagy copfba fogja a rakoncátlan tincseket. Ha ereje fellángol és kitör, akkor vadul lebeg, mintha szélörvényben lenne. Szemei a tündöklő kék fényével ragyognak ha nyugodt, de gyakran inkább világító, lilás színben pompázik. Arca olyan mint egy szobor, érzelmeknek nyoma sincs, de a magabiztos és buja mosoly a tárházában lapul. A ruhákkal nincs mindig jó viszonyban, ám mindig visel valamit, ezzel azt sugallva: „csak az láthatja ezt a testet, ki erre méltó”. Élete virágában talált rá arra a varázslatra, mely megállíthatja öregedését, így halhatatlanná téve saját magát.

Jellem: Szigorú, harcias, kemény. Kegyelemnek és könyörületnek nincs nyoma, csak ha élvezetét leli benne. Hobbyjai között nem szerepel az értelmetlen vérontás, a harcok és a háborúzás, csupán mások feletti uralmát élvezi. Aki ellenszegül, nézzen szembe mérhetetlen haragjával. Magánéletének színtere a hálószoba, ahol ugyan érzelmeknek szintén nincs nyoma, de a szenvedélynek annál inkább, s ennyi idő alatt volt ideje kitanulni a gyönyör fortélyait. Ágyasaival kiemelt módon bánik, különleges „ellátásban” részesülnek, és kötelességük élvezni mindent, amit kapnak. Egyértelműen irányító személyiség.

Élettörténet: A történelemben számos história terjengett minden féle különleges lényekről, de az Ő családja volt az egyetlen, aki ismerte mindennek a titkát, a nyitját és igazságát. Lusaisban már születése napján hatalmas volt az erő és a mágia, nem is találtak megfelelő tanárt a számára, így annyian tanították, ahány embernek csak lehet, minden mágus más és mást tanított meg neki. Az élete nem volt meseszép, ellenségeskedéssel volt teli és borzalommal, s úgy vélte azért áldotta meg a sors ekkora hatalommal, hogy ennek véget vessen. Végzett mindazokkal, kikben rejlett a rossz és gonosz, majd halott testük és lelkük felett átvéve az irányítást fokozatosan uralomra lépett. Már fiatalon megunta a női nemet, nem lelte benne annyi örömét, mint a férfiakban, habár olykor, hosszú idő után újra próbálkozik, aztán végül visszatér a háremben tartott kis kedvenceihez.

Hobby: háremével szórakozni.

Foglalkozás: "Uralkodó"

Extrák: Eredeti neve Lusais Nevir, amit soha, senkinek nem mond el. *** Ő egy Nekromanta, akinek a világon eddig a legnagyobb erő adatott meg. *** Uralkodik a szellemek, a démonok, a zombik és a vámpírok felett is, s a vérfarkasok, valamint a jó pár vérállat faj pedig behódolva dolgozik neki. ***

Engedélyezve: 2011. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).