Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Christobal Rairys
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: külsőre 26, valójában 70

Külső leírás: Nem halhatatlan, de sokkal lassabban öregedik, mint az emberek. Korához képest emberi mértékkel azt mondanánk, hogy nagyon jól tartja magát, de farkas szemmel egyszerűen csak domináns, kemény külsőt lehet észrevenni. Tekintete és arca mindig komoly, csak a számára fontos személyek felé lágyul el, talán még egy mosolyt is kap. Haja általában borzas, de nem kódos, sötétbarna, akárcsak szemei, amik olykor sárgára váltanak, főleg ha fellángol benne az ereje. Szemöldökei kellemese, férfiasan vastagok, hosszú szempilla keretezi az olykor csokibarna, olykor pedig borostyán színű szemeket. Ajkai dúsak, bár gyakran fedi arcát borosta, de igyekszik gyakran borotválkozni, hacsaknem valaki arra utal, hogy jól áll neki az arcszőrzet. A trikó-ing párosítás nála a gyakori, hozzáadva a farmert, bár ha melege van, akkor elég az ujjatlan trikó. Egyszerűen öltözik, inkább bőrkabátot hord, és csizmát vagy bakancsot.

Jellem: Nem számít kölyöknek, de fiatal, viszont tapasztalt és nem csak jó modorú, de szellemileg is a jó vezérli akkor is, ha egy vadállat lakozik benne. Mindig megtartja az önkontrollt, ritka, hogy akaratán kívül alakul át. Ebbe a kivételbe csak a telihold tartozik, amikor ösztönösen változik át, hogy vadászhasson, valamint ha már ereje erősen csapódik le rá, és erre kényszeríti, de ahhoz nagyon erősnek kell lennie. Békés, mondhatni „magányos farkas” életét szeretné élni, bár sokan ezt nem nézik jó szemmel, mivel fajtájuk falkákban élnek. Anno Ő is így élt, de megbánta, mert olyan dolgokba rángatták bele, ami nem volt kedvére, sőt életveszélybe is került, szinte ok nélkül. Szeretetre méltó és kedves a magánéletben, s ha megtalálná a társát, onnantól Ő lenne számára a világ közepe. Meg van benne az alfahím bölcsessége, jelleme és ereje, de mivel nem akar falkában élni, ezért egy vajmi keveset számít.

Élettörténet: Egy nagyvárosban született, szerencsére pár fokkal jobb környezetben, mint a sikátori hobo-k. Egy elhanyagolt, gyenge kis falkának a tagja volt. Generációjában viszonylag sok gyerek született voltak barátai, játszópajtásai, de egyszer mindenkinek fel kell nőnie. Egyszer bevonták őket a városban dúló háborúkba, s amikor túlélte elkezdte a magányos életet. A maga ura szeret lenni, nem tűri ha parancsolgatnak neki. Tovább élt a nagyvárosban, nem volt falka tagja, de hallotta, hogy milyen veszélyes bandák állnak össze. Egykor adósa volt egy vámpírnak, aki a háborúban mentette meg az életét, azóta ezt már letudta, s elköltözött egy kisvárosba ahol az erdő és a természet körbeölelése hatalmas, a kisváros családias és békés, csendes, pont amilyenre vágyott. A városban élő falka szeretné ha csatlakozna, de eddig egy jó indokot sem tudtak felhozni neki arra, hogy miért is csatlakozzon. Egyszerű munkát végez, a nagyvárosban sikerült villanyszerelő segédjeként tevékenykedni, most a kisvárosban favágóként, és útépítőként vállal munkát, hogy megélhessen. Jobban szeret autózni mint motorozni, de mivel egyelőre csak a motort engedheti meg magának, ezért azzal jár mindenhova. Ért az autók és motorok szereléséhez, és csupán csak azért nem vállal szerelői vagy szervizes munkát, mert a falka alfája ugyanott dolgozik, sőt ő a tulaj.

Hobby: Nincs különösebb hobbyja. Mivel nincsenek ivócimborái, egyedül jár bárokba, kocsmákba vagy éttermekbe, nem feltétlen azzal a célzattal, hogy a társát keresse, csak hogy érezze a társaság közelségét.

Foglalkozás: jelenleg favágó, útépítő.

Extrák: Társadalmában egyszerű karmolással és harapással nem lehet vérállatot teremteni, arra születni kell. A városban élnek még mellettük alakváltók, vérpumák, vámpírok, miegymás.

Engedélyezve: 2011. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).