Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kuchiki Byakuya
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: 28 Pontosan nem lehet tudni.

Külső leírás: Hosszú,kb. válláig ér fekete haja,melyben fejékek találhatok,egy a bal szeme tetején(3-om tincs is lelóg),másik meg a jobb oldalon. Szemei szürkék mely semmit mondóan néznek. Átlagos halálisten ruhát hord,kapítányi haorival(hátán a 6.-ik osztag jelével). Nyakában a nagyapjától örökölt sál mely nemességére utal, kezein világoszöld kesztyűk.

Jellem: Hidegvérű. Szíve is ilyen hideg. Arca mindig nyugodtságot,türelmet és szomorúságot tükröz. Rukia megmentése után fog változni a személyisége, kezd majd olyan lenni mint akadémia korában.

Élettörténet: Ő és alkapitánya, Renji mentek el Rukiaért Karakura városába. Ekkor találkozott legelőször Ichigoval, akit könnyen legyőzött. Következő találkozásukkor(Rukia kivégzésénél) Ichigo már tudja használni a Ban-kait, amin Byakuya nagyon meglepődik, hiszen a Ban-kai elsajátítása másoknak évekbe telet, de Ichigo 2 nap alatt megtanulta. Byakuya fölényben van, de Ichigon úrrá lesz a hollow énje, felkerül a fiúra a hollow-maszk, és legyőzi Byakuyat. Ichigo előtt Renjivel kellett harcolni, ugyanis Renji is megakarta menteni Rukiat, ekkor láthatjuk Renji Ban-kaiját legelőször, kb. akkor tanulta meg, mint Ichigo. Byakuya Las Nochesben legyőzte a 7-es számú espadat, aki nagyon elvolszt szálva magátol. Zomari sokkal gyorsabb volt mint a kapitány, de mégsem tudta legyőzni így és át kellett váltzoznia. Ekkor használta a különleges technikáját, ami képes volt irányítani Rukiát. Byakuya gyorsan rájött hogy a kidou-val meg tudja állítani. A kétségbe esett espada próbálta megölni a halálistent de az a gokei technikát használta, ami súlyosan megsebesítette. Zomari még ekkor sem adta fel , de Byakuya egy kard csapással végzett vele, és így sikerült megmentenie Rukia életét. Miután felgyógyult sérüléseiből Kenpachival együtt Yammy-ra támadtak és Ichigot visszaküldték az emberek világába. Most a 0. espada még dühösebb lett és tovább fejlődött , ezért muszály lesz a két kapitánynak összedolgozni. 100 évvel ezelőtt is keményen edzett hogy kapitány lehessen egyszer és kövesse a családja szokásait. Még ilyenkor nagyon vidám egy fiú volt és Yoruichi volt a mestere aki megtanította a villámlépést.

Hobby: Osztaga ellenőrnése,papírmunka,Sakura nézése,Hisana emlékét megóvni

Foglalkozás: 6.-ik osztag Kapítánya

Extrák: Zanpakutouja: Senbonzakura (Ezervirágszirom) Shikai Neve: Senbonzakura (Ezervirágszirom) Szólítás:Hullj le Ezervirágszirom! A penge ezernyi apró pengére oszlik szét, amik a fényben úgy néznek ki, mint ha virágszirmok lennének. Mire az ellenfél észrevenné már késő. Bankai Neve: Senbonzakura Kageyoshi (Ezer ragyogó virágszirom) Szólítás: Semmisítsd meg Ezer ragyogó virágszirom! Hatalmas kardok emelkednek ki a földből, amelyek aztán megszámlálhatatlan apró pengére oszlanak széjjel .A pengék támadásra és védekezésre is használhatók. Olyan gyorsan mozognak, hogy szemmel lehetetlenség követni. Byakuya bankai-jának végső formája a Hakutieken. Technikái:Senkei: Sok kardot hozz létre ami a harc teret jelképezi , ezt a technikát inkább arra használja hogy egy pengébe több erő legyen. És ezt a technikát védőfal ként is használhatja. Byakuya a senkei-t eddig háromszor használta. Gokei: A több mint 100 millio kis penge egy gömb formában körbe veszi az ellenfelet, és ebből már nem tud kimenni az áldozat. És befejezés ként az összes penge a gömb közepe felé halad. Hakuteiken: Fehérszárnyak leszenk a hátán ami nagy sűrűségű szellemi energia , még nem derült ki de szerintem ezzekkel a szárnyakal nem tud repülni. Ebben a formájában a kardja sulyos sérüléseket tud okozni.

Engedélyezve: 2011. 11. 03.

Módosítva: 2011. 11. 03. 22:58:52
Módosította: Mey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).