Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sode no Shirayuki
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: Nem tudni.

Külső leírás: Hosszú ezüst haja,melynek a bal oladalán van egy sötétkék hajdísz,fehér csillaggal a közepén,szemei világoskékek(amik nagyon szépek). Ruhája világosszürke színű, újai mind két oldalon hosszúak. Két övet hord, egy zöldet és rajta egy rózsaszínt. A zanpakutou alakban hófehér és egy hosszú szalag van a markolatnál

Jellem: Hűséges. megfontolt,mégis Muramasa irányítása alatt ellenszegül Rukia-nak,amit később meg is bán. Barátja Senbonzakura(byakuya Zanpaktou-ja). Néha szétszórt, vicces és hóbortos.

Élettörténet: . Rukiát menekülésre kényszeritette az emberi világba. Ott szerencsésen megjelent Ichigo , de nem tudta megölni a szellemet , mert ő vissza ment a tiszta lelkek városába. Később mikor Rukia a tiszta Lelkek városába szökött és elment megkeresni a bátyát akkor ismét szemtöl szembe állt a saját kardjával, aki nagyon erős jég támadásokat tud használni. Rukiát amikor meg akarta támadni a 2. tánc technikával akkor Ichigo hirtelen előbukkant és megmentette. A zanpakotou szellem megfagyasztotta a helyettes halálisten kezét, de Ichigo amúgy sem akart rátámadni. Habár Rukia el akarta pusztítani. A lány elmondta a szellemnek hogy mennyire büszke hogy egy ilyen szép zanpakotouja van. Rukia a szellemhez ment és egy pusztító technikával megsebezte Sode no Shirayuki-t, de ezzel a lány is megsérült és a szellem segíteni akart neki , nem sikerült neki mert Muramasa megálította. Később mikor Byakuya át áll a zanpakotoukhoz akkor egy probatételnek teszik ki , hogy ölje meg a huga szellemét. A halálsiten ezt meg is tette és megölte Sode no Shirayukit. Később az emberek világában tűnik fel , de ekkor már tényleg a halálistenekkel együtt harcol Muramasa ellen.

Hobby: -

Foglalkozás: Zanpaktou

Extrák: Nagyon erős jég támadásokra képes. 1. tánc : Tsukishiro - Egy nagy jég oszlopot hoz létre amiben az ellenfél megfagy és széttörik. 2. tánc: Hakuren - Ez a támadás inkább egy lavinára hasonlít. 3. tánc: Shirafune - Ha ajég kardja eltörik ezzel a technikával létre tudja hozni megint a kardot. BanKai formálya még nem ismert.

Engedélyezve: 2011. 11. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).