Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Neliel Tu Oderschwank
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: Nem tudni.

Külső leírás: Először gyerektestben találkozhatunk vele! Később egy csata során fedi fel valódi alakját. Hosszú zöld, hátközépig érő haja van, sötétzöld szemekkel. Alakja messze jobb mint bárkinek. Ruhája sokad enged alakjából,két részből áll melyet egy vékony anyag tart össze. A feslő és az alsó rész is tépett. Fején egy kentaur maszk.

Jellem: Gyerekes természete van, ami egy támadás miatt lett! Ha harcra kerül sor egyből gyors,megfontolt gondolkodása lesz(Nortioora elleni harc). De ahogy a harcnak vége visszatér a szerethető formájába.

Élettörténet: Az egykori 3. espada Neliel Tu Oderschwank volt. Nel egy természetes úton kialakult Espada, akit Noitora és Szayel száműzött Las Noches-ből. Harc közben Noitora széttörte a maszkját, ami miatt elvesztette az emlékeit és az erejét,ezt követően pedig visszanyerte gyermeki alakját. Noitora különösen irigy volt Nel-re, mivel ő egy női espada, és magasabb rangú volt, mint ő, ezért akart megszabadulni Nel-től. A kis Nel mikor Hueco Mundo-ban fogocskázott 3 másik hollowal akkor találkoztak Ichigoékkal. Rövid idő alatt a kis lánynak nagyon tetszett Ichigo ezért segített nekik. Már Las Nochesben csak Ichigoval tartott , mert a csapat 5 felé vált. De a helyettes halálisten egy arrancarral futott össze, Nel tudod segíteni akkor mikor a cero-t elnyelte és vissza kilőtte az ellenségre. Később mikor Ichigonak már az 5. espadaval kellett harcolni , akkor Nel vissza nyerte a régi alakját. De sajnos ezzel az alakjával sem tudta megölni Nnoitorát. Zanpakutou alakja egy kentaurhoz hasonlit.

Hobby: fogócska hollowokkal,Ichigo-val játszani

Foglalkozás: 3.-ik Espada

Extrák: Cero Doble:Nel elősszőr elnyeli a szájával a cero-t majd azt kétszeres erővel vissza küldi az ellenségre. Gyógyítás: Nel elkezd nyálazni , ami eléggé undoritó tud lenni , de nagyon hatásos a sérült sebekre. Lanzador Verder: Ezt csak zanpakotou alakjában képes használni. A kezében lévő dárdát nagy erővel eldobja ,ami nagyon gyorsan és nagy erővel csap le az ellenségre.

Engedélyezve: 2011. 11. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).