Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kuchiki Kouga
Kategória: Bleach
Feltöltő: Mey

Kor: Nem tudni.

Külső leírás: Szép arcvonások melyekhez gyönyörű smaragdzöld szemek tartoznak. Haja válláig ér,színe lila. Hajában van egy fejék(ami Byakuya-nak is),bordó tollakkal. Egyszerű halálisten ruhát hord vörös sállal.

Jellem: Hűséges. Az árulókat megveti,megbünteti. Tisztelettudó a magasabb rangú személyekkel. Muramasa-ban bízik meg a legjobban és Ginre-ben(Kapítánya,Byakuya nagyapja).

Élettörténet: Egykor Kuchiki Ginrei kapitány alatt szolgált. Ennek a fiúnak hatalmas ereje van amivel képes volt a lázadó halálisteneket legyőzni. De Ginrei és a főkapitány attól féltek hogy a szíve nem lesz elég erős hozzá hogy irányítani tudja a kardját. Ezért a főkapitány a közvetlenül nála dolgozó titkoshadtest kapitányává tette. Kougának sikerült legyőzni a lázadókat , de néhány irigy halálisten csapdát álított neki. Kouga ezt bevette és igy börtönbe kellett mennie, ahol Muramasa kiszabadította, hogy bosszút állhassanak. Ez sikerült is de Yamamoto főkapitány és Ginrei kapitány elzárták a fiút. Kouga próbálta hívni Muramasát, hogy segítsen de az nem halotta a segély kérését. Később Kouga testét Karakura városba helyezik el ahol Muramasa kiszabadította és feléledt a halotnak hitt test. Most Byakuyával harcol és a kapitány már nem elzárni szeretné az árulót, hanem megölni. A küzdelem során Byakuya és Senbonzakura elmondja Ichigoéknak hogy ők mind végig csak Kougat akarták megölni. Ez majdnem sikerült , de Kouga elmagyarázza a különleges képességét, hogy az öt érzékszervet össze tudja zavarni. Byakuya ezt nehezen tudja kivédeni, végül a zanpakotouja segít neki. A bankait használva már nagyobb esélye van a győzelemre, mert használja a Hakuteiken technikát is.Végül a kapitány kerül ki győztesen.

Hobby: -

Foglalkozás: Halálisten

Extrák: Zanpaktouja Muramasa. Egy eléggé ritka kard!

Engedélyezve: 2011. 11. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).