Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Peter Northman
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Magas, izmos, helyes. Mondhatni átlagosan helyes, amolyan átlagos ideál, akiről azt tartják „ vagy foglalt, vagy meleg”. Szerencsére Ő egyik sem. Arca sármos, finom vonalú, férfiasan fiús, korához illő. Kék szemeit kiemeli világos, hibátlan bőre, mindig rendezett haja. Ruházata és külseje is mindig ápolt és rendezett, bár ez nem meglepő egy teljesen vallásos családnál. Szereti az ingeket, legyen bármilyen mintázatú, bár az egyszínűek jobban állnak neki. Ékszereket sosem hord, szerinte nem férfihoz illik, maximum egy karóra, és a jegygyűrű. Haja sötétbarna, alkata izmos, mert olykor sportol, és rendesen, rendszeresen étkezik, egészségesen.

Jellem: Habár külsőre látszik, és sokan ismerik a családjukat tudják, hogy egy vallásos famíliából származik, habár Ő maga nem olyan hívő, mint anno a nagyszülei voltak. A szülei is kevésbé ápolják, így ő még annyira sem, bár rendes, rendezett életű fiatal, aki nem elzüllött, sosem iszik alkoholt, nem is dohányzik, tiszta életet él. Nem ítéli el azokat akik úgy élnek, kedves, barátságos és szeretnivaló, de a mai társadalomban különcnek számít szerénységével és kedvességével. Bárkivel könnyedén szóba áll, zavarba csak akkor jön, ha komolyan, intimebb téma jön szóba. Húszéves létére szűz, ez is részben a vallás, részben a környezetének az oka, habár nem nevezhető sem ügyetlennek, sem komolytalannak. Romantikus és kedves, túlságosan is egyesek szerint. Ha nem épp vizsgára vagy órára tanul, akkor nem jár el szórakozni a barátaival, hanem önkéntesként dolgozik. Szeret másokkal beszélni, szeret segíteni, ezért egy lelki segély vonalon vállal diskurálást olyan idegenekkel, akiknek szüksége van beszélgetésre.

Élettörténet: Vallásos család tagja, mondhatni Ő a középső fiú a családban. Van egy nővére és egy bátyja, valamint egy húga és egy öccse is. Nyolcan élnek egy családi házban, mert ugye az apai nagymama velük lakik, öten testvérek és a két szülő. Rendes, kedves család, szeretik egymás, törődnek a másikkal. A nagymama még hűen vallásos, gyakran jár templomba, ünnepekkor a családot is ráveszi a misére, bár a gyerekek nem nagy kedvvel, de beletörődnek kérésébe. Peter középső fiúként nem kiemelkedő, testvérei is hasonlóan kedvesek mint Ő. Bátyja és nővére is hamarosan az elköltözést tervezik a családi fészekből, s úgy véli hamarosan számára is itt az ideje annak, hogy egy hozzá illő lányt keressen magának, de soha nem szerette ha nagymamája, vagy a szülei kerítőt játszanak. Voltak már rövidebb kapcsolatai, de rájött, hogy szerelmes, igazán még sosem volt.

Hobby: Nincs különösebb hobbyja, barátaival olykor sportolnak, szabadidejében önkéntesként dolgozik ott, ahol szívesen látják.

Foglalkozás: Teológiát és politológiát tanul egy közeli egyetemen

Extrák: Egyszer politikus szeretne lenni, s habár nem a legvallásosabb a családban, mégis teológiát tanul, kíváncsisága miatt. Úgy gondolja, ha nem jön össze számára a politikus élet, nagymamája kedvére téve, talán taníthatna hittant gyerekeknek, hogy újra felerősödjön a vallás. Persze reméli, hogy álmai egyszer valóra válnak. *** Kérésre áttehető yaoiba!

Engedélyezve: 2011. 11. 03.

Módosítva: 2012. 06. 30. 18:44:25
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).