Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alessia Ossa
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 22

Külső leírás: nem túl magas, karcsú testalkatú lány, akit a sok edzéstől szinte tökéletes alakra tett szert, amit általában a ruháival ki is emel, de nem azért, hogy bárkit elcsábítson, hanem azért, mert neki így tetszik. Hosszú, ében tincsei általában összefogja, s pillangóra hasonlító csatokkal díszíti, ám így is nyakára és vállára omlik egy-két tincs. Szemei smaragdzöldek, szinte világítanak sűrű szempillái alól, ám bennük állandó megtört fény csillog, a múltja miatt. Ajaki halvány színűek, csókra termettek. Egész lényéből valami szépséges titokzatosság árad, olyasmi, amitől elfogja az embert a vágy, hogy megfejtse őt magát.

Jellem: Általában komoly, és távolságtartó, de jószívű és segítőkész ember, aki védi magát mindenki elől, de védelmezi, azokat, akik rászorulnak. Nem éppen közkedvelt figura, mégis gyengédségre és társaságra vágik, azonban fajtája és múltja miatta magány veszi körül. Cinikus és gyakran bántó, ám aki kitartó be tud férkőzni a páncél alá. Nem szereti, ha gyengének látják, a könnyeit megtartja magának és mindig erősként mutatkozik. Okos, kitartó és a sérelmeit kegyetlenül megbosszulja. Nem túl bőbeszédű. Tud rettentően gonosz is lenni és kárörvendő, s néha ok nélkül sért meg másokat. De javára legyen mondva, hogy gyakori mogorvasága ellenére is törődő és gondoskodó.

Élettörténet: Koponyabűvölőnek született, egy olyan klánba, hol mindenkinek ez volt a mestersége. Vidám kis gyerekként nevelkedet, imádta szüleit és pár évvel fiatalabb testvérét, ám 10 éves korában egy megvadult, kegyetlen vámpír megölt mindenkit, kivéve őt, akinek sikerült elbújnia és túlélnie. Bosszút fogadott, s 18 évesen megkereste a vámpírt és a vérével elcsábítva csapdába ejtette, egy ezüst láncot tekert a nyaka köré és elvonszolta, hogy csontvázat készítsen belőle. Követve a speciális útmutatást a vámpírból a saját csontvázat csinált, a szívét pedig a vámpír bőréből varrt táskába tette, hogy úgymond „életben tartsa”, hogy a csontváz ne porladjon el. Azóta fejvadászként dolgozik, s vérdíjra vadászva utazik.

Hobby: új technikák fejlesztése, edzés, olvasás és evés. Temrédek mennyiséget képes enni.

Foglalkozás: fejvadász

Extrák: Koponyabűvölő: Olyan ember, aki rendelkezik a csontok irányításának képességével. Saját csontjait védetheti, másokét egy ujj érintéssel eltörheti. Fontos, hogy fizikai kontaktus itt élő teremtményeknél szükséges. Csontvázakat irányíthat és kelthet életre, darabjaikat tetszés szerint használhatja. Ez a születési tulajdonság alapján dől el, ki milyen erősségű képességeket örökölt. Sok tanulásra van szükség, s mikor megfelelőnek bizonyul a képzettség, saját csontváz készítése kötelező. A vérük függőséget okoz, olyan, mint az embereknek a drogok. Lassan, nagyon lassan öl, s egy ideig erősít, majd elpusztít. Klánokba tömörülve élnek, zárt közösség, általában katonák, testőrök, fejvadászok és egyéb területeken helyezkednek el. *Kitának

Engedélyezve: 2011. 11. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).