Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nate Wildstorm
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 32

Külső leírás: Kisportolt, kellemes megjelenésű fiatalember, akiről ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy a lehető legegészségtelenebb életmódot folytatja, kezdve a gyorskajával és végezve az öngyilkos vállalkozásokkal. Haja általában rövidebb, de csak akkor vágatja le ismét, ha már zavaróan a szemébe lóg, de van, hogy egy-egy elnyúló kalandján egész megnő neki, és nem törődik vele különösebben addig, míg nem végzett, és ért ismét civilizáltabb környékre. Szemei világosbarnák, s néha, ha visszatükröződik róluk a fény, vörös hatását kelthetik, így pár törzs egy-egy tagja, illetve az arabok előszeretettel tartják valami démonnak, amely lényekben nem hogy nem hisz, de semmi köze sincs hozzájuk, de sokszor apellál erre a tulajdonságára, és húz hasznot a hiszékenyek rettegéséből. Ruhái mindig túrázásra és túlélésre alkalmas anyagból készülnek megfelelő fazonra. A legfontosabb azonban, hogy legyen rajtuk egy halom zseb. Állandó útitársa a fegyvertartó táskája, és az öve, amelyre a pisztolyán kívül tőröket aggat. Biztonsági tartaléknak ilyen túlélő kése van még a bakancsában, valamint a nyakában levő látszólag tömör medálba csúsztatva egy borotvapenge.

Jellem: Igazi játékos típus, aki nem riad vissza semmitől. Roppant kíváncsi, és iszonyatosan bele tudja lovalni magát olyan dolgokba, amelyek felkeltik az érdeklődését, és ilyenkor képes megszállottan kutatni utánuk. Egyébként laza srác, akinek kétszer akkora a szája, mint a tehetsége, de eddig eme testrésze sikeresen kidumálta minden szorult helyzetből végül. Nem szereti komolyan venni az életet, mert akkor az unalmassá válna. Számára a kaland, a vérpezsdítően stresszes helyzetek jelentik az izgalmat, és nem mondana le róla akkor sem, ha valaki közölné vele, a következő percben emiatt az életét fogja veszteni. Szeret nyakig lenni mindenben, és van arca a legpofátlanabb manőverekhez is. Nem kimondottan megbízható, ha más emberekről van szó, viszont mindig beváltja a hozzá fűzött reményeket, és megoldja a leglehetetlenebbnek látszó helyzeteket is, ha rákényszerül. Jobbára ugyan szereti elkerülni a komoly balhét, ha az mégis szembe jön, nem gondolkodik azon, mi legyen, egyenesen a közepébe veti magát, és ad az érzésnek. Még sosem volt igazán felelősségteljes semmivel kapcsolatban, számára minden kaland, üzlet vagy érdek, egyéb érzelmek nem kötik másokhoz, mert csak koloncnak tartja őket, valamint tisztában van azzal is, hogy az ő életstílusa mellett csak hátráltatná midenfajta felelősség, olyan gyengeponttá válna, amelyet nem engedhet meg magának a sok “jóakarója” közepette. Ennek ellenére mélyen belül ott él benne a gyermeki álom a tiszteletbeli lovag önmagáról, aki valami jelentőset hajt végre, mely bekerül a történelemkönyvek lapjaira, s a szíve sokszor érzi, valami igazán kiemelkedően jót és nemeset is kellene cselekednie az életben, ezeket eltemette rég a felnőtt kor realitásai mögé.

Élettörténet: A walesi Glasonburyben látta meg a napvilágot átlagos család gyermekeként. Anyja tanítónő, apja kiskereskedő. Kisgyerekként került először kapcsolatba a történelemmel, mikor egy családi kirándulás alkalmával ellátogattak Artúr király állítólagos sírhelyéhez, és az Artúr mondakörről kialakított múzeumhoz, s a történet egész elvarázsolta. Egy ideig, mint ahogy a legtöbb kisgyerek, nagy lovag akart lenni, aki hasonló csodás dolgokat visz véghez, mint Artúr király, vagy Lancelot lovag, s sokszor játszott a környékbeli gyerekekkel “kerekasztal lovagjai”-st. E gyermekkori játékból hamarosan hóbort vált, s már az általános iskola felső tagozatában is a történelem volt az egyetlen tárgy, amelybe képes volt belemerülni. Persze sosem a tananyag érdekelte, hanem azok a legendák és mesés kincsekről szóló történetek, amelyek a nyers és általános tananyag mögött bújtak. Az egyetemen régészet felé specializálódott, s az itteni ásatási gyakorlatokon élte át először azt az izgalmat, mikor egy legenda nyomán valami értékes leletre bukkannak, ami sokszor másoknak teljesen értéktelennek tűnhet. A régészet viszont anyagias foglalkozás, s az állam sokszor nem támogatja a kutatásokat kellő mértékben, vagy nem ad kétes eredményekre pénzt, így szíve vágya és saját kutatásai fényévnyi távolságból pillantottak csak vissza rá. Ekkor hozta össze az élet az első megbízójával, egy igen tekintélyes vagyonnal rendelkező, ősi családból származó angol nemesemberrel, aki finanszírozta az első útját a Közel-Keletre, ahol igen értékes sumer leletekre bukkant, s gyarapította vele a lord házi gyűjteményét, és szép summára tett szert maga is. Azóta többnyire ezen az illegális úton jár, s műkincseket kutat fel olyan emberek megbízásából, akik ugyanolyan legendák világában álmodozó “bolondok”, mint saját maga, épp csak sokkal több pénzzel. Természetesen a munka nem mentes veszélyektől, Szaúd-Arábiából kiutasították, Egyiptomban kis híján bebörtönözték, s vérdíjat tűztek a fejére, míg Kínában két hétig feküdt élet és halál között egy alkalommal, mert olyasmibe ütötte az orrát, amibe nem kellett volna. Szüleit még az egyetemi korszaka közepén vesztette el egy autóbalesetben.

Hobby: lényegében a munkája a hobbija, illetve minden, ami kapcsolódik a történelemhez, mesés legendákhoz.

Foglalkozás: kincsvadász, régész

Extrák: félelmetesen jó memóriája van, minimális erőfeszítéssel képes sok mindent megjegyezni, s amit egyszer betett a fejébe, azt többé nem felejti el * Szemrebbenés nélkül hazudik, és elhiteti veled még azt is, ami voltaképp lehetetlen. * Jól bánik a különböző fegyverekkel, bár inkább pisztolypárti, tekintve, hogy a 21. század gyermeke, de belekóstolt a küzdősportokba. Főleg olyanokba egyébként, amelyek valami kedvenc történelmi korszakához kapcsolódtak, így gladiátorkodott, de volt lovagi tornákat visszaidéző rendezvényeken is, valamint kendo-zott. * Imádja a gyorskaját és az édességet, szülei mindig azt mondták neki, ez fogja a sírba vinni, bár ő nem ért ezzel egyet, azt elismerte, nehezen éli meg a negyvenet ezzel a munkakörrel. * jó memóriájának köszönhetően sok nyelven megérteti magát, de kiemelkedően az anyanyelvén (angol) kívül jól tud németül, arabul, valamint járatos a sumer, kelta és egyiptomi iratok olvasásában. De ha nagyon kell, bármivel megbirkózik, csak a többihez némi idő kell és sok könyv, meg egy jó könyvtár a közelben. *Karakter foglalt

Engedélyezve: 2011. 11. 02.

Módosítva: 2011. 11. 02. 02:33:13
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).