Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gabriel / Luna /
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú fehér haja van, mely enyhén hullámos és sohasem fogja össze. Arca szép kerek, kissé még ugyan kislányos de mégis nőies. Ajkai teltek, szépen íveltek, kívánatosak. Szemei világos kékek, bár enyhén a fehéres szín felé haladnak. A korához és neméhez képest magas, 170 cm magas lány, de nagyon vékony és formás. Testét mindig hosszú fekete ruhákkal takarja ( kivéve mikor a hely mást kíván, mert akkor fehérben és olyan akár egy angyal)és elkerülhetetlen a csuklya az emberek között. Kezében mindig ott egy imalánc. Megjelenéséhez néha hozzá tartoznak rejtett fegyverek. ( kések, pengék, adott esetben kard) Ritkán mosolyog és nagyon kevésszer néz fel, általában fejét lehajtja és kerüli a szemkontaktust.

Jellem: Csendes lány, aki nem szeret magáról és múltjáról mesélni, továbbá képességéről sem. Gondolatait nem egyszer megtartja magának, de ha nagyon kiakasztják akkor komolyan véleményt nyilvánít. Nem tűri az erős szigort és a hülye szabályokat. Akaratos, bár ezt igyekszik eltitkolni. Hisz amiben hisz és másokkal ellentétben ennek nem ad hangot. Szereti magát butábbnak mutatni mint amilyen az ellenség megtévesztése érdekében. Bizonyos szabályokat követ és engedelmes mindezek mellett.

Élettörténet: Egy olyan világban született ahol minden szigorú vallási szabályok közé van szorítva a jelen korban. Nincs abortusz, tilos mindenféle szórakozás, első a vallás és az Istenben való hit. Mindenkit az engedelmességre nevelnek és arra hogy habár soha senki nem bizonyította higgyenek a teremtőben és áldozzanak neki. Ő is itt látta meg a holdvilágot, egy kissé lázadó, de hívő nő gyermekeként, apa nélkül. A megszokottól eltérően( fekete vagy sötét haj és sötét szem) neki gyönyörű kékes-fehéres szeme van és édesanyja épp ezért adta neki a Gabriel nevet. Már születésekor hitt abban, hogy gyermeke sokra hivatott és mássága az mely az angyalok közé juttatja ebből az elátkozott világból. Lucia mivel vétett a szabályok ellen halállal lakolt, míg gyermekét Gabriel-t szigorúan elzárva tartották és úgy nevelték. Mindig is éreztették vele, hogy ő más és kiskorától kezdve sokat szenvedett. Alig volt hat éves mikor egy misén a templomban angyalt látott, de nem mert szólni senkinek sem, azóta van tisztában másságának fontosságával. Kitanulta a harcművészeteket, de alkalmazni sosem engedték neki, mondván az erőszak rossz és meg is verték engedetlensége miatt. Tiltották neki a szemkontaktust, nem engedhette, hogy más lássa a szemét, hacsak nem egy nővér vagy valami magasabb posztú egyháztag parancsolta neki. végül 18 évesen megelégelte a kegyetlen bánásmódot, a szigorú szabályokat, a korlátozást és megszökött börtönéből. Azóta is démonok irtásából él és járja az útját. Csak rövid ideig marad egy helyen és már indul is tovább.

Hobby: harcművészetek gyakorlása; angyalokkal társalgás kiket csak ő lát

Foglalkozás: démon vadász, őrangyal szerű

Extrák: nevét Gabriel arkangyalról kapta édesanyjától * a Luna nevet magától az arkangyaltól kapta még kislányként, de senki sem szólítja így őt kivéve * úgy tartják ha jobb szeméből vörös könny hull akkor életek fognak kimúlni. * bal lapockájára egy kereszt van égetve, mely kicsivel nagyobb mint egy tenyérnyi * a jelen korhoz képest(2011) elég elmaradott a világ melyben él* mai napig nem tudja ki az apja, vagy hogy miért született ilyennek, de egyes hiedelmek szerint ő magának Lucifernek a gyermeke

Képinfo: http://noob.hu/view/d6e1aa4595

Engedélyezve: 2011. 11. 02.
2012. 04. 15.

Módosítva: 2012. 04. 14. 12:55:31
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).