Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Loko
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Több, mint amennyit kinéznénk belőle.

Külső leírás: Külseje minden, csak nem átlagos, ahogy az egy természetfeletti lénynél el is várható. Ők mind különlegesek és egyediek, még fajon belül is eltérnek egymástól. Loko rendelkezik egy nagyjából emberi alakkal, és képes alakot váltani. Emberként úgy néz ki, mint egy tizenéves kamasz, és viselkedése is hasonló, meglátszik rajta, hogy nem egyszerű halandó. Haja hófehér lenne, ha nem fénylene fel rajta néha a szivárvány minden színe, különösen a kék és a rózsaszínes ibolya. Nem túl magas, szálkás izomzatú fiú, kissé sápadt bőrrel, amit állandó fehér öltözködése még jobban kiemel. A szín kavalkád akkor jelenik meg rajta, ha éteri alakra vált, a legtöbb ember számára láthatatlanná. Szemei viszont mindig megmaradnak hihetetlenül türkizkéknek, enyhén vöröses beütéssel, és inkább sötétkék, mint fekete szembogárral. Arckifejezése többnyire unott és közönyös, de a gunyoros cinizmus is gyakran megtalálható rajta. A jobb szeme alatti két pötty, és a szemöldökében lévő karika, az emberek számára piercing, ám valójában neki faji jellemző, titulusát és erejét jelöli. Akinek csak pötty van, az a gyengébb, a karikával rendelkezők fölött már csak a természeti erők jelentősebb képviselői állnak. Állati alakban is a tőle megszokott színvilágban jeleik meg, és előnyben részesíti a nagymacskákat, vagy kicsiket, és a ragadozó madarakat. Sajnos szüksége van fegyverekre neki, és fajtársainak is, mert mindig akadnak rosszindulatú teremtmények, akik sikertelenségüket kívánják.

Jellem: Szeszélyes, vad és kiszámíthatatlan, egyértelműen a természet szülötte. Mégis, ennyi kevés ahhoz, hogy megértsünk egy Követet, főleg Lokot, mindenidők legproblémásabb közvetítőjét. Vele szemben nem létezik olyan, hogy kiismerés, megértés. Amint azt hinnénk, tudunk róla valamit, rácáfol a dologra, és mintha szándékosan tenné, előáll valami teljesen új dologgal. Ha jobban belegondolunk, rámondhatnánk azt is, hogy kissé kattant, de annak ellenére, hogy egy egyszerű ember ezzel egyetértene, messze van az igazságtól. Loko inkább öntörvényű és irányíthatatlan, jóval kezelhetetlenebb, mint társai, akik szintén nem valami egyszerű esetek. Bennük van az ellenállás, a makacsság, és hihetetlenül akaratosak tudnak lenni, ha arról van szó. Nem igazán érdekli őket mások véleménye, vagy sorsa. Közönyösen nézik végig a bekövetkező katasztrófákat, abban a biztos tudatban, hogy ők mindent megtettek az emberek figyelmeztetése érdekében. Pedig ez nem teljesen így van. Habár végzik a feladatuk, következetesen olyan embereket találnak meg az üzenetük átadására, akikkel semmire se mennek, akik nem képesek olvasni a jelekben, vagy nem hisznek bennük. Így a természeti csapások felkészületlenül érik az emberiséget, a Káosz Követek pedig enyhe frusztráltsággal veszik tudomásul, hogy megint nem hallgattak rájuk. Loko módszerei is hasonlók, bár az idők során már párszor sikerrel járt. A személyisége mégse változott semmit, ugyan olyan gunyoros és cinikus, mint volt. Könnyen sértődik, de hamar felejt. A piti bosszúktól viszont nem riad vissza, előszeretettel tör borsot mások, főleg az emberek és feljebbvalói orra alá, hogy aztán tökélyre fejlesztett tünedezési képességeivel meglógjon a következmények elől. Jellemző rá, hogy szkeptikus embereket választ figyelmeztetése átadására, és még véletlenül se nyíltan adja át. Ennek ellenére, előfordult már, hogy több időt harcolt ki az emberek számára, vagy éppen teljesen lebeszélte a katasztrófáról az illetékes természeti erőt, tehát nem mondhatni rá, hogy gonosz, vagy rosszindulatú lenne.

Élettörténet: Régen az emberek tisztelték a természetet, és hittek a részeit alkotó szellemekben, a környezeti jelenségeket irányító teremtményekben. Létezett számukra Földanya, nem cáfolták a vízi najádok, erdei nimfák, és egyéb teremtmények létezését. Ám a tudomány fejlődésével, és a technika előtérbe kerülésével, már mindent reálisan kezdte megmagyarázni, és puszta mesének, babonának tartották a régi hagyományokat. Pedig a természet erői igenis valóságosak! Megfogyatkozva, megviselten és elkeseredetten, de még ma is élnek. A Föld eredetileg az övék volt, és már kezdik megbánni, hogy teret adtak az embereknek, akik ezt nem is becsülik. Anno, ha szükségessé vált, csupán figyelmeztették az embereket, hogy változtassanak kicsit, és ők a bocsánatukért esedezve, meg is tették. A figyelmeztetéseket a Káosz Követek adták át, akik ugyan úgy a természetszellemek közé tartoznak, erejük a környezetük kismértékű manipulálásában, és alakváltoztató képességükben rejlik. Ők jelentek meg a számukra kijelölt területen, és valamilyen módon előre jelezték a közelgő természeti csapást. Ha volt, aki megértse, és elfogadtassa az emberekkel, akik tettek a kiváltó ok ellen, még meg is menekülhettek. Manapság nincs aki megértse a szeszélyes követeket, vagy ha egy ember még meg is teszi, a többiek bolondnak, világvége hirdetőnek tartják, így nem kerülhetik el a bajt. A természet pedig kezd belefáradni az őt érő sérelmekbe, haragja csak gyűlik, félő, egyszer nem fog majd neki gátat szabni. Loko a fiatalabb Követek közé tartozik, nagyjából az első ezredforduló elején született, és voodoo istenségként, loaként tisztelték, ám hamar rájött, hogy az nem az ő világa. Káosz Követté tették, de új képességei mellé, megmaradt valamennyi. Érti a növényeket, és a délibábok, tündérképzetek mestere. Nincsenek nagyszabású céljai, végzi a feladatát, mindig olyan mértékű erőbedobással, ahogy kedve tartja.

Hobby: Szeszélyességéből kifolyólag, mindig azt teszi, amihez kedve van. Ráadásul koronként változnak a lehetőségei, de jelenleg talán a krimik, bűntények, időjárás előrejelzéseken röhögni, akciófilmek.

Foglalkozás: Káosz Követ, a természet akaratának közvetítője

Extrák: **Az emberek szerencsétlenkedéseit néha elnézegeti, a nyomozásokat kifejezetten szereti, és szórakozásként előbb megoldja őket, mint az illetékesek. Ha éppen jó kedve van még rá is vezeti a rendőröket a helyes irányra.** Elviekben nem avatkozhatnak bele az emberek dolgaiba, de élhetnek közöttük halandó alakot felvéve, erejüket elzárva. Loko nem zárta el a sajátját, és nincs konkrét emberi élete. Kijátszva a szabályokat, oda megy és azt tesz, amit akar. Feljebbvalói, a természeti erők pedig hagyják neki. Már rájöttek, hogy képtelenség irányítani, ráadásul manapság az emberek már úgyse figyelnek fel a különös eseményekre.**

Engedélyezve: 2011. 11. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).