Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kim Heeyang
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 22

Külső leírás: Alacsony, törékeny alkatú lány, tipikusan az a fajta, akiről az ember azt hiszi, a legkisebb szélfújástól összetörik. Arca akár egy babáé, hatalmas kék szemeivel, könnyedén elbűvöl bárkit, főleg a belőlük sugárzó gyermeki ártatlansággal. Ében haja lágy hullámokban foglalja keretbe finom vonású pofiját. Ajkai rózsásak, orra pisze, s akár egy igazi baba benyomását is kelthetné, ha azon a szép orcán nem vendégeskedne mindig valami oda nem illő kifejezés, ami inkább emlékezteti az ártatlan szemlélődőt egy mérges macskára, mint egy emberre. Szereti a hosszú pólókat, nem igazán szereti, mikor édesnek bélyegzik meg, mert nem érzi magát annak, de tudtán kívül sugározza magából, s ezzel az aurával vonzza magához a furábbnál-furább figurákat.

Jellem: : Felettébb okos, empatikus, és nagy igazságérzettel megáldott leányzó, aki szeret segíteni, de csakis akkor, ha épp kedve tartja. Akik nem érdeklik, észre sem veszik, akik nincsenek kapcsolatban vele, rájuk sem hederít. Számára a világ sötét, homályos alakokból áll, akiket egy pillantásra sem méltat. Azért szelektál, mert fél az emberek tekintetétől. Nem tudja, mi zajlik le valakiben, aki ránéz, és retteg attól, hogy elítélik. Ezért inkább nem törődik velük, ennél fogva a maga köré gyűjtött pár emberen kívül senkit sem érzékel a külvilágból. Hamar barátkozó típus, mindezek ellenére, de csakis azután, miután kitapasztalta az embereket, ugyan is mások fejébe látni nagyon tud. Utálja a kiszámíthatatlan dolgokat, mert azokat nem tudja megfejteni, őt pedig egyszerre megrémíti és idegesíti ez. Ha arra kerül a sor meglehetősen manipulatív és számító is tud lenni, de mindig maga elé helyezi a számára fontos emberel gondjait. Szereti a megszokott dolgokat, és kézzel-lábbal tiltakozik a hirtelen jött változás ellen. Lobbanékony természet, hamar dühbe gurul, de nem hisztizik, hanem káromkodik és csapkod.

Élettörténet: Édesapját sosem ismerte, ám anyja a lehető legtöbb törődéssel próbálta felnevelni, így történt, hogy egyszer egy bevásárlóközpont teljesen magára hagyta véletlenül. Heeyang elcsatangolt, és ahogy mindengyerek megijedt attól, hogy egyedül van. De az még inkább megrémítettel, mikor megbámulták, látta az emberek arckifejezéseit, s nem értette, miért nézik vagy, hogy mi járhat a fejükben. Sírva fakadt, mert azt hitte mind utálják, vagy el akarják rabolni. Még az aggódó mosolyú eladóról is úgy képzelte bűntani akarja, s inkább vicsornak vélte a mosolyt. Egy óra volt csupán, benne mégis olyan nyomot hagyott, ami egész későbbi életére kihatott, de idővel megtanulta kezelni, s ekkor jött az embereket kizáró taktikája. Azóta már nem retteg annyira az idegenektől, de mindig elvárja, hogy egy harmadik személy is jelen legyen és bemutassa a másiknak. Bartai megértik, mások azonban vagy gőgösnek és sznobnak nézik, vagy egy ártatlan kislánynak.

Hobby: olvasás, vásárlás, sütés. Imád varrni és kézművesedni, előszeretettel csinál plüss állatokat.

Foglalkozás: jogot tanul/édesanyja nyomdokaiba akar lépni.

Extrák: Enyhén Xenofób. Xenofóbia — idegenektől való félelem, idegengyűlölet. Ez magyarázza, hogy nem hajlandó idegenekre nézni, és a körülötte lévő emberekre, nem áll szóba idegenekkel, és az ilyenkor felmerülő másokban keltette benyomásának kétességét.* Tokióban tanul ösztöndíjjal. * Sammaelnek készült.

Engedélyezve: 2011. 10. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).