Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Beliar (Beliál)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: Éonokkal ezelőtt született.

Külső leírás: Rejtélyes csalfaság árad minden részéből, egyszerre igézi és fertőzi meg környezetét. Olyan, mint egy két lábon járó, lélegző kárhozat, egy fenségességbe burkolt dögvészt hozó kórság. Szemei, azok a gyönyörű, igéző almazöld szemei évszázados bűnt hordoznak magukban, melyek szinte szétcincálják az ember lelkét, ha belenéz abba a mélységesen mély tekintetbe. Pillantása egyszerűen kizsigerel, mindent látó és értő elméje ott villog azokban a megtévesztően ártatlan színű szemekben. Arca, a különös ravasz és gonosz mosoly ellenére, a nevetségesen elegánsan zilált, karmazsinvörös tincsei miatt válik igazán sötétté és ördögivé – rabul ejt és sosem enged szabadon. Egyetlen vonásától úgy érzed, tőből tépi ki a szabadság szárnyait megkínzott hátadból. Mint ahogy azt már említettem, mosolya gonosz, és sötét, mint a csapásként ért egyiptomi „éjszaka”. Diabolikusan gyerekes ajakjátéka, hulla fehér bőre csak egyetlen egy jelzőt jelenít meg bárki gondolataiban: bűn, maga a nagybetűs BŰN. Mint bukottnak, teste nem lehet tökéletes. Hat feketén forradt sebhely üvölt hátáról, hogy egykor ott sötétvörös, már majdnem fekete tollakból álló szárnyak voltak, mielőtt még kitépték őket az arkangyalok lázadásának áraként. Persze, a Fényhozóval kötött egyesség miatt, mellkasán egy „L” alakú heg van. Testi ereje felfoghatatlan mértékeket öltött már szeráfként is, de miután különvált, s alászállt a Pokolba, sokkal nagyobb lett, mint amit – legyen angyali vagy démoni, esetleg emberi – ésszel fel lehet fogni.

Jellem: Tipikusan az a fickó, aki mindent egy hamis mosollyal intéz el. Beliar ugyan kedveli a harcokat és a csatákat, de nincs oda az értelmetlen vérontásért. Ezeknél sokkal jobban szereti a manipulációkból született lelki terrorokat, a hazugságok övezte, félelemből elkövetett gyilkosságokat. Mániája elhinteni a bűn sötét magvait a világban, s gyötörni az őszinte, naiv lelkeket azzal, hogy környezetüket csábítja a hamisság oltárára. Nyugodtan elmondhatjuk róla, hogy igazi, hamisítatlan manipulátor, akinek egy szavát sem szabad elhinni – de még arcának egyetlen rezdülésében sem. A mocsokkal borított szavak mögött kell keresni az igazságot, a célt, hogy mit akar ezekkel az apró, de annál nagyobb galibát okozó sunyiságokkal, a pillantása legmélyén, lelke sötét bugyraiban kell kutatni a választ – máshol ugyan meg nem találnád. A humort csak távolról ismeri, sosem találta hasznosnak ezen a művészet megismerését, így nem is törődött vele. Épp ezért immunis a szóviccekre – meg úgy bármilyen parodikus megnyilvánulásra. Természetesen felismeri ezeket, csak nem látja értelmét a verbális vagy esetleg nonverbális reagálásra. Viszont, amennyire száraz Beliar, annál szarkasztikusabb és cinikusabb, aminek többen is a kárát látják. Büntetései kemények és gyakran követelik az elszenvedő életét is – olyannyira gyakran, hogy az uralkodásai alatt robbanásszerűen megnő a Purgatóriumba került lelkek száma. Persze, ahhoz, hogy ilyen kiválóan tudja manipulálni környezetét és fenntarthassa az érdektelenség igencsak őszinte álarcát, melyet egy elbűvölő mosollyal kompenzál, rendkívül intelligensnek kell lennie – és bármily meglepő is, Beliar nagyon is az. Hatalma kordában tartásához, és időnkénti Birodalmának irányításához elengedhetetlen a józanész horrorisztikus okossága.

Élettörténet: A hazugságok és a csalás patrónusa. Nem sokkal Lucifer után született, eredetileg az Erények Rendjének hercege volt, irányítása alatt tartotta az egészet, és Isten egyik leghatalmasabb angyalának számított. Ám, mivel közvetlenül a Fényhozó után teremtetett, lelkének nagy része a sötétségé, gondolatai több síkon is megegyeztek bátyjáéval. Volt egy időszak, amikor Isten legnagyobb ellenségének tartották, rettegték még a nevét is. Hány, de hány legenda keringett arról, hogy születése akaraton kívül történt, s hogy ő maga a Sötétség Hercege, a legfőbb gonosz. De nem, csupán csak olyan erény bajnoka, mely az emberi romlottságot szimbolizálja. Néhányan Beliart tekintik az eredeti és egyetlen, nagybetűs Sátánnak, aki teljesen különáll Istentől – ám ez csak mese habbal. Valóban hatalmas szeráf, de nem ősi ellenség. Jóval Isten után született, ráadásul az Atya közreműködésével. Az első lázadó, Lucifer bukása után, Beliar követte testvérét a Pokol útjára és feltámadt Isten ellen. Az összes triád és minden akkori szent vagy a túlvilágot ismerő ember őt tekintette a Mindenható legnagyobb ellenfelének, az igazi és a hamisítatlan, legveszedelmesebb ősellenségnek. Ám eljött az a nap, mikor Beliar már nem tudott tovább menni a bosszú és a lázadás útján, így egyesítette erejét bátyával, Luciferrel és létrehozták a maguk birodalmát, ahová a sok, az ő eszméjüket rebegő bukott angyal követte a két volt szeráfot. A társadalmi hierarchiai rendszer kiépítése után, minden a helyére került a Pokolban. Az egyesség jeleként Lucifer és Beliar megosztott hatalomban uralkodtak a Kárhozat felett. Ez utóbbit hatalmas rejtélyek övezik. Mítoszok és legendák járják át a Poklot, szájról-szájra terjesztve a ködös információkat. Ki a hatalmasabb? Ki uralkodik igazából? Személyüket titkok övezik, még az Ördögök sem tudják. De tény, ami tény: Beliar az egyik legnagyobb rejtély a pokolban. Sok hercegi démon úgy gondolja, hogy a Sátán utódja, ám csak egy sunyi mosolyt kapnak válaszul a fel nem tett kérdéseikre. „Ostobák” – gondolja minduntalan, mikor látja az elgondolkodó szemeket, mik lépteit kísérik. Vajon ki lehet ő?

Hobby: Festészet

Foglalkozás: Elsősorban a Bűn és az Ármány megtestesítője, a Hét Főbűn Atyja, másodsorban pedig a Sátán (500 évenként – plusz, mínusz egy év)

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter. // A hazugság démona, a holt-tengeri tekercsek leírása szerint "a gyűlölet démona", akinek "birodalma a sötétségben van". // A Beliar név talán a héber beli yaal kifejezésből származik, melynek jelentése "érték nélküli", s általában olyan emberre használják, aki gonosz és aljas. // Nagyszerű szónok és néha egy úriember alakjában jelenik meg. // Luciferrel fél évezredenként váltják egymást, míg az egyikük pihen, s pokoli kriptájában alszik, a másik uralkodik a Pokol felett. // Ha erejét szabadon ereszti, feltűnnek fején csavarodott szarvai.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2011. 10. 09.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:51:56
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).