Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anghor, a Fekete-tenger Sárkánya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: ismeretlen

Külső leírás: félelmetesen szép. Hosszú sötét haját ezüstösen csillogóvá teszi a tengeri só, szemei akár a hajnali horizont. Arcának minden vonása félelmetes és szigorú, mégis lenyűgözően szép. Hegyes füleivel a víz alatt és felett is tökéletes hallása van. Emberi formájában két és fél méter magas, kötegesen izmos, hosszú lábakkal. Homlokán, mellkasán és hasán a pikkelyek emberi formájában is jelen vannak, finom mintázattal díszítve a sós víztől kemény tapintatú, hűvös bőrét. Átmeneti alakjában ábrázolja őt a kép, általában ezt a formáját viseli, mert így kényelmes, ha azonban harcolnia kell, felölti teljes alakját. Sziszegve beszél, mély torokhangon, ezért nehezen érthetőek a szavai. Amikor elmosolyodik, tűhegyes fogai és villás nyelve kivillannak, tüzet okádni emberi alakban is képes.

Jellem: Komor, magának való, vad és szenvedélyes, telve a lelke haraggal és szégyennel. Mivel a sárkányfaj kipusztulóban, neki sincs társa, pedig vágyik rá nagyon.

Élettörténet: Évszázadok háborúi, vérengzései és a magánya láncaiban vergődött. Amikor a világra ismét a béke korszaka hullott, őrá és a többi sárkányra nem volt szükség, ezért rabságban tartották, de elszökött, és hazatért a feneketlen Fekete-tenger legmélyére. Olyan mélyre, ahol még a szirének sem jutnak el. Azonban misztikus képességeinek egyike, a jövőbelátása egy éjjelen megszólította. Az újkor háborúja eljövend, s őrá szükség lesz majd, hogy ismét az emberiség győzedelmeskedjen az alvilág sötét teremtményei ellen, a Harkok ellen. (Harkok: élőholt démonok, amelyek néhány évszázadonként megszállják a felszínt, és a világot uralni vágyják.) A jóslatot látják az emberek Bölcsei is, és egy napon elküldenek érte egy szépséges szüzet, ereiben a Sárkánydalnokok vérével, hogy énekével és szépségével megbabonázza őt, majd rabláncra verve vigye a harcmezőre, hogy ismét az embereket szolgálja. (Sárkánydalnokok: egy ősi vérvonal, egykoron sárkánymestereknek hívták őket, mert énekük, illatuk és szépségük elvarázsolták a sárkányokat, és irányították őket. Valaha, az ősi énekek szerint a sárkánydalnokok uralták a világot.)

Hobby: -

Foglalkozás: Tengeri Sárkány

Extrák: számtalan különleges képességgel rendelkezik. Mágia, jövőbelátás, gyógyító-, és gyógyuló képesség. Egy alternatív világban játszódik a játék, a sötét középkorra hasonlít. Lovagok, sárkányok, várak és kardok, pallosok, háború és vér. Dalnokok, versek és mondák, regék. Szépséges nők csodaszép ruhában, bátor és erős harcosok...

Képinfo: Mavrosh ()

Engedélyezve: 2011. 10. 04.
2018. 02. 24.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:37:42
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).