Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rin
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Fenékig érő dús, éjfekete haja van, amit szabadon szeret hagyni. Szeme mogyoróbarna, sötétben egészen feketének ható. Kis barackszínű ajkai vannak, amit ha ideges be szokott harapni. Bőre tejfehér, lágy tapintású és jázmin illatú. Teste karcsú, mozgása kecses, de néha elsietett, bár ilyenkor is tükröződik rajta a báj. Általában egy narancssárga kimonóban szokott lenni, amit próbál úgy magán tartani, hogy egy-két bőrfelület azért kivillanjon alóla.

Jellem: Kedves, ártatlan és önfeláldozó teremtés. Legtöbbször mosolygással próbálja elterelni, ha valami rosszulesik, vagy gond neki. Képes megijedni még egy bogártól is, de azért, akit szeret mindent megtesz. Nem számít neki, hogy mivel néz szembe, ha ezzel megvédheti valaki életét. Tisztalelkű lány, nem tudnánk rá egy rossz jelzőt sorolni. Nyugodt, nem szokott idegeskedni, de ha mégis, akkor azt a körülötte lévők is érzik. Ha múltjáról van szó, akkor terel, nem szeret erről beszélni, nagyon fáj neki és néha, ha senki sem látja, ejt pár könnycseppet családjáért. Ennek ellenére ő egy nagyon vidám és nevetgélő kislány. Nagyon ragaszkodik Sesshoumaruhoz és nem hagyná el semmiért.

Élettörténet: 7 éves korában szüleit és testvéreit szeme láttára ölte meg néhány útonálló. Egyedül ő élte túl a mészárlást a családjából. Sesshoumaruval akkor találkozott, mikor ő Inuyashaval folytatott harc következtében sérülésektől szenvedett. Rin pedig ijedség, vagy kérdés nélkül elment élelmet hozni a közeli faluból. Azonban rajtakapták. Mikor Sesshoumaru sebei felől kérdezte válasz, vagy panasz helyett ő csak mosolygott. Ekkor kedvelte meg Sesshoumaru a lányt. Rint egyszer egy csapat szerzetes akarta elvinni őt egy faulba, de a lány sírva könyörgött a kutyadémonnak, hogy vele maradhasson. Azóta is őt követi és reméli, hogy egyszer majd sikerül mosolyt varázsolnia Sesshoumaru ajkaira.

Hobby: Jakennel való vitázás.

Foglalkozás: Nincs neki. Sessoumaru néma kéréseit teljesíti.

Extrák: Halandó. Neve jelentése: “A fény hordozója”. Névnapja: május 4. Horoszkópja: bika.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2012. 11. 05.
2015. 06. 16.

Módosítva: 2015. 06. 16. 08:20:53
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).