Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Elizabeth Walker
Kategória: Hentai
Feltöltő: darkrukia

Kor: 18

Külső leírás: Világos, fakó barna, hátközépig érő, néhol göndör haja van, amit általában konytban szokott feltűzni. Gyönyörű őzikeszemei barnás és zöldes árnyalatban pompáznak. Korallrózsaszín ajkain mindig megcsillanni látszik az átlátszónak ható rúzs. Szempillái kis árnyékot vetnek csodálatos vonásokban gazdag arcára. Teste törékeny és kecses, az első dolog ami eszedbe jut róla, hogy egy porcellánbaba. Szereti villogtatni hófehér bőrét, kerek melleit és formás combjait. Nem igazán szerei a kiegészítőket, de elviseli magán. Szereti a lenge öltözetet, még télen is szoknyában jár néha, de nem veti a feszülősfarmerokat, amik jól mutassák kerek popsiját.

Jellem: Kedves és barátságos lány, bárkiben képes meglátni a jót. Sosem unatkozik az ember mellette, folyton jár a szája és néha szó szerint be kell fogni a száját, hogy abbahagyja. Ártatlan és bájos kislány, de ha valaki felmérgesíti, akkor napokig képes morcos lenni. Nagyon kíváncsi természetű, addig nem nyugszik, míg ki nem deríti, azt amit homály fed. Kissé naív, de okos lány, nem kell félteni a beszólásoktól, sem pedig ilyesfajtáktól. Naygon könnyen képes zavarbajönni, ezt akkor észleli az ember, mikor csendben van és arcán gyönyörű rózsaszín pír jelenik meg.

Élettörténet: Átlagos családja van, senem gazdagok, senem szegények. Édesapja egy kisebb élelmiszerüzletet vezet. Anyja pedig könyvtárosnő a városi könyvtárban. Nővére és ő viszont nagy babéroka tőrt. Mindketten modellek a Covergirl magazin reklámarcai. Eliza még nem fejezte be az iskolát, de ez nem gátolja meg a tanulásban. Elég szépen beosztotta az idejét, mindenre jut egy-két szabad perc. Amint befejezi az iskolát szeretne jelentkezni egy művészeti egyetemre, hisz istenadta tehetsége van a rajzoláshoz, meg amúgy is minden vágya az volt, hogy animefigurákat rajzolhasson.

Hobby: Nincs sok szabadideje, de ha nyugta van, vagy csak az utcánsétál, zenét szokott hallgatni.

Foglalkozás: Tanuló és modell.

Extrák: Vegetáriánus. Igaz, hogy nem tartja magát ahhoz, hogy egy modell igenis sovány kell legyen típusok közé, de az ő teste ennek ellenére is vékonyka. Még óvodáskorában véletlenül magáraöntötte a frissen és forrón főtt kávét, ami elég szép barna nyomott hagyott jobb bokájánál.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 11.

Módosítva: 2017. 09. 09. 09:41:46
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).