Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kevin Lazur
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 18

Külső leírás: Gesztenyebarna kócos haja van, ami folyton belelóg tengerkék szemébe. Barackszínű kívánatos és puha ajkai vannak. Bőre enyhén napbarnított, selymes tapintású és barackillatú. Nem izmos, inkább szálkás teste van, igen törékenynek tűnik és szinte sugárzik belőle a nyugodtság. Szereti a kiegészítőket, de csak mérsékelten. Nem válogat a ruhák közt, nem érdekli a divat, de ami megtetszik neki azt megszerzi. Inkább a meleg ruhákat kedveli, mert elég fázós típus. Testén nem találhatótetoválás, vagy pc, bármi ilyesmi idegen számára, de másokon nem veti meg.

Jellem: Kissé gyerekes, esetlen és ügyetlen, képes a saját lábában is megbotlani. Barátságos, bárkiben könnyen megbízik, nem gondolkozik azon, hogy ki jó vagy ki rossz. Még egy bérgyilkossal is elmenne, ha az azt mondja, hogy fagyizni viszi. Mindig jókedvű és életrevaló, különleges nyugtató aura lengi körül. Vicces, aranyos és gyermetegen ártatlanul áll hozzá mindennek. Bájos és érzéki, sokszor észre sem veszi, hogy egy-egy mozdulata mennyire erotikus. Kedves és művészlelkű, ha nem látja senki énekelni szokott, gyönyörű csillingelő hangján. Nagyon szereti a szüleit és öcsikéjét, vele mindig nagyon játékos, imádja pátyolgatni. Fél a viharoktól és a bogaraktól, egyszerűen ki nem állhatja őket. Ravasz, vág az esze, nehezen lehet átejteni. Még nincs tapasztalata sem nőkkel, sem férfiakkal, de tudja, hogy jobban szeret gyengébbnek mutatkozni és, hogy a férfiakat szereti.

Élettörténet: Átlagos családja van, viszont egyetlen ismert rokona sincs, vagy megölték őket, vagy csak nem ismerik őket. Édesapja egy vaskereskedést vezet, ez volt gyerekkori álma is. Anyja takarítónő egy nemesebb családnál. Öcsikéje pedig még csak 2 éves. Minketten örökölték szüleik alakváltó erejét, de Kevin valamiért csak egyfajta álattá tud alakulni. Édesanyja elmagyarázta, hogy ez azért van, mert dédnagyanyja félvér volt, de több állatgént hordozott magában. Ennek ellenére ők mégis tisztavérű alakváltó családnak számítanak. Még első osztályban elógott az iskolából, de valami megütötte a fülét. Zongoraszó volt. Egy darabig titokban osont be a zeneterembe és szólaltatta meg a méretes hangszert, de aztán már egyre bátrab lett, mígnem észrevette őt a zenetanár. Ő foglalkozott egy darabig Kevin tanítgatásával, és rájött, hogy a fiú született tehetség. Ennek ellenére a fiú mindig csak magának játszik, nem gondola közben senkire, semmire. Kizárja a külvilágot. Olyan, mintha nem is ő játszana, még az ujjai is alig érnek a billentyűkhöz.

Hobby: Zongorázás, görkorizás, fantasy könyvek olvasgatása és titokban próbálja megtalálni a családfa elveszett ágait.

Foglalkozás: Tanuló és besegít egy boltba eladóként.

Extrák: Csak híúz alakban tudja használni képességét. A Lazur nevet magától a koboldok királyától kapta, aki ott volt születésénél és szavai szerint halálánál is jelen lesz. Kevin anyja tudta nélkül, minden hétvégén ellóg az elfek földjére. Egy lánnyal, Amaliával együtt szokta bejárni az ersőt. Amalia olyan, mintha a nővére lenne, ezért is szeret viccelődni vele. Természetesen szülei úgy tudják, hogy barátainál van. Imádja a misztikus lényeket, folyton csodálja őket.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 11.

Módosítva: 2017. 09. 09. 09:40:10
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).