Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Red Light/Nero Browne
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 29

Külső leírás: Hátközépig érő, vörös, kissé tépett haja van, melyet ápol és gondoz. Büszke rá, ahogy világos kék szemeire, mely türkiz kék színben pompáznak. 178 centi, tömör izom az egész pasas. Magasnak mondható, de mégsincs 80 kiló. Izmos, helyes, jó képű. Kidolgozott testtel büszkélkedhet. Kedvenc színei a ekete és a piros. Hátán egy szárnyaló sas tetto van, aminek szárnyai előrenyúlnak mellkasára, vállain keresztül. Ezenkivül még medencéje környékén, van két csillag tetto. Ha csak egy nadrág van rajta, mindkét csillag félig látszik.

Jellem: Kedves, aranyos, segítőkész.... Ez nem ő. Mondhatnám, de hazudnék. Ő igenis mogorva, magának való, bunkó. Igen könnyen ki lehet hozni a béketűrésből. Nagyon nagy szájú, mégsem beszél sokat. Ezt a két tulajdonságát nagyon nem szokták érteni az emberek. Akkor nagyszájú, ha olyan közelébe van, akit szeret, és megbízik benne. Na ilyen nem sok van. Talán egy. Viszont magában igenis szeretetre éhes, de kívül ebből semmi nem látszik.

Élettörténet: Egy fagyos téli napon látta meg a napvilágot. A kórházban édesanyja megbetegedett, de ebből 15 éves koráig semmit nem tudott. De ne ugorjunk ennyire előre. Születése után nem sokkal megszületett a húga, akit azóta is nagyon szeret. Ketten voltak testvérek. A szülök büszkék voltak gyermekeikre, hogy ennyire nagy az összetartás köztük. De 15 éves korában Nero kezdett elzülleni. Az iskolából kimaradozott, az edzésekre egyre kevesebbet járt, haza csak késő esténkét ért, húgát elhanyagolta. Az anyja a fiú 16. szülinapján odaállt elé és megkérdezte, hogy miért történnek ezek a dolgok. A fiú csak annyit mondott, hogy dolgozni volt, hogy az anyjának pénzt gyüjtsön a műtétre, mert nem voltak éppen túl gazdagok, sőt, inkább szegények voltak. Édesanyját 17 évesen vesztette el, apját pedig rá egy évre. Márcsak húga maradt neki. Azóta nagyon vigyáz egy szem élő rokonára. Azonban 20 éves korában megkereste az USA-Titkos Ügynökség, azzal, hogy ő tökéletes beépitett ügynök lenne. Elfogadta a felkérést, és azóta dolgozik titkos ügynökként. Még saját húga sem tud róla. Ő azt hiszi egy menő üzletláncnak a tulajdonosa.

Hobby: edzés, olvasás, húgát védeni

Foglalkozás: Üzletlánc tulajdonos/Titkos ügynök

Extrák: Fedőneve: Red Light.****Seme****Egy játékot vállalok vele, és egy nagyszájú, kitartó ukét keresnék hozzá.****Szereti a csokit, a fagyit egyszóval az édességeket.****Haja festett, eredetileg fekete színű a haja.****

Engedélyezve: 2011. 10. 02.
2012. 03. 24.

Módosítva: 2012. 03. 23. 18:44:31
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).