Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hisagi Shuuhei
Kategória: Bleach
Feltöltő: Kawaii

Kor: több mint 100 éves

Külső leírás: Magas, tökéletesen kidolgozott testalkatú férfi. Sötét haja kócosan lóg szemébe ezzel még jobban kiemelve határozott pillantását. Markáns vonásai tiszteletet sugároznak. Egy hollow támadás során szerezte azt a három sebhelyet, melyek arca jobb oldalán homlokától egészen álla alá érnek. Arca másik oldalán egy 69-est ábrázoló tetoválás van, fölötte pedig egy kék csík, amely az orráig húzódik. Testén még három helyen látható tetoválás, ami igazából valamilyen fegyver (letudja ”csatolni” magáról, ellenfelére dobva felrobbannak).

Jellem: Szinte mindig szomorú, ábrándozó az arca. Ritkán nevet, de ha mégis akkor szívből jövően. Határozott és rendkívül elkötelezett, mind a kapitánya (Kaname Tousen), mind Soul Society iránt. Felettese árulása hatalmas csalódás volt számára, nehezen dolgozza fel, inkább nem beszél róla. Hogy ne ezzel kelljen foglalkoznia, a munkába menekül, ideiglenesen átvette az osztag irányítását, tehát az újság szerkesztést. Nyugodt és nem szívesen dönt, főleg ha úgy érzi, hogy az nem az ő feladata, ezért szó nélkül követi a parancsokat. Viszont nem szereti, sőt féli kardját. Úgy gondolja, hogy ez a tisztelete fegyvere iránt, és az, aki nem így gondolja nem is érdemli meg, hogy Zanpaktouja legyen. Kiváló eredményekkel végezett az akadémián, remekül méri fel az erőviszonyokat.

Élettörténet: Kiskorában Kensei Muguruma és a 9. osztag mentette meg a hollowoktól. Ezzel akkora hatással volt az akkor még kis fiúra, hogy a Kensei mellkasát díszítő 69-es tetoválást, ő is magára tetováltatta. Másodszori nekifutásra jutott be az akadémiára, de ott már kitűnően teljesített, remek eredményeinek köszönhetően felvételi nélkül kerülhetett be a 12. osztag közé. Még akadémiás korában vezetett egy gyakorlatot, amikor is visszamentek a Földre a tanulókkal. A veszélytelennek tűnő gyakorlaton hiba történt és hollowk támadták meg őket. Shuuhei elvesztette két társát, és majdnem otthagyta ő is a fogát, de Renji, Kira és Hinamori megmentették. Ekkor szerezte a sebhelyet a jobb arcán.

Hobby: szeret iszogatni és perverzkedni. Sokszor ábrándozik, hogy milyen hősiesen menti meg Rangiku-samát.

Foglalkozás: a 9. osztag hadnagya. A Soul Societyben megjelenő újságokért is ez az osztag a felelős.

Extrák: Podagre is játszik vele.

Engedélyezve: 2009. 07. 20.

Módosítva: 2010. 08. 26. 20:43:31
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).