Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yamata Rina
Kategória: Yuri
Feltöltő: Dorcee

Kor: 24

Külső leírás: Hosszú, egyenes, fekete haja keretezi ovális arcát. Kék szemeiből üresség tükröződik. Középmagas, 164 cm, és 53 kg. Csak és kizárólag sötét ruhadarabokat visel. Csak ezüst ékszereket visel el magán, nyakláncát soha nem veszi le.

Jellem: Eléggé magának valóvá vált az évek során. Fél közeledni az emberekhez, egy embert leszámítva nem bízik senkiben. Elég forró fejű, sokszor akár egy-egy szóra is eldurran az agya. Mára már totál ellentéte régi önmagának.

Élettörténet: 12 éves korában kezdődtek a sorscsapások: az emberek, akiket szeretett, meghaltak. Abban az évben 2 embert veszített el, majd megismert egy lányt, aki nem éppen jóra tanította. Rina akkor kezdett először kifordulni magából. Elkezdett rockot, punkot, metalt, goth zenét hallgatni, emellett már 12 éves korától iszik, dohányzik és lázad. Az Evanescence szerelem volt első hallásra, akármilyen hangulata van, ez az egyetlen zene, ami képes hatni rá. A lány, aki rátalált, Hitomi, eltűnt egy évre, s mire visszatért, Rina ismét változáson ment keresztül. Nagyon önzetlenné vált, mindenkinek segített, akinek tudott. Ez idő alatt rengeteg emberrel kötött barátságot, de csak kevesen szerették igazán. Hitomi szerelmet vallott neki, igaz, csak egy rövid ideig jártak együtt, mert Hitomi külföldre költözött, és akkor "meghalt". Rina kifordult magából, kavart azzal, akivel lehetett. Nem sokkal Hitomi "halála" után a lány másik barátját, Berryt is elveszítette. Ezután volt, hogy egy egyszerre három emberrel is együtt járt. Ekkor kishíján megtört a jég, és majdnem újra szerelmes lett, de a természet megint közbe szólt, és Kumikot is elveszítette. Végül 17 éves korában megtört a jég, és végre szerelmes lett, de a távkapcsolat nem az ő műfaja, nem tudta ezt kezelni, ráadásul szülei sem tudták elfogadni, hogy meleg. Ezután szerelmes lett egy nála öt évvel fiatalabb lányba, amit sem Rina, sem a lány szülei nem néztek jó szemmel, így hosszas vívódás után szakítottak. Rina azóta teljesen érzelmetlen és bunkó, nem barátkozik, nagyon kevés barátja van, de bennük legalább megbízik. Bár szülei azóta elfogadták, hogy meleg, de már elvégezte az egyetemet, és jobbnak látta külön kötözni.

Hobby: gitár, ének, bármilyen Evanescence dolog gyűjtése, fotózás

Foglalkozás: egyszemélyes maszek fordítóirodája van, emellett néha fellép kisebb klubokban

Extrák: Van egy tetoválás a tarkóján, egy hangjegy, egy a lapockáján, egy japán szimbólum, jelentése remény, egy pedig a bal karján, az Evanescence logója. Emellett van néhány piercingje: egy a bal szemöldökében, és egy a nyelvében, valamint fülében is virít még néhány plusz. Van egy nagyon ritka szívbetegsége, a neurózis mutálódott változata. Gyakorlatilag bármelyik nap meghalhat

Engedélyezve: 2011. 12. 04.
2011. 12. 18.

Módosítva: 2011. 12. 18. 00:07:33
Módosította: Dorcee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).