Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Suguro Ryuji
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Ha bárki is rátekint, egy lázadó kemény fiút pillant meg, ez kinézetre rendben is van, de a személyiségére csak egy kicsit hat ki a dolog. Magas és vékony, vállai kellőképpen szélesek. Bőre pár tónussal sötétebb árnyalatú, ezért elüt a többiekétől, de csak kellemesen barnább. Mellkasán, és teste többi pontján is kidolgozott izmok lelhetőek fel edzései végett. Arca kimondottan az a megálljt parancsoló, tükröződik róla, hogy mindenkivel tudatni akarja, hogy ő az erősebb, és őt kell tisztelni, szembetűnő rajta serdülő kecskeszakálla. Több piercingje is van mind két fülében. Szemei vékony vágásúak, sötétbarna színűek, akár csak a haja, amelyben egy citromsárga melírcsík húzódik végig, és éjjel-nappal hátra van zselézve, feltéve ha mások előtt mutatkozik. Egyenruhájában lelhető fel legtöbbször, akárcsak az Igaz Kereszt Akadémia többi tanulója. A nadrágon és kabáton kívül egy inget, és erre rá egy bézs színű mellényt húz, aminek nyakánál egy „V” alakú rózsaszín vonal kúszik végig. Nyakkendője barna-piros csíkos mintájú. Edző ruhája lila színű, akárcsak Shima vagy Konekomaru hasonló öltözéke, velük ellentétben Bon a melegítőfelsőjét nem cipzározza be. Az iskolán kívül is egyszerűen öltözködik, de persze mindig a saját „Bonos” stílusában, ami valljuk be, igazán jól áll neki.

Jellem: Tipikus lázadó megjelenése ellenére mindent komolyan, néha túl komolyan vesz. Szigorú önmagához és másokhoz is, mindig azt mutatja, hogy ki nem állhatja azokat az embereket, akik nem dolgoznak meg valamiért, nem saját maguk érik el a céljaikat, persze ez nem minden esetben igaz. Tanulmányai érdekében szorgos, semmit nem vesz félvállról, precíz, és ha kell, igen jól vág az esze, még a húzós helyzetekben is hamar feltalálja magát. Képes csapatban és egyedül is dolgozni, mind két esetben megállja a helyét. Egyetlen célja van, ennek eléréséért küzd. Utálja ha lenézik, kinevetik vagy hasonló, ez gyermekkorára emlékezteti. Személyiségén tükröződik fiatalsága, hiszen sokszor ingerült, és a legkisebb dolgokon is képes összebalhézni valakivel, leginkább Rinnel és Izumoval, hiszen ők ketten azok, akikkel nem ért mindenben egyet. Néha bunkó megnyilvánulásai vannak, de alapvetően senkinek nem akar rosszat, nem véletlen kapta becenevét sem.

Élettörténet: Egy látszólag átlagos éjjelen szinte az egész világ megváltozott. Az alvilág ura, a Sátán határokat nem ismerve mészárolta le a templomok szerzeteseit, egytől-egyig mindegyiket kék lángba borította. Ezt az estét nevezik a „Kék éjjelnek”, és a Sátán támadása nem hagyta ki azt a templomot sem, ahova Bon született nem sokkal az eset után. A helység emberei még csak a közelébe se akartak kerülni, a gyerekek semmi pénzért nem barátkoztak volna vele, és ez megviselte őt, erre tett rá egy lapáttal az, hogy az átkozott templom gyermekének hívták. Édesapja sokszor mondta neki, hogy ha felnő az a feladata, hogy ördögűzőként szemtől szemben legyőzze a Sátánt, és Bon máig is ezen célját akarja beteljesíteni, ezért jelentkezett az Igaz Kereszt Akadémiára, ahol ráolvasóként küzd a démonok ellen.

Hobby: Tanulás, edzés, rivalizálás azokkal akik nem értenek vele egyet.

Foglalkozás: Ördögűző tanonc (azon belül is "ráolvasó").

Extrák: Anime: Ao No Exorcist. *** Beceneve Bon, ami a "Bocchan" szóból ered, jelentése "fiatal mester". *** Néha migrénes. *** Súlyt emel és fut, valamint sokat tanul, könnyen memorizál dolgokat. *** Kedvenc szava a "karma".

Engedélyezve: 2011. 09. 27.
2012. 04. 30.

Módosítva: 2012. 04. 30. 11:02:57
Módosította: Ichi-nii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).