Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kazuya Suzuki
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Búzaszőke haja mindig kócosan, lágyan hullik arcába, már néhány tincs a vállát súrolja, míg pár csak a szemébe lóg. Szépen ívelt szemöldöke és viharszürke szemei az acélnál is fényesebben csillog. Ajkai duzzadtak és cseresznyepirosak. Bőre puha és fehér, mint a frissen esett hó. Teste törékeny és szépen domborodik, ahol kell. Szerti azokat a ruhákat, amelyek testére simulnak és jól kimutassák kerek popsiját. Kiegészítőket remekül választ magának, legyen karkötő, nyaklánc, vagy öv,mint remekül összeillenek ruhájáival. Mivel vérfarkas, át is tud változni. Elég kicsi és törkény még kölyökfarkasnak is. Gyönyörű ezüstszínű bundája van és szinte pehelykönnyű, olyan 15-16 kiló lehet.

Jellem: Aranyos, főleg, ha feldühítik, akkor felfújja pofiját és csücsörít is hozzá, mint egy óvodás. Könnyen barátkozik az új dolgokkal, lehet néha félénken, de majd zökkenőmentesen működik ez nála. Bármi ami képes nagy zajt csapni, legyen szó egy kis madárkáról is, ő rögtön átváltozik egy védelemre szoruló kölyökké. Szenszélyes és heved, nagyon könnyen megsértődik. Birtokló típus, ami az övő egyszer, azt többé nem ereszti. Játékoskedvő és folyton hiperaktív, kivéve ha kifárasszák, akkor órákig képes aludni, nem zavarja őt semmi. Szereti, ha simogassák, bújos típus, főleg, ha meleget érez, nem nagyon számít neki mi az, ő akkor is odabújik. Édességmánis, imádja a csokit, a cukorkát, a nyalókákat. Amilyen kicsi, olyan perverz is. Imádja illegetni magát és csábítani párját, de mindennek ellenére félti a szűz fenekét. A falkatagok nagyon védelmezik őt, szinte mindig van mellette valaki.

Élettörténet: Apja az alfahím, nagyon kedves és megértő, a falkát felelősségteljesen és tisztességesen vezeti. Édesanyját nem ismeri, még a születésekor meghallt. Van három báttyja, de csak a legidősebbel „ért szót”. A többiek mind önfejűek és hatalmas egoizmussal rendelkeznek. Mivel a legkisebb a családba, neki a feladata a semmittevés lett. Csakhogy Kazu nem olyan típus, aki képes egy helyben ülni, szóval elvállalta azt, hogy besegít a konyhán a szakácsnőnek. Apja nemnagyon örólt ennek, de ha a fiát ezt teszi boldoggá, akkor nem bánja. Az ő falkájukban körülbelül 40 hím és kicsivel kevesebb nőstény. Mind képesek emberi alakot ölteni. Kazu mikor nem bír magával, rögtön megjelennek fülei és farka, ezért vagy sapit, vagy egy kapucnit húz a fejére, mikor az utcán sétál.

Hobby: Éneklés és gitározás. Gitárját még legidősebb testvérétől kapta.

Foglalkozás: Tanuló, de majd ha végez az egyetemmel is, szeretne leszerződni egy tehetségkutató cégnél.

Extrák: Telihold környékén nem kezelhetetlen, mint a többi farkas, sokkal inkább nyugis. Az egészet át szokta aludni, 3 napot egy huzamban.

Engedélyezve: 2011. 09. 25.

Módosítva: 2011. 09. 25. 16:00:31
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).