Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Zora Wind
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 500

Külső leírás: Fajtársaihoz képest elég alacsony, és vékony, mind sárkányként, mind emberként, éppen ezért nem is akar sokáig törzse tagjaival egy helyen maradni, inkább külön utakon szárnyal, vagy vándorol attól függően, a kedve hogy tartja. Sárkányként testét borító sötétvörös pikkelyei színeibe öltözködik emberként is, arra nagyon ügyelve, hogy ruháját mindig a korok divatjaihoz igazítsa, nehogy megtudják az emberek, nem közülük valóval, hanem egy „vérszülöttel”van dolguk. Egyedül mindkét alakjában aranysárga szemei, valamint a kezein végigfutó vérvörös minta lehet árulkodó fajáról egy szakértő számára, viszont kevés olyan emberrel találkozott, aki rájött titkára, és aki elől emiatt menekülnie kellett.

Jellem: Még amikor nővé változik át is árad egész lényéből a hatalmas nyugalom, és elegancia. Fajtársaival ellentétben nem agresszív, sokkal inkább barátkozó, még más sárkányokkal is. Ráadásul mivel kisebb termetű, mint a legtöbb vörös sárkány gyorsabb is mind emberként, mind sárkányként is társainál. Ezt, ha nagyon felbosszantják, támadásban is kihasználja.

Élettörténet: Babaként bújt elő tojásából, ezért az emberek, akik tojását egy vörös sárkánytól szerezték önként és dalolva felnevelték, mert azt hitték, hibát követtek el, csak egy olyan csecsemőt szereztek vissza a vörös sárkányoktól, akit elraboltak, és tojásba zárva tartották fogságban. Zora nem is tudta magáról, hogy sárkány, később, amikor már olvasni tudott, és kutakodott kicsit a vörösek után jött rá arra, mi is ő valójában, miért is szereti a tüzet, valamint a forró dolgokat, hagyta ott faluját, hogy minél többet megtudjon igazi népéről.

Hobby: forró köveken sütkérezés

Foglalkozás: ha napokig nem talál élelmet, akkor leleményesen be tud kéredzkedni fogadókba, ahol énekléssel gyűjt ételre valót.

Extrák: Hatalmas szárnyait emberi alakban is tudja használni, képes gyorsan elmenekülni egyes helyzetekből, ha veszélyben érzi magát.

Engedélyezve: 2011. 09. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).